• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Ben şey diyorum etap geçiyoruz resmen.Yumurta büyütme,toplama,ohsa olmama,rahim kalınlaşma çabası,transfer vs vs vs 🤣Her biri ayrı etap bitirince 100 puan alıp bir üst levele geçiyoruz 🥇🏆
Allahım aklımıza mukayyet olsun valla keçileri kaçıracaz az kaldı🤣
Ben bi de sigarayı bıraktım çok zor günler geçiriyorum 😂

biz erkek kaynaklı aldık. 5 milyon altıydı sperm sayısı.
3 yıl evlilik şartı ile sigorta şartıda tutuyordu
Hee tamam canım anladım. Amh kaç olunca şart aranmadan rapor veriliyor onu merak etmiştim.
Senin pozitifti ne yaptın kan verdin mi🤗

Sana katılıyorum canım. 5 pozitif giriyor. İlk tup bebek denemem de benimde değerim dusuk çıktı duznli artmadı ilaclari bıraktık doktor adet olacaksın bir hafta sonra kan ver dedi. Ben normal adet gördüm sonra kan da baktırdım. Ve değerim yükselmişti nitekim dış gebelik yaşadım.
Çok geçmiş olsun cnm. Dış gebelik riskli birşey. Bende adet oldum 1 hafta sonra kan ver dedi hani dış gebelik vs için sanırım ama değer 0 a düşünce tamam sıfırlanmış dedi. Bence arkadaş kan versin

Oh iyi yapmışsın yani iyi yapmışsın ama sana da kolaylıklar diliyorum tabii 🤣🤣
Bi akrabamiz var tiroid bezinde buyume varmış. Doktoru sigarayı birakman lazım ameliyat olabilmen için demiş. Hele bi ameliyat olayim püfür püfür içecem diye bırakmıştı. Ilk zamanlar yakın bi sigara da koklayayım bari diyordu😂 ameliyata girdi cıktı şimdi tiksiniyor sigara içemiyor.
Ben de eşime dedim hele bi doğurayım diye. X abla gibi olmayasın diyor keşke öyle olsam😂

Bi akrabamiz var tiroid bezinde buyume varmış. Doktoru sigarayı birakman lazım ameliyat olabilmen için demiş. Hele bi ameliyat olayim püfür püfür içecem diye bırakmıştı. Ilk zamanlar yakın bi sigara da koklayayım bari diyordu😂 ameliyata girdi cıktı şimdi tiksiniyor sigara içemiyor.
Ben de eşime dedim hele bi doğurayım diye. X abla gibi olmayasın diyor keşke öyle olsam😂
ben sigarayı tedaviye baslayınca biraktım tamamen .

Şöyle düşün bezdir,emzirmedir,ağlama krizleridir,kişisel hijyenine vakit bulursan o ara içersin 😂😝😝

Ben içmiştim transferden sonra da ictim günde 3 4 tane. Pozitifi görünce tamamen bıraktım.
Ama olmasi gereken tedaviye baslayimcaymis keşke ben de daha erken bıraksaydım diyorum
ah canım. ben o ignelerimvurulurken içmeye kıyamadım . sanki icersem hiçbir sey olmayacak gibi . vcok üzüldügüm anlar bile oldu içmeye ramak kala ama içmedim . asla içme kuzum

Eklentiler

• 5E974282-703E-4663-A592-12DA62AE12C2.jpeg
    5E974282-703E-4663-A592-12DA62AE12C2.jpeg
    64,2 KB · Görüntüleme: 52
ah canım. ben o ignelerimvurulurken içmeye kıyamadım . sanki icersem hiçbir sey olmayacak gibi . vcok üzüldügüm anlar bile oldu içmeye ramak kala ama içmedim . asla içme kuzum
Bazen çok kötü oluyorum günde 1 tane içsem ne olacak ki diyorum. Sonra aklıma geliyor yüzde milyonda bir olan şey gelir beni bulur Allah korusun ömür boyu bir nefes yüzünden pişman olacağıma sabredeyim diyorum

Back