How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Ay her sey yasak zaten hayatjmda bu kadar sağlıklı beslendiğimi hatırlamıyorum.
Heheh Bu durum bayaa bi böyle gitçek🤣 sen kahve içiyorsun en azından o da bişey🤣 ben kızımı sütten kesene kadar yani 2 yaşına kadar kahve bile içmedim😅😅 neden bilmiyorum ona bile korkmuştum gebelikte, sonrasında da uyumayan çocuğun uykusunu daha da kaçırmasın diye😅

Merhaba arkadaşlar bende dün iki tane 4.gun embriyosu transferi oldum bu üçüncü denememdi..iki tane transfer yapıldı diğer iki taneyide bugüne beklediler ama haber geldi maalesef gelişimleri durmuş..çok üzüldüm bugün istemsizce kontrolsüzce ağladım kendimi durduramadim..inşallah bu içimdekiler iyi durumdadır..beta tarihi olarak 18 aralığı verdiler ama ben o kadar beklemeyi düşünmüyorum..önceki denemelerim 3.gun embriyosuydu ve 12.gunde beta yapmıştım bunda da o kadar beklemicem ve 10.gunde kanda bakicam bu stresle fazladan birkaç gün bekleyemem..sonuç bekleyen herkese bol şans diliyorum cok zor süreç umarım yılın son ayi herkes sevinir...
Merhaba umarım pozitif sonucu görürsünüz hayırlı olsun.🙏
Benimde ilk tüp denememdi 9 embryo 4. Güne geldi ve 5. Günde ise sadece iyi kalite 1 embryom kaldı diğerleri gelişimi durdurdu oda taze olarak transfer edildi zaten 6. Gün idrarda pozitifi gördüm çok şükür oyüzden içinizi ferah tutun hem 2 tane transfer edilmiş şansınız daha yüksek bebekleriniz inş sizinle olsun 🤗

Merhaba arkadaşlar bende dün iki tane 4.gun embriyosu transferi oldum bu üçüncü denememdi..iki tane transfer yapıldı diğer iki taneyide bugüne beklediler ama haber geldi maalesef gelişimleri durmuş..çok üzüldüm bugün istemsizce kontrolsüzce ağladım kendimi durduramadim..inşallah bu içimdekiler iyi durumdadır..beta tarihi olarak 18 aralığı verdiler ama ben o kadar beklemeyi düşünmüyorum..önceki denemelerim 3.gun embriyosuydu ve 12.gunde beta yapmıştım bunda da o kadar beklemicem ve 10.gunde kanda bakicam bu stresle fazladan birkaç gün bekleyemem..sonuç bekleyen herkese bol şans diliyorum cok zor süreç umarım yılın son ayi herkes sevinir...

Neden agladiniz 5.gune gitmedigi icin mi? Hic uzulmeyin bence. Benim 4.gun embriyosuydu ve tuttu suan hamileyim. İnsallah sizinde tutucak ben inaniyorum sizde inanin🌸

Nasıl yasak canım ben bilmiyordum bugün yarım nar yedim.. Yani gebe olduğum konusunda emin değilim ama idrar pozitif çıktı sadece
Valla canım bana gebeliğim boyunca doktorum sakın nar yeme yasak falan demedi hiç de duymamıştım. Herşey gibi onun da fazlası zararlıdır yarın nardan bişey olmaz. Bi de kan sulandırıcı iğne kullanıp nar yemek doğru değil nar da kan sulandırdığı için

Back