Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

5. gün koysaymış ya bari
5.gün daha iyi değil mi dedim sizin gibi genç ve yumurta sperm problemi olmayanlarda çok farketmez dedi canım napayım artık güveneceğim doktora
Az önce de mail attılar. Tesadaki değerleri. Hareketlilik yüzde 85 çıkmış
Ooo bu nasıl bir artıştır maşallah

Cift embriyo neden riskli demiski aslinda daha da iyi şansimiz yari yariya cikiyor
Ben bi kere soyle bişey duydum cift emb koyulunca biri tutmıcak gibiyse salgıladgı seyden dolatı rahım iyi olanıda dısarı arabılıymuş diye ne kadar doğru bılmıyorum. Fakat oyle olsa kimsenın ikiz olmazdı o da var

Allah allah olabilir bilmiyorum olacak olan her turlu olacak tutmayacak olanda istedigimiz kadar yatalim tutmayacak nasip iate insallah hepimiz tez zamanda kavusuruz

Canim sendede varmi kofi bende o adet sokturucu ve antibiyotik bittikten sonra alt bolgemde vajinamda asiri derecede kasinma oldu ilac yan etki yapmis mantar enfeksiyonu olmus dikkat et bugub doktorla konustumda bi krem onerdi onu kullaniyorum adet olacam sanki bi iki guna karnimda agrimaya basladi hafiften

B
Ben daha dün akşam kullanmaya başladım canım. Yan etki yapmadi simdilik. Günün mü geldi yoksa erken mi oluyorsun? Söktürücü erkenden getirir mi ki ??

5.gün daha iyi değil mi dedim sizin gibi genç ve yumurta sperm problemi olmayanlarda çok farketmez dedi canım napayım artık güveneceğim doktora

Ooo bu nasıl bir artıştır maşallah
Transferden sonra 2 gün çok dikkat et kendine o zaman. Çünkü blast olmadan yerleşmiyor biliyorsun. Rahimde takılıp büyümeye devam ediyor. Sonra da buluyor kendine bir yer aynen ben de görünce bi dondum 8,5 da ben mi yanlış görüyorum dedim

B

Ben daha dün akşam kullanmaya başladım canım. Yan etki yapmadi simdilik. Günün mü geldi yoksa erken mi oluyorsun? Söktürücü erkenden getirir mi ki ??
Bendede ilk yapmadi da ilac bitmeye 1 gub kala falab yapti asiri kasinti var .. adetin gunu gelemdi normalde 6 7 gun var ama opudan sonra zaten 8 9 gunde olursun demisti doktor

Bendede ilk yapmadi da ilac bitmeye 1 gub kala falab yapti asiri kasinti var .. adetin gunu gelemdi normalde 6 7 gun var ama opudan sonra zaten 8 9 gunde olursun demisti doktor
Allah Allah yan etkiden ötürü alerji mi yaptı sana? Enfeksiyon diye yan etki oluyo muymuş hiç duymadım benim 19 kasım bat. O zaman daha erken olucam. Adetimin 13. Günü toplandi yumurtalarım

Allah Allah yan etkiden ötürü alerji mi yaptı sana? Enfeksiyon diye yan etki oluyo muymuş hiç duymadım benim 19 kasım bat. O zaman daha erken olucam. Adetimin 13. Günü toplandi yumurtalarım
Benimde adetimin 11.gunu toplanmisti bende antibiyotik kullanimi vajinal mantar kasinti yapiyor daha once de baska bi sebepten antibiyotik kullanımında olmustu birde adet sokturucununde yan etkisi vajinal kasinti mantar olabiliyormus gecici birsey de kasinmasi cok kotu gecer insallah adet sokturucu bittikten 2 3 sonra olunuyormus genelde

Kızlar merhaba, geçen ay opu olmuştum ben de. Ohss riskinden dolayı embriyolar dondurulmuştu. Pazartesi günü transferim olacak Heyecanla bekliyorum
Allah hepimize güzel sonuçlar almayı nasip etsin
Canım kaç embriyo transfer Edilecek kaçıncı gün embriyosu olacak

Çok erken ama adet olmak için ne ara dinlendi rahim? Tamam hatirladim benim bi arkadas da normal antibiyotik kullanmisti. Onda da mantar olmustu. Olabiliyor böyle seyler. Ben 3 gün kullanicam antibiyotigi yeter. Çünkü benim hep 3. Gün transfer yapmislardi o güne kadar iciyodum. Yeter demek ki

Bilmiyorum oyle dedi bende daha olmadim adet ama hafifteb agrisi basladi sanki benim opudan sonraki 8.gunum bugun bat tarihide normalde 10 kasim bakalim gorucez ne zaman olacak zaten bu ilk kanama kimsayal adetmis diger adeti bekleyebiliyormus doktor kisiden kisiye degisiyormus yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…