• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

anında bırak canm hiç bir faydası yok .olacak bebegimize bunu yapmayoız. sütten de gecer .
bende buyuk konusmak istemiyorum inş başlamam tekrardan
Bizim gibi böyle zorluklarla elde edenler bebelerine daha da kıyamıyorlar sen de kıyamıcaksın fedakar olucaksın eminim 😍😍

anında bırak canm hiç bir faydası yok .olacak bebegimize bunu yapmayoız. sütten de gecer .
bende buyuk konusmak istemiyorum inş başlamam tekrardan
suan transfere hazırlanıyrm ama bırakamıyrm ;((ancak pozııtıfı görürsem öle bırakabilirim;(içmeyim diyrm ama olmuyr

Şey var bi de canım genellikke ikizler de hep biri diğerinden daha geride kalıyor hamilelik boyunca. Kg olarak boy olarak gelişim olarak her zaman biri diğerini geçiyor. Belki de sende de öyle olabilir yani. O yüzden de doktorun direk kestirip atmadan belli olmaz diyor
Kısmet canım ben sayıya takılmıyorum sağlıklı olsun yeter

Bilse hiç yapar mıydı öyle bişey 😞 biz de ondan sonra öğrendik dereotunu.
Derotu maydonoz asiri yeme demisti hemsire bana herseyden yerli yerince kararinca ye dedi ben ozellikle sordum belli bi meyve vs yiyimmi ananas diyorlar avakado falan dedi ye ama hepsinden az az ye butun vitaminlerden al normal oldugu gibi beslen demisti..

Amin canım kim bilir belki de yanlışlıklar boşuna değildir dimi inşallah 😍🥰🥰
Aynn öyle canım benim benim de yumurta toplama salı günü ama en son kontrole gittiğimde yedi yumurta vardı sizce de çok az değil mi 😔
[/QUOTE]

Benim 4 follikul gozuktu catlatma ignesinden sonra cogaliyor demekki geriden gelenlerde buyuyor 8 tane toplandi toplam korkma canim gayet iyi gidiyor seninkiler

Ben henüz pozitif görmedim ama lutinusu hiç kullanamayanlardanim çok ittirdigim bı günde de ilaç yukarı fırladı ve acayip ağrı oldu zaten her türlü ilacın çoğu akıntıyla geri akiyor parça parça ilaç ve ıslaklık çamaşırımda. ben artık bunu bırakmayı düşünüyorum çünkü gerçekten kullanamıyorum progesteron marka nasıl acaba kullanan varmı
Ben cok ittirdim hiç yukarı fırlamadı nasıl fırladı senın? 8 cm içeri kadar sokuyodum ama artık en fazla 4 5 cm girıyodur

Transferin kaçında canım? Gel challenge yapalım sen sigarayı bırak ödül olarak bebek gelcekmiş 🤩
Yaaa valla kızıyrm kendıme .ağır sigara içiyrdm sıgamı degıstrdm kagıt gibi slim içiyrm 1paketti yarıya düşürdüm.iradesizim demekki ben herkes bırakabilmiş.transfer pzt kntrole gidicem ozamn belli olur sanırım 3.kntrol 12.günm oluyr.bilmiyrm ne dicek.umarım transferden snra bi atak yapabilirim bu konuda

Teşekkür ederim hiç çift çizgi görmedim ben o sebeple buna bile inanamıyorum!Kanda çıkar inşallah modundayım 😂🥳Darısı herkesin başına inşallah 🍀🤍
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin inşallah😊 idrarda çıktıysa kanda hayli hayli çıkar sağlıkla katlansın😌

Back