- Konu Sahibi pembiss123
- #16.801
Benimki bana ev arkadaşım demeye başladıBizim gibi kocişinizle karşıdan karşıya bakışmıyorsunuzdur mesela
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki bana ev arkadaşım demeye başladıBizim gibi kocişinizle karşıdan karşıya bakışmıyorsunuzdur mesela
Transferden sonramı aynı gün ılık duş alabilirsin dediler bana merkezden ama ben bekledim almadımHe ya bu duş meselesini sorcaktim kaç gün duş almıyoruz. Soğuk duş falan okudum bilgin var mı canim. Olan var mı kizlar
Ah ya öyle de hasta olmaz mıyız kuzumTatlım 3-4 gün yapma sonrasında da sıcacık su olmasın. Ilık suyun azcık üstü.
AŞ ererim falan, içimde kalırahahaahah dile getirmeyerek bizi dile getirdi ayguldiyebiri
Benimki de kankaBenimki bana ev arkadaşım demeye başladı
3-4 gün alma dedi bana ben uzattım biraz daha iyyTransferden sonramı aynı gün ılık duş alabilirsin dediler bana merkezden ama ben bekledim almadım
İnşallah canım yaBenim 4 follikul gozuktu catlatma ignesinden sonra cogaliyor demekki geriden gelenlerde buyuyor 8 tane toplandi toplam korkma canim gayet iyi gidiyor seninkiler
büyük bir dramdır bu dediğin.bizde yakındır kapatıyoruz sezonuBizim gibi kocişinizle karşıdan karşıya bakışmıyorsunuzdur mesela
Canım benim ki 2 kasımdı transfer havalar biraz daha sıcaktı o zaman iyiydi. Ama sıcak iyi değilmiş doktor ılık su diyor. Sende yapabildiğin kadar ayarla fazlada kalma duşta.Ah ya öyle de hasta olmaz mıyız kuzum
Ahahaha ama iğneyi rahat olursun işte bana iğneyi vurslar kemiğe dayanır mazallah.Allah azcık popo vermemiş bana.airbag siz araba gibi hissediyorum kendimiBenim o alan da geniş mübarek at kosturursun
haykırdım resmen.erik kiraz karpuz aşer başka şeyler düşünAŞ ererim falan, içimde kalır
Durumlar vahim hepimizdeBenimki bana ev arkadaşım demeye başladı
İnşallah, kıymetini bil o zaman sonra kedinin ciğere baktığı gibi bakıp, bakıyorsun işte sadecebüyük bir dramdır bu dediğin.bizde yakındır kapatıyoruz sezonu
eyvah eyvah son 3-4günüm kaldı kızlar ozamn size iyi gecelerİnşallah, kıymetini bil o zaman sonra kedinin ciğere baktığı gibi bakıp, bakıyorsun işte sadece
Bana doktor 3.gün ılık suyla duş alabilirsin demişti ama ben 5.gün aldim 10 dk dan fazla durmuysnHe ya bu duş meselesini sorcaktim kaç gün duş almıyoruz. Soğuk duş falan okudum bilgin var mı canim. Olan var mı kizlar
Teşekkür ederim canım beni bolgilendirdinCanım benim ki 2 kasımdı transfer havalar biraz daha sıcaktı o zaman iyiydi. Ama sıcak iyi değilmiş doktor ılık su diyor. Sende yapabildiğin kadar ayarla fazlada kalma duşta.
Teşekkür ediyorumBana doktor 3.gün ılık suyla duş alabilirsin demişti ama ben 5.gün aldim 10 dk dan fazla durmuysn
bende girmedim bugun 6 inci gün . evden dısarı sadece igne vırulmaya cıktım :)Bana doktor 3.gün ılık suyla duş alabilirsin demişti ama ben 5.gün aldim 10 dk dan fazla durmuysn
Hee ama artık alabilirsin yani bnde evden dışarı sadece iğneye gidym cnmbende girmedim bugun 6 inci gün . evden dısarı sadece igne vırulmaya cıktım :)
BenimkideeBenimki bana ev arkadaşım demeye başladı