How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Valla canım bana gebeliğim boyunca doktorum sakın nar yeme yasak falan demedi hiç de duymamıştım. Herşey gibi onun da fazlası zararlıdır yarın nardan bişey olmaz. Bi de kan sulandırıcı iğne kullanıp nar yemek doğru değil nar da kan sulandırdığı için
Keşke drlar reçeteye iğne yerine nar yazsa😂

Heheh Bu durum bayaa bi böyle gitçek🤣 sen kahve içiyorsun en azından o da bişey🤣 ben kızımı sütten kesene kadar yani 2 yaşına kadar kahve bile içmedim😅😅 neden bilmiyorum ona bile korkmuştum gebelikte, sonrasında da uyumayan çocuğun uykusunu daha da kaçırmasın diye😅
Evet onu duymuştum günde 450 mcg üstü kafein sütten bebeğe geçip huzursuzluk yapıyormuş 😂

Doktorum düşer dedi normaldir. Yüksek olmasında düşük olsun. Yüksek olunca kontrol altına alıyorlar. Kötü hissedince soda iç, birde uzan ayaklarını yüksek tut dedi.
Sagol canim soylediklerini dikkate alicam umarim hafif atlatiriz bu donemleri bu haftalarda basliyormus galiba hormonlar yukseldikce..

seninkini bende merak ediyprum. belirtiler nasıl?
benim alttan sanki bıcak sokuyorlar gibi agri girdi. 2-3 defa bugün
Bende belirti yok canım. Arada kasığıma ağrı giriyor ama açıkçası ilaçlardandir diye dusunuyorum sonucu bilmediğim için 😁

Back