- Konu Sahibi pembiss123
- #16.701
Hapı da beter baş dönmesi mide bulantısı yapiyo. Hatta bayılttı beni bı kere kullandım zaten11 nci progestronu vuruldum senin de mi kalçadan :)
progestronu hap olarak verseler ya bize . soracagm ben bunu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hapı da beter baş dönmesi mide bulantısı yapiyo. Hatta bayılttı beni bı kere kullandım zaten11 nci progestronu vuruldum senin de mi kalçadan :)
progestronu hap olarak verseler ya bize . soracagm ben bunu
ya allah allah bayıltması da garip.Hapı da beter baş dönmesi mide bulantısı yapiyo. Hatta bayılttı beni bı kere kullandım zaten
pzt 3.kontrol olacak heralde artık gün belirlenir 12.gün oluyor yazarım yarın bakalm ne dicek doktor civanımHadi bakalim pazartesi mi gideceksin
Hadi bakalim inslalah guzel sonuclarla karar verilir transferepzt 3.kontrol olacak heralde artık gün belirlenir 12.gün oluyor yazarım yarın bakalm ne dicek doktor civanım
Herkesin yemek saati sanırım yemek molasına çıkmış kızlar ben fazla işsizim sanırsamHadi bakalim inslalah guzel sonuclarla karar verilir transfere
Bende yedim gorumcem hallediyor sagolsun ben pisiriyorum toplamak yikamask vs ona aitHerkesin yemek saati sanırım yemek molasına çıkmış kızlar ben fazla işsizim sanırsam
hayırlı olsun cabm bende burda okuyıp gaza geldim.
öncesinde cok test almıştım onlarsan yapıyorım her sabah artık :) inş herkes saglıklı evlatlara kavusur
Canım inşallah değildir. Ben geçirdim ama ilk bir kaç gün ateşim yükseldi. Sonra dört beş gün sonra koku kaybı başladı koku ile tat aynı zamnda gitti. Sonra da sırt ağrısı en son grip oldum ben ama şöyle ki herkeste ayrı seyrediyor bilemiyor insan. İnşallah sen degilsindirKızlar korona mı oldum diye panık icerısındeyım belirtim sadece ates var o da en fazla 37.9 oldu birazda boğaz agrım var. Ateşi nemli bez koyarak 36.6 ya dusurduk ama ne koku kaybım var ne sırt agrım hiç bişey yok sadece bi ateş var üstümde bu. Geciren var mı korona ya da duydugunuz belirtiler? Cok korkuyorum
İnşallah canım hayırlısı ile pozitif sonuç alırsın. Rabbim yüzünü güldürsün. İnşallah bize de güzel haberler verirsinKızlar bana dua edin nolur yarın kan vericem 3. Gün çift embriyo ve 10. Günüm olacak yarın ancak bu kadar durabildim inşallah pozitif sonuç alırım
Bu ne kitabı böyle!!!cok merak ettimKitapta şey diyor. Tüp bebeği tutanlar Allahtan sadece bebek isteyenlerdir. Gerçekten hayırlı evlat isteyenlerin bebekleri tutmaz çünkü tüp bebek çocukları hayırlı değildir diye.. Bu beni çok ürkütmüștü.. Kendimde denedim sadece hayırlı sağlıklı evlat istiyorum diye hem ben hem etrafım hep bunu diledi Allah’tan. Bakalım öyle olacak mı ama yine de yolunun yolcusuyuz ben 3 günlük yapmistim ama üçüncü günün sonunda oruk (icli köfte) mantı corbasi vs ağır etli yemeklere dayanmıştm bağırsak düğümlemesi olmadı ama cok yanlıştı.. 36 saatlik de cok yaptım. Kan grubuma uygun beslendigimde de hic kabız olmadım Ahmet apa'yi biliyorsan onun yöntemiyle de 13 kg vermiştim. Velhasıl uyandık sayesinde inşallah bi daha uyumayız
Insh hayirli haberlerini aliriz canim Allahin izni ileKızlar bana dua edin nolur yarın kan vericem 3. Gün çift embriyo ve 10. Günüm olacak yarın ancak bu kadar durabildim inşallah pozitif sonuç alırım
Amin inslalah canim bende yarin kan vericemKızlar bana dua edin nolur yarın kan vericem 3. Gün çift embriyo ve 10. Günüm olacak yarın ancak bu kadar durabildim inşallah pozitif sonuç alırım
Bende hiç belirti yok, ne AŞ eriyorum ne bulantı ne tiksinme. Bir tek tansiyonum düşük.Bu arada o kadar çok nar konuştuk ki bu halimle bile AŞ erdim hahha gittim aldım oturdum yiyom
Bu tansiyon dusuklugu bende de vardi dun gece basda dondu biraz migde bulantisina cevirdi normaldir degilmi ?Bende hiç belirti yok, ne AŞ eriyorum ne bulantı ne tiksinme. Bir tek tansiyonum düşük.
Deme ya benim göbek iptal o zamanBenim yaptı canım hatta şişlik de yaptı otururken çok acıyor
Sorma o bendede var gece yaniyorum gunduz donuyorumbenim dün gece birden ateş bastı vücuduma. resmen pijamamı cıkardım öyle yattım .
Ben zaten gebe değilim canım ondan dalga geçiom kendimleBende hiç belirti yok, ne AŞ eriyorum ne bulantı ne tiksinme. Bir tek tansiyonum düşük.
Amin canim inslaalh onlar sana tutunur Rabbimin izniyle moralini yuksek tutmaya calisMerhaba arkadaşlar bende dün iki tane 4.gun embriyosu transferi oldum bu üçüncü denememdi..iki tane transfer yapıldı diğer iki taneyide bugüne beklediler ama haber geldi maalesef gelişimleri durmuş..çok üzüldüm bugün istemsizce kontrolsüzce ağladım kendimi durduramadim..inşallah bu içimdekiler iyi durumdadır..beta tarihi olarak 18 aralığı verdiler ama ben o kadar beklemeyi düşünmüyorum..önceki denemelerim 3.gun embriyosuydu ve 12.gunde beta yapmıştım bunda da o kadar beklemicem ve 10.gunde kanda bakicam bu stresle fazladan birkaç gün bekleyemem..sonuç bekleyen herkese bol şans diliyorum cok zor süreç umarım yılın son ayi herkes sevinir...