- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi pembiss123
- #16.841
Pikaçuya bak sen hotkütür tasarım da yaprmışolamadık zamanında ,olaydık iyiydi ola ola stilist oldum kıyafet druyum bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pikaçuya bak sen hotkütür tasarım da yaprmışolamadık zamanında ,olaydık iyiydi ola ola stilist oldum kıyafet druyum bende
Her halukarda o iğne yenecek . ben bi cockteil alayım plsIğneler de nardan yapılıyo zaten nar suyu enjekte ediyoruz
Ahahaha hazırgiyim ama şahısa özel değil topluma çalışıyorumPikaçuya bak sen hotkütür tasarım da yaprmış
Toplumsal hotkütürAhahaha hazırgiyim ama şahısa özel değil topluma çalışıyorum
gizli görev şişştToplumsal hotkütür
Yok canım sağlıksız hiç birşey yemiyorum hareket etmiyoruz ya o yüzden de şişlik var galibakontrollü beslenmeye çalış abur cubur yeme.ara öğün mutlaka tüket meyve süt yoğurt sağlıklı beslenirsen almazssın bence
Kötü dusunme canım. Keseyi de görmüşsün bak ne güzel. Allah tamamına erdirsin inşallah.Hamişler nasıl gidiyo cuma günü kese gördüm elhamdülillah ama sıfır belirti ne ağrı ne sızı ne leke kanama belkide bunların olmaması iyiye işaret ama hep aklıma takılıyo kalp atışı için daha bir hafta var tedirginim bi. His olmayıncada acaba bebek canlanmadımı diyorum of kafamde deli sorular
Hiç sorma canım ya bazen isyan etmiş gibide oluyomu diye düşünüyorum ama insan her türlü korkuyo sanırım bi ağrı sızoda olmayınca nerde bu uşak diyorumKötü dusunme canım. Keseyi de görmüşsün bak ne güzel. Allah tamamına erdirsin inşallah.
Benimde çok ağrım sncim oluyo mesela. Ona korkuyorum. Ne olsa kafamıza takicaz :)
57 den 60 a çıktım bendeye otur yat başka birşey yapamıyoruz.Kızlar 1 haftadır fazla giremiyordum birde bişi dicem 60 kilo ile başladığım tüp bebeğe 1 kasımda 62.8 olarak devam ediyorum ilk gebeliğimde 7 kilo almıştım ama çok hareketliydim bunda evden çıkamıyoruz malum iyice şiştim benim gibi olan varmı
aynen o şişlik gidiyor zaten dert etme bol sugebesin sen.ben rezeneyle attım o şişkinliği ama hamilelere yasak )Yok canım sağlıksız hiç birşey yemiyorum hareket etmiyoruz ya o yüzden de şişlik var galiba
Bende lutinus kullanıyorum transfere kadar aparatla koydum ilacı transferden sonra poşet eldivenle yerleştir aparat enfeksiyon yapabilir ne kadar yikasanda dediler öyle yapıyorum ben. Progesteron da aynı şekilde hap gibi elinle yerlestiriyorsun zor değil yani ikisideYok gercekten bu lutinusla başım dertte progesteronu çok merak ediyorum onu kullanan yokmu
Günlük pedler enfeksiyon yapabilir çamaşır değiştirme imkanınız varsa öyle yapın doktor öyle demistiBen progestan fitil kullaniyorum canım ama oda sonradan dışarı çıkıyor sürekli günlük ped değiştiriyorum
Merhaba canım, ilk tedavim başarısız değildi , pozitifi gördüm ama düşük yaptım maalesef, ikinci için doktorumla iletişim halindeyiz, prolaktinim yüksek çıktı onu düşürmeye çalışıyoruz, dondurulmuş embriyolarım var onlardan deneyeceğiz inşallah, dondurulmuş daha iyi diyorlar ama ben taze transfer olmuştum ilkinde pozitifi gördüm. Arasında ne fark var inan bilmiyorum. Nereye gideceksiniz o kısmını anlamadım. Tedaviyi nerede görüyorsun senUmarım transferin bu sefer başarıyla sonuçlanır. İlki bende de başarısızdı. Ocakta yine gideceğiz, umarım bu sefer iyi sonuç alırız, tükendim artık. Donmul embriyo transferi ve sıcak embriyo transferi arasında ciddi bir fark var mı? Siz nasıl yapacaksınız? Acaba ben eşimden bikaç ay sonra mı gitsem diye düşünüyorum Covid vb azalınca biraz daha.
Bende çok korkmuştum o yazısını okuyup. İlk tupbebek ile doğan çocuğun bebeği doğdu haberi olmuştu acaba tedaviyle mi oldu merak ettim simdiBen de bencillik mi yapıyorum diye düşünmüştüm. Kendi nefsim için çocuğumu da mı bu duruma düşürücem diye ama bu onun teorisi ve inşaallah yanılıyordur
Çocuklarımız üreme genini sağlıklı olan taraftan alır inşaallahBende çok korkmuştum o yazısını okuyup. İlk tupbebek ile doğan çocuğun bebeği doğdu haberi olmuştu acaba tedaviyle mi oldu merak ettim simdi
Ay hadi güzel sonuçlar al inşallah bende iyiyim, iş yoğunluğu tavan yaptı yeni merkezle görüştüm tedaviye başlayacağız. Ama öncesinde sağlam takviye kullanacağız. Bizim spermler baya sıkıntılı çıktı, doktor bazen embriyo dondurulunca sperm kırılıyor ondan sizde dondurulmuş hiç bir transfer tutmamış olabilir dedi. Taze deneyelim dediCanım çok saol teşekkür ederim. Transferim 5. Günü bugün henüz test yapmadim. Beklemedeyim sen nasılsın
İnşallah.. ilerde birde bunun uzuntusuyle bogusmayalim.Çocuklarımız üreme genini sağlıklı olan taraftan alır inşaallah
Bebişin akıllı uslu olacak annesi sen yine de ayıl bayıl arada, kocanın gözüne gözüne sok dizilerde filmlerde hamile rolü yapan kadınlar koşarak klozetin önünü gidip eğilip istifra ederler ya,kocaları da güya banyo kapısının önünde çaresizce bekler..hamile kalırsam inşallah Kocama öyle yapmak istiyorumHiç sorma canım ya bazen isyan etmiş gibide oluyomu diye düşünüyorum ama insan her türlü korkuyo sanırım bi ağrı sızoda olmayınca nerde bu