- 14 Eylül 2020
- 1.935
- 2.649
- 83
- 33
- Konu Sahibi pembiss123
- #16.601
ya bi 5 gün aldım . sen nerde calışıyorsn bilen varmıBen de yarın gitcem. Normal hayata donebilirsin deyince illa rapor verin diyemedim doktora utandım da battaniyeyle gitcem ben de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya bi 5 gün aldım . sen nerde calışıyorsn bilen varmıBen de yarın gitcem. Normal hayata donebilirsin deyince illa rapor verin diyemedim doktora utandım da battaniyeyle gitcem ben de
Haklısın cnm ama gelde anlat iste içim içini yiyor sonra.. bakalım ilerleyen günlerde yaparsam yazarım burayaİdrar kitleri herkese sonuç vermeyebiliyor eğer yapmak istersen de bu düşünceyle yap. Nasılsa kan vereceksin her şey çıkacak ortaya. Olay bizim sabırsız olmamızdan kaynaklı ama idrar testini zaten kendi modumuzu düşürmek için değil de meraklı tipimize meşkale gibi düşün
Aynı benim de göbeğim prolutex vuruyom iki tane. Bazı kaniyo bazı rahat oluyo bazı çok acıyorKıskandım seni simdi bana hem iğne hem hap verdiler. Igneler beni mahvetti göbeğim mosmor artık batmıyorlar da zaten
Onu da göbekten verdi bana hem kan sulandırıcı hem progestan ben iptal.evet canm
Bende progestan fitili kullanıyorum, elinle ittiriyorsun. Kullanımı kolay, sadece oramız biraz daraldı.Ben henüz pozitif görmedim ama lutinusu hiç kullanamayanlardanim çok ittirdigim bı günde de ilaç yukarı fırladı ve acayip ağrı oldu zaten her türlü ilacın çoğu akıntıyla geri akiyor parça parça ilaç ve ıslaklık çamaşırımda. ben artık bunu bırakmayı düşünüyorum çünkü gerçekten kullanamıyorum progesteron marka nasıl acaba kullanan varmı
Gonal f merional cetrodite gözünü seveyim bunlar ne böyleAynı benim de göbeğim prolutex vuruyom iki tane. Bazı kaniyo bazı rahat oluyo bazı çok acıyor
Okulda, benim biliyor durumumu herkes sagolsun idare ediyorlar beni çok yorumuyorlar Allah razı olsunya bi 5 gün aldım . sen nerde calışıyorsn bilen varmı
iki yana da vuruluyorum. moratmadan ziyade cürüttü sanırım :) artık vurulan yerlerin üstüne oturamıyordum şimdi hissetmiyorumOnu da göbekten verdi bana hem kan sulandırıcı hem progestan ben iptal.
Kalçada morarma yaptı mı peki progestan?
Allah'tan göbeğim büyük de yer çokGonal f merional cetrodite gözünü seveyim bunlar ne böyle
şu 12 hafta çabucak geçer inşallahiki yana da vuruluyorum. moratmadan ziyade cürüttü sanırım :) artık vurulan yerlerin üstüne oturamıyordum şimdi hissetmiyorum
Bende prolutex yapiyroum gunde 2 ama ben cok rahat yapiyorum ne bi acima ne bi yanma olmuyor cok şükürAynı benim de göbeğim prolutex vuruyom iki tane. Bazı kaniyo bazı rahat oluyo bazı çok acıyor
12 hafta kullancazmı progestronşu 12 hafta çabucak geçer inşallah
aynen benimde oyle yer cokAllah'tan göbeğim büyük de yer çok
Sende kan sulandırıcı var mı ne kadar devam etcez buna yaAllah'tan göbeğim büyük de yer çok
Vallaha ne güzel sevindim senin için artık amaan deyip kaktırcam az kaldıBende prolutex yapiyroum gunde 2 ama ben cok rahat yapiyorum ne bi acima ne bi yanma olmuyor cok şükür
Doktor bana öyle dedi. Hatta ikiz devam ederse 34.haftaya kadar devam edecekmişiz12 hafta kullancazmı progestron
Şimdi o ayrı bir şey mi bilmiyorum ben de coraspin var günde bi taneSende kan sulandırıcı var mı ne kadar devam etcez buna ya
Birkaç ay ara verdim canım Şubat veya martta düşünüyorumTabiki garantiye almak lazım işi. Bu ara sen naptın tekrar başlıca mısın tedaviye
Anladım canım olsun bi tane bi tutsun sağlıkla büyüsün göbüşünde ilk hedef bu çok heycanlıUmarım başarabilirim bende sizler gibi bu arada kaçtane transfer olcagını bilmiyorum rahim ağzı konizasyon olduğum için riskli gruptayım.ikiz bir gebelik bende olmaması gereken birşey.gönül ister 2olsun ama benm için riskli ıkısıde tutarsa.