How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Aidin salih bahsettikleri.ben kitabını okumadım ama adamın görüşü tüp bebekteki bebeklerin hayırlı olmadığını ve daha agır şeyler söylüyor burda yazmayım moral bozucu.ama benm islam ve hayat felsefeme uyan biri değil.sonuçta buda bir rahatsızlık üreme organı rahatsızlığı.kalp için dr a gitmek caiz ise üreme için gidilmesi neden caiz olmasın ki.
Aidin Salih kadın canım 😁 ve alim olarak değerlendirmemelisin bence. Çünkü alim değil, doktor ve biyolog. Hayırlı, hayırsız elbette bilemez. Ben sadece tıp noktasında takip ediyorum. Akidesi bana uygun değil. Ama kötü biri de değil. O da öyle düşünüyor olabilir. Onun metodlarıyla ne hastalıklardan kurtulan tanıdıklarım var. Allah rahmet etsin inşaallah 🤲

Aidin Salih kadın canım 😁 ve alim olarak değerlendirmemelisin bence. Çünkü alim değil, doktor ve biyolog. Hayırlı, hayırsız elbette bilemez. Ben sadece tıp noktasında takip ediyorum. Akidesi bana uygun değil. Ama kötü biri de değil. O da öyle düşünüyor olabilir. Onun metodlarıyla ne hastalıklardan kurtulan tanıdıklarım var. Allah rahmet etsin inşaallah 🤲
kadın mı😂😂 okdr bilmiyrm ki cano .sadece tüp bebekle ilgili görüşüne baktm.ama tabikide bilimsel faydalı çalışmaları olmuştur her dr un kendince metotları var.bende dr olaydım keşkem keşkem

Evet canım kalçadan ama bende mide bulantısı ishal ateş basması yaptı birde yorgunluk yapıyor zaten iğne vurulan yerlerim çok ağrıyor birde onun sızısı fenalardayım anlayacağın ilaçtan kaynaklı olduğunu düşünüyorum çünkü dün ilacı vurulduktan sonra böyle oldum sabah kalktım bir şeyim yok sadece ishalim var iğneyi vuruldum bir kaç saat geçti yine aynı oldu
valla bugün 11. inci progestron ignesini vurdurdum :)
sen düşün belki 12. nci haftaya kadar devam edecekmişiz

Back