- Konu Sahibi pembiss123
- #16.561
Bnde fitil olarak kullaniyrm aynı dert bnde de var ama olsn ağızdan almak daha sakıncalı cunkuBen progestan fitil kullaniyorum canım ama oda sonradan dışarı çıkıyor sürekli günlük ped değiştiriyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bnde fitil olarak kullaniyrm aynı dert bnde de var ama olsn ağızdan almak daha sakıncalı cunkuBen progestan fitil kullaniyorum canım ama oda sonradan dışarı çıkıyor sürekli günlük ped değiştiriyorum
Kasik batmalrim var bazen yurutmeyeck kadr bide bacak ağrısı olmaya başladıydı ara ara ılaclarda mi bilmiyorum tabi cnm sende varmi herhangi bi belitti flnhayırlı olsun cabm bende burda okuyıp gaza geldim.
öncesinde cok test almıştım onlarsan yapıyorım her sabah artık :) inş herkes saglıklı evlatlara kavusur
200 mg olanı kullaniyrm bnde firil olrak aynisiCanım fitil olan bu mu bundan mi kullanıyorsun bide transferin oldumu seninde
Bende öyle yapicam galiba sadece lutinustan buna gecicem markayı değiştircem şu anBnde fitil olarak kullaniyrm aynı dert bnde de var ama olsn ağızdan almak daha sakıncalı cunku
Bundan Günde 2 tanemi aliyosun ben lutinus 100 mg 2 tane aliyodum200 mg olanı kullaniyrm bnde firil olrak aynisi
Progestan 200 mg fitil olarak gun de 3 kere atiyrmcnmBundan Günde 2 tanemi aliyosun ben lutinus 100 mg 2 tane aliyodum
Merhabalar sizinle aynı gün transfer olduk galiba 30unda. Benim de geceleri adet ağrısı gibi ağrılarım var. Uyutmuyo dizlerime vuruyo mübarek aynı yumurtlama veya adet ağrısı gibi. Gün içinde batmalar oluyorKasik batmalrim var bazen yurutmeyeck kadr bide bacak ağrısı olmaya başladıydı ara ara ılaclarda mi bilmiyorum tabi cnm sende varmi herhangi bi belitti fln
Evet canım onu kullaniyorjm. Transferin 5.gunu bugünCanım fitil olan bu mu bundan mi kullanıyorsun bide transferin oldumu seninde
Evet canım o zaman yan etkisi daha çokmus idare ediyoruz artıkBnde fitil olarak kullaniyrm aynı dert bnde de var ama olsn ağızdan almak daha sakıncalı cunku
10. Gün canımtebrikler canim kacinci gün degerin 527?
19unda transfer oldum 4 aralıkta gördüm canım 15.gün oluyor transfer den sonraCanım transferden sonra kaçıncı gün görmüştün keseyi?
kasık agrısı bende pluyor ama az az .Kasik batmalrim var bazen yurutmeyeck kadr bide bacak ağrısı olmaya başladıydı ara ara ılaclarda mi bilmiyorum tabi cnm sende varmi herhangi bi belitti fln
Bnmde batmalrim var bir iki kere dizlerime fena ağrı vurdu anliyrm sizi.hayirli olsun sizinde transferiniz cnm ınslah pozitifi görürüz 11 inde test günümMerhabalar sizinle aynı gün transfer olduk galiba 30unda. Benim de geceleri adet ağrısı gibi ağrılarım var. Uyutmuyo dizlerime vuruyo mübarek aynı yumurtlama veya adet ağrısı gibi. Gün içinde batmalar oluyor
Diyarbakır memoriel cnm. Bnm de akintilrm fazlalaştı günlük ped den bile çamaşıra geçecek kadr hayırlara vesile olsun insalahkasık agrısı bende pluyor ama az az .
akşam 9 dan sonra benim kalca ile diz kapağım arası adet olmdan önce agrı yapar ya öyle agrıyor
bir de bende 2 gündür akıntı var beyaz
sen tedavi nerde gördün
Benzer durumlar yaşıyoruz. 10unda benim de inşallah hepimiz güzel haberler alırız. Ağrılar sızılar koymaz o zamanBnmde batmalrim var bir iki kere dizlerime fena ağrı vurdu anliyrm sizi.hayirli olsun sizinde transferiniz cnm ınslah pozitifi görürüz 11 inde test günüm
Lutinus yüzünden akıntım var mı yok mu anlayamıyorumkasık agrısı bende pluyor ama az az .
akşam 9 dan sonra benim kalca ile diz kapağım arası adet olmdan önce agrı yapar ya öyle agrıyor
bir de bende 2 gündür akıntı var beyaz
sen tedavi nerde gördün
Aynn öyle cnm inşallah yaa hoppymom die bi uygulama var onu indirdim son adet tarhini yazinca şuan 3 haftalık 6 günlük yazıyor bunu görmek bile çok mutlu ediyor beni hoşumagidiyor insalah hevesimiz kursağımızda kalmaz bnm ilki kimyasal olmuştu cunkuBenzer durumlar yaşıyoruz. 10unda benim de inşallah hepimiz güzel haberler alırız. Ağrılar sızılar koymaz o zaman
ben fitil kullanmıyorm. o yüzden bilemedimLutinus yüzünden akıntım var mı yok mu anlayamıyorum
bana igne verdiler. bugün 11 inci ignemi vurulcam :) 50 mgBnde fitil olarak kullaniyrm aynı dert bnde de var ama olsn ağızdan almak daha sakıncalı cunku