- 30 Temmuz 2015
- 1.994
- 2.738
- 133
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #1.641
Böyle bir ilacım yokHanimlar doktor size transfer sonrasi proluton verdi mi kullandiniz mi
Bence aynıdır laboratuarı diye düşünüyorum. İsim hakkı değil sonuçta kendi merkezleri.Ankara memoriali inceliyorum da..doktoru da inceledim instagramdan Aygül demirol baya ünlüymus memoriallerin laboratuvarları hep aynimidir acaba..standartmidir
Ne verdiler sizeBöyle bir ilacım yok
Benim gittiğim merkezde tese tesa aynı fiyat. Eşin testis kanseri miydi? Çok geçmiş olsun canım. Allah beterinden saklasıncanım peki bunun için ek ücret olarak ne ödediniz
Ooo çok olmuş ya hiçbir belirtin yok mu? Bi test daha yapsaydın idrardan canim.hayır şuan 7 gün gecikti , şuan 8.gündeyim
Kızlar bana söylenen iyi kalitedekileri tek tek donduruyoruz diğerlerini ikişer dondurabiliriz ayni tupte. Hem iki transferden sonra iki embriyoya izin verildiği için o şekilde kullanılır amacıyla dediler banaAcaba her embriyoyu farkli kablara mi koyuyorlar öyleyse
Gebelik şansını yüzde on artırıyor demişti benim doktorum. Bunun yanında canlı gününden önce doğum riski yüzde kırk mış. Bu riski almak istemiyor hastalarada almayın diyorlar bu yuzdenCift embriyo neden riskli demiski aslinda daha da iyi şansimiz yari yariya cikiyor
bu akşam tekrar bir test yapacağımOoo çok olmuş ya hiçbir belirtin yok mu? Bi test daha yapsaydın idrardan canim.
hayır opudan sonra bir regl dönemi geçirdim bu opudan sornaki ikinci regl dönemim ve sadece folikasit kullanıyorumbu gecikme opu sonrası değil mi?
Ultrasonda 6 yumurta deyince korkmuştum açıkçası canım çok şükür daha fazlaymış, doktor da diyor bu ayın yıldızı oldunuz bu ilaç dozu ve yumurta sayısıylaoo maşallah çok güzel sayı
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizin de inşallahHayirli olsun cok guzel bir haber hersey gonlunuzce olsun
Sağol kuzucum cuma 3.gün koyalım bir tane dedi ben de kabul ettim artık napayımBu çok güzel haber gözün aydın canım. Inşaallah güzel güzel giderler 5. Güne
Opudan sonraki regli normal zamanında mı olmuştun yoksa hemen mi canımhayır opudan sonra bir regl dönemi geçirdim bu opudan sornaki ikinci regl dönemim ve sadece folikasit kullanıyorum
7 gün önce oldumOpudan sonraki regli normal zamanında mı olmuştun yoksa hemen mi canım
Benim aylık lutinus 450 500 civarı tutacak diye düşünüyordum sizinkiler daha ağır Allah yardım etsin emeklerimizi boşa çıkarmasınYok ben prolutex kullanıyorum birde estrafem
Benim ilk gebeliğimde 2 transfer oldu ve 26 haftada ikiz bebeklerimi erken doğumla kaybettim ikiz gebelik riskli gebelik olduşu için istemiyorlar
Bende onu hesapladım günde 60tlue geliyor sırf iğne
Benim natürel tedavi. Çatlatma iğnesi bagisiklik baskılayıcı 4 gun. 4 günde antibiyotik. Birde lutinus tabletNe verdiler size
Önce olanlarda gecikme olabiliyor diye okuduğumu hatırlıyorum canım ama kist falan oluşmamaktır dimi7 gün önce oldum
Opudan sonraki adet gününü baz alıyorsun degilmi canım yeni bir döngü oluyormuş o adetten sonradahayır opudan sonra bir regl dönemi geçirdim bu opudan sornaki ikinci regl dönemim ve sadece folikasit kullanıyorum
valla canım bilemedimki kist oluştu mu oluşmadı mıÖnce olanlarda gecikme olabiliyor diye okuduğumu hatırlıyorum canım ama kist falan oluşmamaktır dimi
evet canım adet olduktan sonraki ilk günü baz alıyorumOpudan sonraki adet gününü baz alıyorsun degilmi canım yeni bir döngü oluyormuş o adetten sonrada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?