- 14 Eylül 2020
- 1.935
- 2.649
- 83
- 33
- Konu Sahibi pembiss123
- #16.621
zaten doguma ne kaldı ki . son 5 hafta mı eahat etcekmişiz.Doktor bana öyle dedi. Hatta ikiz devam ederse 34.haftaya kadar devam edecekmişiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zaten doguma ne kaldı ki . son 5 hafta mı eahat etcekmişiz.Doktor bana öyle dedi. Hatta ikiz devam ederse 34.haftaya kadar devam edecekmişiz
Bana test gününe kadar kullan dediler devamı olduğunu burdan öğrendim. Devam derlerse bilmiyom. Telefonumda 10 tane ilaç alarmı varböyle seymi olur bana bunu kimse söylemedi.
bu igne cok kötü yapıyor ama benğ ya daha kolay yolu yok mu progestronum
Maşallah de bacımBende prolutex yapiyroum gunde 2 ama ben cok rahat yapiyorum ne bi acima ne bi yanma olmuyor cok şükür
valla bana hemşire devam etcez dedi de ben progestron etmezmdiye düşündümBana test gününe kadar kullan dediler devamı olduğunu burdan öğrendim. Devam derlerse bilmiyom. Telefonumda 10 tane ilaç alarmı var
Bu iğneyi bi bana mı yazmışlar arkadaş ne istiyorlar benden anlamadım kiŞimdi o ayrı bir şey mi bilmiyorum ben de coraspin var günde bi tane
Ikiz olursa 35-36.haftada doğururuz zaten 40.haftayı göremeyiz bence.zaten doguma ne kaldı ki . son 5 hafta mı eahat etcekmişiz.
yavas batirirsan girmiyo zaten daha da aciyo bi anda batir ama cok yavas yavas ver iceriVallaha ne güzel sevindim senin için artık amaan deyip kaktırcam az kaldı
Diyom diyomMaşallah de bacım
Belki kanın çok yoğundur bilemiyorum ki üzme kendini kullan gitsin neler kullanmadıkBu iğneyi bi bana mı yazmışlar arkadaş ne istiyorlar benden anlamadım ki
Hızlı da batiramiyom ya aciyom kendime kiyamiyom göbeemeyavas batirirsan girmiyo zaten daha da aciyo bi anda batir ama cok yavas yavas ver iceri
Ben ilk esime vurdutturuyordum baktim daha cekiniyorum kendimi o yuzden kendim devam ettim birde ayakta yapiyorum yatararak yada oturarak daha aciyo iki parmaginla sıktır ama igne girince bırakHızlı da batiramiyom ya aciyom kendime kiyamiyom göbeeme
nasip artıkAllah hayırlı sağlıklı versinde 1tane olsun sonra yine deriz gene deneriz ayn ne güzel ya hepimizn olsun 2-3tane valla hakediyoz ya:)Allah bizi zorla sınıyor ama meyvesi tatlı olacak değerAnladım canım olsun bi tane bi tutsun sağlıkla büyüsün göbüşünde ilk hedef bu çok heycanlı
Ay göbüşünü sevsinler kıyamıyormuşbende kıyamıyorum yazık bizim göbüşlereHızlı da batiramiyom ya aciyom kendime kiyamiyom göbeeme
prolutex göbekten olanı daha az acıyormus bende zorunlu kalırsam onu tercih edicem brz pahalı ama popodan olan cok fena ben dayanamamıstım daha önce acısı hala aklımdaböyle seymi olur bana bunu kimse söylemedi.
bu igne cok kötü yapıyor ama benğ ya daha kolay yolu yok mu progestronum
Haydi hayırlı sonuçlar hepimizeNe de güzel etmişsin inşallah güzel sonuçlar getirsinler sana
Benimde göbeğim olsun ozamn acımıyorsaaynen benimde oyle yer cok
Sadece coraspin kullanan da çokmus ne güzel diyorum biz de habire göbekten iğneBu iğneyi bi bana mı yazmışlar arkadaş ne istiyorlar benden anlamadım ki
Coraspini günde 1 2 ne istiyorsa versede şu oksapari kesseSadece coraspin kullanan da çokmus ne güzel diyorum biz de habire göbekten iğne
Bunu bi de doğuma kadar kullananlar varmış ben ondan korkuyorumCoraspini günde 1 2 ne istiyorsa versede şu oksapari kesse
Benm kuzenm doğuma kdr 8aylk hala devam.ama onda kan pıhtılaşma sorunu vr oyüzden.Bunu bi de doğuma kadar kullananlar varmış ben ondan korkuyorum