• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Acaba her embriyoyu farkli kablara mi koyuyorlar öyleyse
Canım tüplere koyuyorlar. Benim de 4 embriyom vardı, 2 şerli olucak şekilde 2 tüpe koymuşlardı. O zaman ege üniversitesinde tedavi oluyordum. 2 si i.in 450 tl civarı para ödedim. Ancak, ege cözdürürken de tüp basına 215 tl çözdürme ücreti aldı. Fazla embriyo çözülünce transfer etmezlerse, gelişim iyiyse tekrar donduruyorlar sorun olmuyormuş. Şimdi özeldeyim, burda hiç embriyo dondurmadım, hazırladı tasıdım, ancak başka birine dondurma ücreti 100 dolar derlerken duydum.

sizin sperm sayısı ve ileri hızı kaçtı ? doktorun tese yapmasındaki ana mantıgı merak ettim
Sperm sayısında sorun yoktu. Morjoloji 2, ileri hareketlilik 0'dı. Hareketlilik anladığım kadarıyla spermin kalitesini gösteriyor. Bizim bu 3. Denememiz. Eşimin dr.u da madem 3, o zaman içeriden alalım. Daha kaliteli ve hasarsız olur dedi. Ben başarısız tüp bebek denemelerinde bunu öneriyorum dedi. Haklı da cıktı. Hocamıza güvenim sonsuzdu zaten.

Sperm sayısında sorun yoktu. Morjoloji 2, ileri hareketlilik 0'dı. Hareketlilik anladığım kadarıyla spermin kalitesini gösteriyor. Bizim bu 3. Denememiz. Eşimin dr.u da madem 3, o zaman içeriden alalım. Daha kaliteli ve hasarsız olur dedi. Ben başarısız tüp bebek denemelerinde bunu öneriyorum dedi. Haklı da cıktı. Hocamıza güvenim sonsuzdu zaten.
vayy hiç duymamıştım bunu. Sperm çıkışı olanlara da tese yapıyorlar demek ki. Benim eşimin sayıları çok düşük (200 bin) morfoloji bakılamıyor bile :(

kofi siz nerde tedavi görüyorsunuz

tamamdır. ilk de sperm varsa bunu denemiyorlar o yüzden merak ettim :) ve cok sevindim adınıza. bizim sayımız cok az bende tese düşünürdüm . ama eşimin şuan tek testisi kaldıgı için ona zarar verecek bi durum olsun istemiyorm

Ilk tüp bebek kararını artık insanlar sussun diye yaptırdık 😑 çünkü güzel bir hayatımız var. Rabbim istediği zaman verir diye düşünüyoduk. Yani çocuk eksiklik değildi bizim için. O derece yıldırdılar 😤😤😤 baştan bide sebepsiz diye bildiğimiz için sıkıcı bi durum değildi.
Evet anliyorum seni herkes herseye karismasa ne guzel olacak hayirlisi olsun insallah hakkinizda

Kızlar hastaneden çıktık şimdi 😍 14 yumurta toplanmış 12 tanesi olgunmuş, şükürler olsun 🥰🥰 inşallah çok güzel döllenirler
Bu çok güzel haber gözün aydın canım. Inşaallah güzel güzel giderler 5. Güne 🤩🤩🤩

tamamdır. ilk de sperm varsa bunu denemiyorlar o yüzden merak ettim :) ve cok sevindim adınıza. bizim sayımız cok az bende tese düşünürdüm . ama eşimin şuan tek testisi kaldıgı için ona zarar verecek bi durum olsun istemiyorm
Riski olur mu ki 😳 meni çıkışı varsa tesa da yapabilirler. Yarmadan yapiyolar

Kızlar bahsetmiştim bu progestan iğneler çok canımı yakıyor diye. Perşembe günü transfer olucam nasıl yaticam sırtüstü falan bunu düşünüyorum kaç gündür. Bugün doktora söyledim çok perişanım başka bir çaresi yok mu bunun dedim. Prolotex diye bir iğne varmış göbekten vuruluyormuş sabah akşam şeklinde. Bir oh çektim 😀 sonra bu iğneleri sgk karşılamıyor haftalık 300 tl civarı maliyeti olur dedi ( bildiğim kadarıyla transferden sonra da epey bi süre kullanılıyormuş ) Sadece teşekkür ettim o an 😅 şuan bakıyorum ağrılarım hafiflemiş gibi bana sanki bi rahatlama geldi 😆 ( Hesaplıyorum aylık 1.200 tl oluyor iğne maliyeti) Düşündükçe inanın ağrı mağrı kalmıyor artık 🤪🤪

Evet dengesizler cok o yuzden kulaklari onlara karsi tikamak lazim oda elde degil malesef
valla ben hiç kimseye söylemedim. işyerine de sürekli yalan söylüyorum izin hakkımı kullanıyorum falan filan derken bu günlere geldim sadece burdakiler biliyor tüp bebek yaptırdığımı :)

Kızlar bahsetmiştim bu progestan iğneler çok canımı yakıyor diye. Perşembe günü transfer olucam nasıl yaticam sırtüstü falan bunu düşünüyorum kaç gündür. Bugün doktora söyledim çok perişanım başka bir çaresi yok mu bunun dedim. Prolotex diye bir iğne varmış göbekten vuruluyormuş sabah akşam şeklinde. Bir oh çektim 😀 sonra bu iğneleri sgk karşılamıyor haftalık 300 tl civarı maliyeti olur dedi ( bildiğim kadarıyla transferden sonra da epey bi süre kullanılıyormuş ) Sadece teşekkür ettim o an 😅 şuan bakıyorum ağrılarım hafiflemiş gibi bana sanki bi rahatlama geldi 😆 ( Hesaplıyorum aylık 1.200 tl oluyor iğne maliyeti) Düşündükçe inanın ağrı mağrı kalmıyor artık 🤪🤪
evet onu kullanan ben oluyorum:)) göbek te de aynı durumda oluyor ki eğilemiyorum oturamıyorum taş gibi bildiğin ama popoya göre çok çok daha iyi . napiyim canımdan kıymetli değil ya.para bir şekilde gelir öenmli olan sağlık . bir de ben kimseye söylemediğim için çaktırmam açısından göbekten vurulan daha iyi :)

Riski olur mu ki 😳 meni çıkışı varsa tesa da yapabilirler. Yarmadan yapiyolar
tese nin de riski var . herseyde oldugu gibi. mesela kadında ignelerde karında su toplama falan olabiliyır.
bizim durum daha hassas. tek testis olmasa bende tese isterim . hoş tanıdıgım yaptırdı onun durumu da böyleydi. ama onlarda sperm cıkısı yoktu .

Back