- 24 Eylül 2020
- 105
- 144
- 18
- Konu Sahibi pembiss123
- #1.661
Gelsin o gün bir an önce inş kuzumcanım benim 5.gün embriyosu olacak transfer günü için regl bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gelsin o gün bir an önce inş kuzumcanım benim 5.gün embriyosu olacak transfer günü için regl bekliyorum
ahhh inşallah canım ya valla dört gözle bekliyorumGelsin o gün bir an önce inş kuzum
İdrarı çok tutmusum abdest gitmesin diye doktor rahime ulaşamayınca biraz bosalttirdi onun harici normal. Karindan biraz bastiriyorlar ama ben ekrana odaklandım izledim o yüzden dikkati farklı yöne vermek lazım. Pozisyon itibariyle rahatsız edici hemşire doktor embriyolog ama bayan ekiple rahat ettim açıkçasısenasu1 canım nasıl geçti transfer :)
İnşallah kist değildir arkadaşında dediği gibievet canım adet olduktan sonraki ilk günü baz alıyorum
hadi hayırlı haberlerini almak nasip olsun inşallahİdrarı çok tutmusum abdest gitmesin diye doktor rahime ulaşamayınca biraz bosalttirdi onun harici normal. Karindan biraz bastiriyorlar ama ben ekrana odaklandım izledim o yüzden dikkati farklı yöne vermek lazım. Pozisyon itibariyle rahatsız edici hemşire doktor embriyolog ama bayan ekiple rahat ettim açıkçası
Geçmiş olsunSonu güzel olsunİdrarı çok tutmusum abdest gitmesin diye doktor rahime ulaşamayınca biraz bosalttirdi onun harici normal. Karindan biraz bastiriyorlar ama ben ekrana odaklandım izledim o yüzden dikkati farklı yöne vermek lazım. Pozisyon itibariyle rahatsız edici hemşire doktor embriyolog ama bayan ekiple rahat ettim açıkçası
Çok sağol canım inşallahGözünaydin canım sağlıkla ilerlesin ler inşallah
Benim de bi eşim biliyor o da bilmek zorunda olduğu için Yoksa kimseye söylemeyi düşünmüyorum canım, olumlu olunca tedavi çok güzel de olumsuz olursa bir de meraklı soruları yanıtlamak zorunda kalıyoruzvalla ben hiç kimseye söylemedim. işyerine de sürekli yalan söylüyorum izin hakkımı kullanıyorum falan filan derken bu günlere geldim sadece burdakiler biliyor tüp bebek yaptırdığımı :)
Hadi bakalim hayirli olsun ne zaman test gunuBenim natürel tedavi. Çatlatma iğnesi bagisiklik baskılayıcı 4 gun. 4 günde antibiyotik. Birde lutinus tablet
Opuda uyuduğumuz için kim geldi geçti anlamıyoruz da transfer epey kalabalıkmış En mantıklısı başka yere bakmakİdrarı çok tutmusum abdest gitmesin diye doktor rahime ulaşamayınca biraz bosalttirdi onun harici normal. Karindan biraz bastiriyorlar ama ben ekrana odaklandım izledim o yüzden dikkati farklı yöne vermek lazım. Pozisyon itibariyle rahatsız edici hemşire doktor embriyolog ama bayan ekiple rahat ettim açıkçası
5. gün koysaymış ya bariUltrasonda 6 yumurta deyince korkmuştum açıkçası canım çok şükür daha fazlaymış, doktor da diyor bu ayın yıldızı oldunuz bu ilaç dozu ve yumurta sayısıyla
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizin de inşallah
Sağol kuzucum cuma 3.gün koyalım bir tane dedi ben de kabul ettim artık napayım kalanları 5.güne bekletecekmişiz sonra donduracakmışız
pembiss123 canim arkadaşımızın da tranfser günü belli olmuş ekleyebilirsinKızlar merhaba, geçen ay opu olmuştum ben de. Ohss riskinden dolayı embriyolar dondurulmuştu. Pazartesi günü transferim olacak Heyecanla bekliyorum
Allah hepimize güzel sonuçlar almayı nasip etsin
En güzelibu akşam tekrar bir test yapacağım
Ben kaçırdım onceki yazismalari lucrin falan kullanmismiydinizbu akşam tekrar bir test yapacağım
Az önce de mail attılar. Tesadaki değerleri. Hareketlilik yüzde 85 çıkmışcanım peki bunun için ek ücret olarak ne ödediniz
Baya iyi çıkmış canımAz önce de mail attılar. Tesadaki değerleri. Hareketlilik yüzde 85 çıkmış
Iyi degil mi gayet iyi sankiAz önce de mail attılar. Tesadaki değerleri. Hareketlilik yüzde 85 çıkmış
Normalde ileri hareketlilik sıfır uçurmuş dr resmenIyi degil mi gayet iyi sanki
Normalde 0 olduğu için kısa süreli şok geçirdimBaya iyi çıkmış canım