Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Ankara memoriali inceliyorum da..doktoru da inceledim instagramdan Aygül demirol baya ünlüymus memoriallerin laboratuvarları hep aynimidir acaba..standartmidir
Bence aynıdır laboratuarı diye düşünüyorum. İsim hakkı değil sonuçta kendi merkezleri.

Cift embriyo neden riskli demiski aslinda daha da iyi şansimiz yari yariya cikiyor
Gebelik şansını yüzde on artırıyor demişti benim doktorum. Bunun yanında canlı gününden önce doğum riski yüzde kırk mış. Bu riski almak istemiyor hastalarada almayın diyorlar bu yuzden

oo maşallah çok güzel sayı
Ultrasonda 6 yumurta deyince korkmuştum açıkçası canım çok şükür daha fazlaymış, doktor da diyor bu ayın yıldızı oldunuz bu ilaç dozu ve yumurta sayısıyla
Hayirli olsun cok guzel bir haber hersey gonlunuzce olsun
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizin de inşallah
Bu çok güzel haber gözün aydın canım. Inşaallah güzel güzel giderler 5. Güne
Sağol kuzucum cuma 3.gün koyalım bir tane dedi ben de kabul ettim artık napayım kalanları 5.güne bekletecekmişiz sonra donduracakmışız

Benim aylık lutinus 450 500 civarı tutacak diye düşünüyordum sizinkiler daha ağır Allah yardım etsin emeklerimizi boşa çıkarmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…