• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Eşimde sıkıntı çıkmasaydı tüp bebek mevzusunu tamamen kapamıştım kitaptan sonra 😑 ama baktım o istiyor, durumu izah ettim. Yine istiyor. Mecbur kaldım yaptırmaya. Sonuçta tek başıma alabileceğim bi karar degil. Ben 1 günlük açlık da yaptım 😁 1 gün dediği de 36 saat. Bide o gün yine yemek yok. Meyve suyu salata falan. Akşama zeytinyağlı yemek tek çeşit. 2 gün de sen ona yani 😅😅😅
Kitapta şey diyor. Tüp bebeği tutanlar Allahtan sadece bebek isteyenlerdir. Gerçekten hayırlı evlat isteyenlerin bebekleri tutmaz çünkü tüp bebek çocukları hayırlı değildir diye.. Bu beni çok ürkütmüștü.. Kendimde denedim sadece hayırlı sağlıklı evlat istiyorum diye hem ben hem etrafım hep bunu diledi Allah’tan. Bakalım öyle olacak mı 🤔🤗 ama yine de yolunun yolcusuyuz 😍 ben 3 günlük yapmistim ama üçüncü günün sonunda oruk (icli köfte) mantı corbasi vs ağır etli yemeklere dayanmıştm 🤣 bağırsak düğümlemesi olmadı ama cok yanlıştı.. 36 saatlik de cok yaptım. Kan grubuma uygun beslendigimde de hic kabız olmadım Ahmet apa'yi biliyorsan onun yöntemiyle de 13 kg vermiştim. Velhasıl uyandık sayesinde inşallah bi daha uyumayız🤲🤲

Aynn öyle cnm inşallah yaa🤲🏽 hoppymom die bi uygulama var onu indirdim son adet tarhini yazinca şuan 3 haftalık 6 günlük yazıyor bunu görmek bile çok mutlu ediyor beni hoşumagidiyor insalah hevesimiz kursağımızda kalmaz bnm ilki kimyasal olmuştu cunku😔
Benim ilk deneyimim çok şeyi de burda okudum transferden sonra aa oylemiymis diye diye 😂 insallah sizin bu sorunsuz sağlıkla olur

Düşündüm içim içimi yiyo hatta ☺️ pazartesiden beri evdeyim raporluydum. Kendim çıkmayınca eşime cumadan test al 5-6 tane keyfe keder yapayım dedim. Bu defa test gününü beklicez diyip dinlemedi beni uyuzcuk. Yarın ilk isim alıp yapmak olacak. Çıkmazsa da kanda çıkar deyip umudu birakmiyoz sonuçta ☺️

Düşündüm içim içimi yiyo hatta ☺️ pazartesiden beri evdeyim raporluydum. Kendim çıkmayınca eşime cumadan test al 5-6 tane keyfe keder yapayım dedim. Bu defa test gününü beklicez diyip dinlemedi beni uyuzcuk. Yarın ilk isim alıp yapmak olacak. Çıkmazsa da kanda çıkar deyip umudu birakmiyoz sonuçta ☺️
Bnde eşime al dedim almadi.yarin sağlık ocağına iğneni vurdirmaya gidicem acaba kan versem mi diyrm verme diyr gününe bekle diyr doğruda diyr bekliyrm gününü iste idrar testi bile yapsam şuan çıkması lazm çünkü varsa çok silikte olsa o yüzden korkuyrm modum dahada düşer çıkmazsa die

öf bende evdeydim salı günü işe baslıcam cok heycanlıyım. bir tane arkadas var bilen birde müdür . digerleri ne yıllık izin dedim .
hiç te girmek istemiyorum ama işe gitmeyince de olmuyor:(:(
kısa calışma geldi allahtan 10-16

Bnde eşime al dedim almadi.yarin sağlık ocağına iğneni vurdirmaya gidicem acaba kan versem mi diyrm verme diyr gününe bekle diyr doğruda diyr bekliyrm gününü iste idrar testi bile yapsam şuan çıkması lazm çünkü varsa çok silikte olsa o yüzden korkuyrm modum dahada düşer çıkmazsa die
ben dayanamayacagımı bildigim için 20 tane test aldım trendyoldan indirimde

İdrar kitleri herkese sonuç vermeyebiliyor eğer yapmak istersen de bu düşünceyle yap. Nasılsa kan vereceksin her şey çıkacak ortaya. Olay bizim sabırsız olmamızdan kaynaklı ama idrar testini zaten kendi modumuzu düşürmek için değil de meraklı tipimize meşkale gibi düşün ☺️

Kıskandım seni simdi🤣 bana hem iğne hem hap verdiler. Igneler beni mahvetti göbeğim mosmor artık batmıyorlar da zaten
hap yetmiyor mu ki? hatta ben anans yiyordum o da kan sulamdıryor diye cokyemedim.

benim progestron ignem var her gün kalcadan beni de o öahvetti

öf bende evdeydim salı günü işe baslıcam cok heycanlıyım. bir tane arkadas var bilen birde müdür . digerleri ne yıllık izin dedim .
hiç te girmek istemiyorum ama işe gitmeyince de olmuyor:KK43::KK43:
kısa calışma geldi allahtan 10-16
Ben de yarın gitcem. Normal hayata donebilirsin deyince illa rapor verin diyemedim doktora utandım da 😂 battaniyeyle gitcem ben de

Back