• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

evet onu kullanan ben oluyorum:)) göbek te de aynı durumda oluyor ki eğilemiyorum oturamıyorum taş gibi bildiğin ama popoya göre çok çok daha iyi . napiyim canımdan kıymetli değil ya.para bir şekilde gelir öenmli olan sağlık . bir de ben kimseye söylemediğim için çaktırmam açısından göbekten vurulan daha iyi :)
Tabi ki canımızdan kıymetli değil orası öyle. Benim 2. Denemem. Bu sefer tedavisi öncesi dünya para verdim vitaminlere arı sütü polenlere 😁 üstüne tüp bebek tedavisi artık bütçe mütçe kalmadı 😀😀

Tabi ki canımızdan kıymetli değil orası öyle. Benim 2. Denemem. Bu sefer tedavisi öncesi dünya para verdim vitaminlere arı sütü polenlere 😁 üstüne tüp bebek tedavisi artık bütçe mütçe kalmadı 😀😀
benim de perşembe 2.transferim olacak. :) haklsıın ben de aynı durumdayım .bildiğin sıfırı tükettim :)

evet onu kullanan ben oluyorum:)) göbek te de aynı durumda oluyor ki eğilemiyorum oturamıyorum taş gibi bildiğin ama popoya göre çok çok daha iyi . napiyim canımdan kıymetli değil ya.para bir şekilde gelir öenmli olan sağlık . bir de ben kimseye söylemediğim için çaktırmam açısından göbekten vurulan daha iyi :)

keşke diyorum bende kimseye söylemeseydim . aileme bile .
çünkü kimse gerçekten hassas oldugunuzu fark etmiyor.
geçen biri yanımda sey dedi. stajere şaka yapıyorlardı hamileyim diye konu bi şekilde oraya geldi.
kız da şok oldu . bende neden bu kadar sasırıyorsun ki ben evliyim sen bekarsın hadi sen kalsan şaşıralım da dedim :)
kızda sey dedi tugce abla sen istemiyorum demiştin gecen yıl dedi.
yanımdaki arkadas biliyor yasadıklarımızı , bak stajer bile biliyor istemiyorum demişsin dedi .
ben istemiyorum demedim hiç bir zaman düşünmüyorum dedim . (ama içim yandı keşke hiç birseyi bilmeseydi , ve benim eşim kanser oldu diye biz cocuk işi ile ugrasmamız gerektigini ögrenmiştik. evlenip hemen cocuk yapmak derdinde olan bir kadın olmadıgım için bu kadarını hak etmemiştim, evet cocuk istiyordum ama evliligim oturunca . neredeyse boşanma eşine geldiğimiz zamanlar bile olmuşken cocuk yapmayı düşünemezdim zaten )

hersey o kadar batıyor ki. eşimin ailesi bilmiyor. onlarada ayrı sinir oluyorum . biz neyle ugrasıyoruz adamlar neyle . ama bilmiyorlar . bilseler daha sinir olurum .

geçen biri yanımda sey dedi. stajere şaka yapıyorlardı hamileyim diye konu bi şekilde oraya geldi.
kız da şok oldu . bende neden bu kadar sasırıyorsun ki ben evliyim sen bekarsın hadi sen kalsan şaşıralım da dedim :)
yanımdaki arkadas biliyor yasadıklarımızı , bak stajer bile biliyor istemiyorum demişsin dedi .
ben istemiyorum demedim hiç bir zaman düşünmüyorum dedim . (ama içim yandı keşke hiç birseyi bilmeseydi , ve benim eşim kanser oldu diye biz cocuk işi ile ugrasmamız gerektigini ögrenmiştik. evlenip hemen cocuk yapmak derdinde olan bir kadın olmadıgım için bu kadarını hak etmemiştim, evet cocuk istiyordum ama evliligim oturunca . neredeyse boşanma eşine geldiğimiz zamanlar bile olmuşken cocuk yapmayı düşünemezdim zaten )

hersey o kadar batıyor ki. eşimin ailesi bilmiyor. onlarada ayrı sinir oluyorum . biz neyle ugrasıyoruz adamlar neyle . ama bilmiyorlar . bilseler daha sinir olurum .
üzme canını bugünlerde geçecek . benim annem alzehimer hastası derdimi paylaşacağım kimsem yok. hem annem e bakmak zorundayım hem tedavi oluyorum hem de tüp bebek masraflarını karşılamakla uğraşıyorum eşim sağolsun hiç yardım etmez. bunlara rağmen sabır diyorum imtihan diyorum geçecek diyorum.rabbim alnımıza hayırlar yazsın inş. amin

tese nin de riski var . herseyde oldugu gibi. mesela kadında ignelerde karında su toplama falan olabiliyır.
bizim durum daha hassas. tek testis olmasa bende tese isterim . hoş tanıdıgım yaptırdı onun durumu da böyleydi. ama onlarda sperm cıkısı yoktu .
Hayatım bu tese değil tesa. Yine uyutuyorlar ama yarmak yok. Sperm kanalına iğne ile giriliyor. Sen yine de bi dr'una danış istersen.

Kızlar merhaba, geçen ay opu olmuştum ben de. Ohss riskinden dolayı embriyolar dondurulmuştu. Pazartesi günü transferim olacak ♥️ Heyecanla bekliyorum🥰🥰
Allah hepimize güzel sonuçlar almayı nasip etsin🙏🏻🙏🏻
Canım benim hayırlısı olsun 💕 hayırlı güzel sonuçlar alacaksın inşallah gelsin bebis 🥰😘💕🙏🏻

Hanimlar doktor size transfer sonrasi proluton verdi mi kullandiniz mi
Yok ben prolutex kullanıyorum birde estrafem
kızlar çift embriyo riskli olduğundan benim dr.her zamaan tek embriyoyu öneriyor. bununla ilgili bilgisi olan var mı
Benim ilk gebeliğimde 2 transfer oldu ve 26 haftada ikiz bebeklerimi erken doğumla kaybettim ikiz gebelik riskli gebelik olduşu için istemiyorlar
Kızlar bahsetmiştim bu progestan iğneler çok canımı yakıyor diye. Perşembe günü transfer olucam nasıl yaticam sırtüstü falan bunu düşünüyorum kaç gündür. Bugün doktora söyledim çok perişanım başka bir çaresi yok mu bunun dedim. Prolotex diye bir iğne varmış göbekten vuruluyormuş sabah akşam şeklinde. Bir oh çektim 😀 sonra bu iğneleri sgk karşılamıyor haftalık 300 tl civarı maliyeti olur dedi ( bildiğim kadarıyla transferden sonra da epey bi süre kullanılıyormuş ) Sadece teşekkür ettim o an 😅 şuan bakıyorum ağrılarım hafiflemiş gibi bana sanki bi rahatlama geldi 😆 ( Hesaplıyorum aylık 1.200 tl oluyor iğne maliyeti) Düşündükçe inanın ağrı mağrı kalmıyor artık 🤪🤪
Bende onu hesapladım günde 60tlue geliyor sırf iğne 😔

üzme canını bugünlerde geçecek . benim annem alzehimer hastası derdimi paylaşacağım kimsem yok. hem annem e bakmak zorundayım hem tedavi oluyorum hem de tüp bebek masraflarını karşılamakla uğraşıyorum eşim sağolsun hiç yardım etmez. bunlara rağmen sabır diyorum imtihan diyorum geçecek diyorum.rabbim alnımıza hayırlar yazsın inş. amin
Hepimiz bambaşka şeylerin mücadelesini veriyoruz her zaman. Umarım en güzel sonuca ulaşırsınız kızlar. 🌸 her zorluğun arkası aydınlık oluyor, kötü durumlar içinde olsak dahi umudu, güzellikleri unutmamız gerek🥰 böyle zorlulardan sonra her yer ışıl ışıl olur hep🌟

Benim ilk gebeliğimde 2 transfer oldu ve 26 haftada ikiz bebeklerimi erken doğumla kaybettim ikiz gebelik riskli gebelik olduşu için istemiyorlar

ben de prolutex ve estrafem kullanıyorum.

açıkçası çift embriyoyla hem kendimi hem de bebeğimi riske atmamak adına tek düşündüm. (doktorumda dahil)

o iğneler yok mu ocağıma incir ağacı diktiler. iğneyi kendim yapıyorum kimseden destek almıyorum bazen vurmakta bile zorluk çekiyorum .(kolay olmasına rağmen)

hangi birini anlatayım anam:):''

Ben hem prolutex kullaniyorum bide 2 tane proluton verdi cok agirbir igne gecen hafta birini bugun birini yaptim sukur bitti

Hepimiz bambaşka şeylerin mücadelesini veriyoruz her zaman. Umarım en güzel sonuca ulaşırsınız kızlar. 🌸 her zorluğun arkası aydınlık oluyor, kötü durumlar içinde olsak dahi umudu, güzellikleri unutmamız gerek🥰 böyle zorlulardan sonra her yer ışıl ışıl olur hep🌟

amin inş.güzel dileklerin için sagol cnm. elimden gelen tek şey sabretmek

Back