• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

hayırlı olsun cabm bende burda okuyıp gaza geldim.
öncesinde cok test almıştım onlarsan yapıyorım her sabah artık :) inş herkes saglıklı evlatlara kavusur
Kızlar korona mı oldum diye panık icerısındeyım belirtim sadece ates var o da en fazla 37.9 oldu birazda boğaz agrım var. Ateşi nemli bez koyarak 36.6 ya dusurduk ama ne koku kaybım var ne sırt agrım hiç bişey yok sadece bi ateş var üstümde bu. Geciren var mı korona ya da duydugunuz belirtiler? Cok korkuyorum😣
Canım inşallah değildir. Ben geçirdim ama ilk bir kaç gün ateşim yükseldi. Sonra dört beş gün sonra koku kaybı başladı koku ile tat aynı zamnda gitti. Sonra da sırt ağrısı en son grip oldum ben ama şöyle ki herkeste ayrı seyrediyor bilemiyor insan. İnşallah sen degilsindir

Kitapta şey diyor. Tüp bebeği tutanlar Allahtan sadece bebek isteyenlerdir. Gerçekten hayırlı evlat isteyenlerin bebekleri tutmaz çünkü tüp bebek çocukları hayırlı değildir diye.. Bu beni çok ürkütmüștü.. Kendimde denedim sadece hayırlı sağlıklı evlat istiyorum diye hem ben hem etrafım hep bunu diledi Allah’tan. Bakalım öyle olacak mı 🤔🤗 ama yine de yolunun yolcusuyuz 😍 ben 3 günlük yapmistim ama üçüncü günün sonunda oruk (icli köfte) mantı corbasi vs ağır etli yemeklere dayanmıştm 🤣 bağırsak düğümlemesi olmadı ama cok yanlıştı.. 36 saatlik de cok yaptım. Kan grubuma uygun beslendigimde de hic kabız olmadım Ahmet apa'yi biliyorsan onun yöntemiyle de 13 kg vermiştim. Velhasıl uyandık sayesinde inşallah bi daha uyumayız🤲🤲
Bu ne kitabı böyle!!!cok merak ettim

Merhaba arkadaşlar bende dün iki tane 4.gun embriyosu transferi oldum bu üçüncü denememdi..iki tane transfer yapıldı diğer iki taneyide bugüne beklediler ama haber geldi maalesef gelişimleri durmuş..çok üzüldüm bugün istemsizce kontrolsüzce ağladım kendimi durduramadim..inşallah bu içimdekiler iyi durumdadır..beta tarihi olarak 18 aralığı verdiler ama ben o kadar beklemeyi düşünmüyorum..önceki denemelerim 3.gun embriyosuydu ve 12.gunde beta yapmıştım bunda da o kadar beklemicem ve 10.gunde kanda bakicam bu stresle fazladan birkaç gün bekleyemem..sonuç bekleyen herkese bol şans diliyorum cok zor süreç umarım yılın son ayi herkes sevinir...

Merhaba arkadaşlar bende dün iki tane 4.gun embriyosu transferi oldum bu üçüncü denememdi..iki tane transfer yapıldı diğer iki taneyide bugüne beklediler ama haber geldi maalesef gelişimleri durmuş..çok üzüldüm bugün istemsizce kontrolsüzce ağladım kendimi durduramadim..inşallah bu içimdekiler iyi durumdadır..beta tarihi olarak 18 aralığı verdiler ama ben o kadar beklemeyi düşünmüyorum..önceki denemelerim 3.gun embriyosuydu ve 12.gunde beta yapmıştım bunda da o kadar beklemicem ve 10.gunde kanda bakicam bu stresle fazladan birkaç gün bekleyemem..sonuç bekleyen herkese bol şans diliyorum cok zor süreç umarım yılın son ayi herkes sevinir...
Amin canim inslaalh onlar sana tutunur Rabbimin izniyle moralini yuksek tutmaya calis 🤗🤗

Back