Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

senasu1 canım nasıl geçti transfer :)
İdrarı çok tutmusum abdest gitmesin diye doktor rahime ulaşamayınca biraz bosalttirdi onun harici normal. Karindan biraz bastiriyorlar ama ben ekrana odaklandım izledim o yüzden dikkati farklı yöne vermek lazım. Pozisyon itibariyle rahatsız edici hemşire doktor embriyolog ama bayan ekiple rahat ettim açıkçası

hadi hayırlı haberlerini almak nasip olsun inşallah

Geçmiş olsunSonu güzel olsun

Gözünaydin canım sağlıkla ilerlesin ler inşallah
Çok sağol canım inşallah
valla ben hiç kimseye söylemedim. işyerine de sürekli yalan söylüyorum izin hakkımı kullanıyorum falan filan derken bu günlere geldim sadece burdakiler biliyor tüp bebek yaptırdığımı :)
Benim de bi eşim biliyor o da bilmek zorunda olduğu için Yoksa kimseye söylemeyi düşünmüyorum canım, olumlu olunca tedavi çok güzel de olumsuz olursa bir de meraklı soruları yanıtlamak zorunda kalıyoruz

Opuda uyuduğumuz için kim geldi geçti anlamıyoruz da transfer epey kalabalıkmış En mantıklısı başka yere bakmak

5. gün koysaymış ya bari

Kızlar merhaba, geçen ay opu olmuştum ben de. Ohss riskinden dolayı embriyolar dondurulmuştu. Pazartesi günü transferim olacak Heyecanla bekliyorum
Allah hepimize güzel sonuçlar almayı nasip etsin
pembiss123 canim arkadaşımızın da tranfser günü belli olmuş ekleyebilirsin

Ben birsey daha soracam hanimlar bilmedigimden embriyo tutunmazsa 12 gun icinde kanama mi oluyor yada teste kadar belli olmadigi oluyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…