- 26 Ekim 2020
- 1.489
- 1.476
- 63
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #17.021
aynen öyle canım:)senin hamilelik nasıl gidiyor. annen ne tepki verdiBizde umut bitmez inşallah beklerken bi tane doğal olur
Negatiften sonra duymadım da tüp ikiz doğurup 1 sene sonra doğal ikizlere hamile kalan duydumHiç öyle olmuş mu negatiften sonra doğal acaba örnekleri var mi cevrenizde
Ben hamile olduguma hala ikna olamadım tam. Kalp atışı duyana kadar da hamileyim diyemicem galiba ağız tadıyla sevinemiyor insan.aynen öyle canım:)senin hamilelik nasıl gidiyor. annen ne tepki verdi
burda bir kaç kişiden duymuştum transfer sonrası hormonlar daha üst seviyelerde olduğu için normal yolla olma şansı yüksekmiş. Allah tüm bekleyenlere hayırlsıını versin .Hiç öyle olmuş mu negatiften sonra doğal acaba örnekleri var mi cevrenizde
Doktorda dedı cok hafif bir yükseklik var ama tehlikeli bir ates yukselmesı degıl diye. Aman ates olmayıp tat koku kaybı ile atlatırsan yıne sorun degıl canım inşallah korona bizden uzak olsunCanım ateşin yüksek değil ki normal seviyede. Belki üşütmüş olabilirmisin? Bu kadar kısa sürede semptom göstermez diye biliyorum. Benim ateş ve bogaz ağrısı yok iste sadece tat koku kaybi bas agrisi o kadar. Sen dikkat etmeye devam et kalbini ferah tut yoktur inşallah canım ya
Ama benım bagısıklığı ilaçlarla dusuruyolar canım ondan cıktı belki senın kendılığınden duşmuştur. Cok acıtan aft degıl benım cok hafif cıktı 2 tane senın acıtanlardan heralde 16 gundür durduguna göreTransferden sonra bende de aft cıktı biliyor musunyeni yeni geçiyor 16 gündür çekiyorum düşün.
Vucut ihtiyacı olanı alıyo canım gerısını dısarı atıyoprogrestron fitili kullanan, ve hepsinin disari ciktigini hiss eden var mi acabaaa?
Ben kullanıyorum canim sürekli islaklik var çok rahatsız edici. Doktorum normal dedi. Toplu iğne ile del öyle at fitili dedi daha çabuk emilsin diye ama yinede akıyorprogrestron fitili kullanan, ve hepsinin disari ciktigini hiss eden var mi acabaaa?
Kız bütün ağzımın içi, damaklarım, diş etlerim, dilim her yerim. Hala diş etlerimde biraz var ama çok şükür bir seyler yiyebiliyom şu an.Ama benım bagısıklığı ilaçlarla dusuruyolar canım ondan cıktı belki senın kendılığınden duşmuştur. Cok acıtan aft degıl benım cok hafif cıktı 2 tane senın acıtanlardan heralde 16 gundür durduguna göre
Allah ım bu süreçte sana ve tüm kader arkadaslarıma güç versin canm ama inan sonunda feraha hayırlısı ile çıkıcaksın sadece biraz sabretSağol canım inşallah. Arka arkaya 2 deneme sebebiyle baya kilo aldım. Aldığım kiloları vereyim bi kendime geleyim de yine umutlu bekleyişe geçeriz hayırlısıyla
yerim ben onu inş. oda en kısa zamanda sağlığına kavuşur. sen de haklısın hep bir tedirginlik hep bir korku . güzel günler inş. yakındır canımBen hamile olduguma hala ikna olamadım tam. Kalp atışı duyana kadar da hamileyim diyemicem galiba ağız tadıyla sevinemiyor insan.
Annem çok hevesli. Resmen mücadele cesareti verdi kadına bebek haberi. Doğuma kadar iyileşmem lazım diyor gördükçe mutlu oluyorum
aaa öylemi öyle olduğunu hiç bilmiyordum heyecanlandım şimdi:)) inşallah bakalım sürecimiz nasıl ilerleyecek cnmDaha fazla çıkar. Ilk muayenede gördüğü folikullerin bazıları sonradan gelişip diğerlerine yetişiyor. Bazılarını da opu öncesi usg görüntülemiyor altta kalanlar oluyormuş.
Bana son kontrolde 6 yumurta demişti 15 tane toplanmıştı. Önemli olan kalitesi ama 1 yumurta bile olsa kaliteliyse döllenir tutar
Aaaa neden oyle oldu acaba doktoruna sordun mu?Kız bütün ağzımın içi, damaklarım, diş etlerim, dilim her yerim. Hala diş etlerimde biraz var ama çok şükür bir seyler yiyebiliyom şu an.
Fitilin lutinus mu canım?Ben kullanıyorum canim sürekli islaklik var çok rahatsız edici. Doktorum normal dedi. Toplu iğne ile del öyle at fitili dedi daha çabuk emilsin diye ama yinede akıyor
3. Gün Taze transfer bugün 10. GünümHayırlı olsun canım. Kaçıncı gündü taze mi dinmus mu
Teşekkür ederim Allah size de tez vakitte nasip etsin inşallahHayırlı olsun bana da dua edin lütfen.kaçıncı gün embriyosu? İdrar testi yapmışmıydın öncesinde?
Guatr için ilaç alırsan gebe kalman için bi problem olmaz ki benımde ilaçlar troidimi yukselttı estrofemin yukselttgnı bılıyodum allahtan gttım test yaptrdım yukseltmiş transferden once troid ilaçına başladım. Yumurtaların toplandı mı?Tabii ki canım ama bizde herşey çok normal görünüyor eşimde de bende deAma benim guatr var. Bana o kontrol altında zaten o etkilemez dediler ama bence yine de o etkiliyor gibi geliyor bana en çok
Yok canım progestanFitilin lutinus mu canım?
Aminn korona dünyadan uzak olsun artık hepimiz cok yorgunuz..Doktorda dedı cok hafif bir yükseklik var ama tehlikeli bir ates yukselmesı degıl diye. Aman ates olmayıp tat koku kaybı ile atlatırsan yıne sorun degıl canım inşallah korona bizden uzak olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?