- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
- 528
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #17.041
Inşallah.yerim ben onu inş. oda en kısa zamanda sağlığına kavuşur. sen de haklısın hep bir tedirginlik hep bir korku . güzel günler inş. yakındır canım
Yapman gereken tek şey ılaclarini düzenli kullanıp stresten uzak durmakaaa öylemi öyle olduğunu hiç bilmiyordum heyecanlandım şimdi:)) inşallah bakalım sürecimiz nasıl ilerleyecek cnm
3 ay sonra sağlıkla olsun inşallahKızlar benim kan testi günümdü ve negatif çıktı. Doktorumla konuştuk 3 ay sonra tekrar deneyeğiz.pembiss123 listeye negatif yazabilirsin beni
Yok canım sormadım ama internette baktim gebeliğin ilk haftalarında bağışıklık düşüyormuş ona bağlarımAaaa neden oyle oldu acaba doktoruna sordun mu?
Hayırlı olsun canım. Çoğumuz lekelenme yaşadık panik yapma normal diyorlar. Kırmızıya dönerse doktorunu araKızlar bugün normalde adet gunumdu ama ben geçen hafta ctesi embriyo transferi oldum bugün sabahtan beri kahverengi sarı biseyler geliyor korkuyorum böyle olan varmı
3. Gün embriyosuna göre güzel ilerliyor gibi canım, yani aslında senin 14. Günü değerin, 5. Gün embriyosunun 12. Gün değeri gibi. P yüzden 210 beta gayet güzel3 gun embriyosu 10 gun 11, 12 gün 70 ,14 gün 210 bu değer artışı fazla değilmi nasıl sizce
değiştirdim canım . özel muaynehaneye gidiyorumInşallah.
Sen aynı merkezde mi devam edeceksin?
Çok sağol canım3. Gün embriyosuna göre güzel ilerliyor gibi canım, yani aslında senin 14. Günü değerin, 5. Gün embriyosunun 12. Gün değeri gibi. P yüzden 210 beta gayet güzelHayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah
Evet dusuyo senın heralde normaldede duşuk gebelik iyice dusurdu. Bende dusurucu serum aldım bi de ilaç alıyorum gunde 2 kezYok canım sormadım ama internette baktim gebeliğin ilk haftalarında bağışıklık düşüyormuş ona bağlarım
Yeni labaratuvar inşallah bebiş getirir sizedeğiştirdim canım . özel muaynehaneye gidiyorum
Canım artısların fazla ikiz gebelik olabılır belki 2 embrıyo mu transfer ettıler?3 gun embriyosu 10 gun 11, 12 gün 70 ,14 gün 210 bu değer artışı fazla değilmi nasıl sizce
Oh oh şifa olsun inşaallahAynen bu semptomları bılıyorum kuzum bunların hiç biri yok ben cumartesi bi ara cok üsüdüm bi de bagısıklık baskılayıcı uyguladılar bana her gun 2 kere hap alıyorum hemde 2 haftada 1 serum alıyorum üşüyünce sifayı kaptım sanırım.. karabiberli süt bal içtim, limonlu bal yedım iyi geldi onlar
amin canım inş. eski yerde tek embriyom kaldı . onu mu kullaniiyim sil baştanmı başliyim bilemedim .Yeni labaratuvar inşallah bebiş getirir size
Sana neden bağışıklık düşürücü ilaç verdiler?Evet dusuyo senın heralde normaldede duşuk gebelik iyice dusurdu. Bende dusurucu serum aldım bi de ilaç alıyorum gunde 2 kez
3 4 gün nedir ya yuh yaniHatayda kuzum öyle dediler ya arkadaşın kide öyle çıkmış hatta o koronaydi. 2 hafta evden hic çıkmadı
Demistim yüksek çıkacak diye gözün aydınKizlar kan sonucum cikti cok şükür829
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?