• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

İdrar kitleri herkese sonuç vermeyebiliyor eğer yapmak istersen de bu düşünceyle yap. Nasılsa kan vereceksin her şey çıkacak ortaya. Olay bizim sabırsız olmamızdan kaynaklı ama idrar testini zaten kendi modumuzu düşürmek için değil de meraklı tipimize meşkale gibi düşün ☺️
Haklısın cnm ama gelde anlat iste içim içini yiyor sonra.. bakalım ilerleyen günlerde yaparsam yazarım buraya 😁

Ben henüz pozitif görmedim ama lutinusu hiç kullanamayanlardanim çok ittirdigim bı günde de ilaç yukarı fırladı ve acayip ağrı oldu zaten her türlü ilacın çoğu akıntıyla geri akiyor parça parça ilaç ve ıslaklık çamaşırımda. ben artık bunu bırakmayı düşünüyorum çünkü gerçekten kullanamıyorum progesteron marka nasıl acaba kullanan varmı
Bende progestan fitili kullanıyorum, elinle ittiriyorsun. Kullanımı kolay, sadece oramız biraz daraldı.

böyle seymi olur bana bunu kimse söylemedi.
bu igne cok kötü yapıyor ama benğ ya daha kolay yolu yok mu progestronum

Umarım başarabilirim bende sizler gibi😞 bu arada kaçtane transfer olcagını bilmiyorum rahim ağzı konizasyon olduğum için riskli gruptayım.ikiz bir gebelik bende olmaması gereken birşey.gönül ister 2olsun ama benm için riskli ıkısıde tutarsa.
Anladım canım olsun bi tane bi tutsun sağlıkla büyüsün göbüşünde ilk hedef bu😍🤗 çok heycanlı 🥰

Back