- 22 Mayıs 2020
- 720
- 879
- 53
- 32
- Konu Sahibi pembiss123
- #16.581
Kitapta şey diyor. Tüp bebeği tutanlar Allahtan sadece bebek isteyenlerdir. Gerçekten hayırlı evlat isteyenlerin bebekleri tutmaz çünkü tüp bebek çocukları hayırlı değildir diye.. Bu beni çok ürkütmüștü.. Kendimde denedim sadece hayırlı sağlıklı evlat istiyorum diye hem ben hem etrafım hep bunu diledi Allah’tan. Bakalım öyle olacak mı ama yine de yolunun yolcusuyuz ben 3 günlük yapmistim ama üçüncü günün sonunda oruk (icli köfte) mantı corbasi vs ağır etli yemeklere dayanmıştm bağırsak düğümlemesi olmadı ama cok yanlıştı.. 36 saatlik de cok yaptım. Kan grubuma uygun beslendigimde de hic kabız olmadım Ahmet apa'yi biliyorsan onun yöntemiyle de 13 kg vermiştim. Velhasıl uyandık sayesinde inşallah bi daha uyumayızEşimde sıkıntı çıkmasaydı tüp bebek mevzusunu tamamen kapamıştım kitaptan sonra ama baktım o istiyor, durumu izah ettim. Yine istiyor. Mecbur kaldım yaptırmaya. Sonuçta tek başıma alabileceğim bi karar degil. Ben 1 günlük açlık da yaptım 1 gün dediği de 36 saat. Bide o gün yine yemek yok. Meyve suyu salata falan. Akşama zeytinyağlı yemek tek çeşit. 2 gün de sen ona yani