• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Kızlar bugün normalde adet gunumdu ama ben geçen hafta ctesi embriyo transferi oldum bugün sabahtan beri kahverengi sarı biseyler geliyor korkuyorum böyle olan varmı

Kızlar bugün normalde adet gunumdu ama ben geçen hafta ctesi embriyo transferi oldum bugün sabahtan beri kahverengi sarı biseyler geliyor korkuyorum böyle olan varmı
Hayırlı olsun canım. Çoğumuz lekelenme yaşadık panik yapma normal diyorlar. Kırmızıya dönerse doktorunu ara😍

3 gun embriyosu 10 gun 11, 12 gün 70 ,14 gün 210 bu değer artışı fazla değilmi nasıl sizce
3. Gün embriyosuna göre güzel ilerliyor gibi canım, yani aslında senin 14. Günü değerin, 5. Gün embriyosunun 12. Gün değeri gibi. P yüzden 210 beta gayet güzel 👍🏻 Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah

Aynen bu semptomları bılıyorum kuzum bunların hiç biri yok ben cumartesi bi ara cok üsüdüm bi de bagısıklık baskılayıcı uyguladılar bana her gun 2 kere hap alıyorum hemde 2 haftada 1 serum alıyorum üşüyünce sifayı kaptım sanırım.. karabiberli süt bal içtim, limonlu bal yedım iyi geldi onlar
Oh oh şifa olsun inşaallah 🤲 aman nolur dikkatli olun bir iki ay daha sıkın dişinizi. Insanlar aşılandıkça yayılma hızı da yavaşlar inşaallah

Back