• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Ankara memoriali inceliyorum da..doktoru da inceledim instagramdan Aygül demirol baya ünlüymus memoriallerin laboratuvarları hep aynimidir acaba..standartmidir
Bence aynıdır laboratuarı diye düşünüyorum. İsim hakkı değil sonuçta kendi merkezleri.

oo maşallah çok güzel sayı :KK71:
Ultrasonda 6 yumurta deyince korkmuştum açıkçası canım çok şükür daha fazlaymış, doktor da diyor bu ayın yıldızı oldunuz bu ilaç dozu ve yumurta sayısıyla 😂
Hayirli olsun cok guzel bir haber hersey gonlunuzce olsun😊
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizin de inşallah 😍
Bu çok güzel haber gözün aydın canım. Inşaallah güzel güzel giderler 5. Güne 🤩🤩🤩
Sağol kuzucum cuma 3.gün koyalım bir tane dedi ben de kabul ettim artık napayım 😍 kalanları 5.güne bekletecekmişiz sonra donduracakmışız 🥰

Yok ben prolutex kullanıyorum birde estrafem

Benim ilk gebeliğimde 2 transfer oldu ve 26 haftada ikiz bebeklerimi erken doğumla kaybettim ikiz gebelik riskli gebelik olduşu için istemiyorlar

Bende onu hesapladım günde 60tlue geliyor sırf iğne 😔
Benim aylık lutinus 450 500 civarı tutacak diye düşünüyordum sizinkiler daha ağır Allah yardım etsin emeklerimizi boşa çıkarmasın

Back