- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
- 528
- Konu Sahibi pembiss123
- #16.501
Değerin yüksek çıkacak gibi senin de11 i test günü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Değerin yüksek çıkacak gibi senin de11 i test günü
Ben henüz pozitif görmedim ama lutinusu hiç kullanamayanlardanim çok ittirdigim bı günde de ilaç yukarı fırladı ve acayip ağrı oldu zaten her türlü ilacın çoğu akıntıyla geri akiyor parça parça ilaç ve ıslaklık çamaşırımda. ben artık bunu bırakmayı düşünüyorum çünkü gerçekten kullanamıyorum progesteron marka nasıl acaba kullanan varmılutinus fitili kullanırken cubugu cok içeri gitmiyo artık cokta bastırmak istemıyorum korkuyorum biraz ittrdım ama gtmedı yıne. Pozitifi goren bacılarım aynısını yaşadınız mı?
agzından bal damlıyor bal .Değerin yüksek çıkacak gibi senin de
ozmn hepsini geri ver kurtul))herkes kilo aldı halince hareketsiZliktnbenim aldiklarim cok zooor verilir, az uz almadim bu surecte can bogazdan gelir yee diye diye duba oldum
Çok vermiş ama ya. Hem hap hem iğnesi. Onlar mı yapıyo acaba?Abla öyle bir sorunum olup olmadığını bilmiyorum hiç araştırılmadı doktor transferden sonra başlattı direk ama sanırım kalp atışını duyunca bıraktıracak emin de değilm
Inşallah inşallah olacak test gününe de bir sey kalmamış zaten. Ama idrarda koyulasinca bir süre sonra test yapmak insana hiç çekici gelmiyoragzından bal damlıyor bal .
iki tane koydular bakalım neler olacak :):)
tutma ihtimali artsın diye koydurduk . halbuki bir sürü yumurta olmuştu tekmkoydurmadıgıma biraz burugum.
eşim istedi diye koydurduk ama inş olursa hep saglıkla ilerleselerrr
Sen yazınca o gün gözümde canlandı. Sanki yaşadıklarımı yazdın. Hayatımda hiç yaşanmamış olsa dediğim günlerden biri. Geldi geçti sıra yeni umutlardaBenimde öyle oldu rutin kontrolde öğrendik ne ağrı ne kanama oldu. Güle oynaya girdiğim ultrasondan enkazım çıkmıştı. Şimdi yeni heyecanlar ama ultrasona girerken korkmuyor değilim
Tekrar hayırlı olsun.Dondurulmuş 5.gün embriyosuydu
senin belli mi kaç haftalık? 5 gün var cook uzun süre ben yaparımötest hiç sıkılmam :):)Inşallah inşallah olacak test gününe de bir sey kalmamış zaten. Ama idrarda koyulasinca bir süre sonra test yapmak insana hiç çekici gelmiyor
Şimdiden kulağını kaşıyorum zaten. Beyni baştan bi alışsın, sonra karar versin. Bu erkeklerde zaten düşünme yetisi yok, bide herşeye hemen karar veriyolar. Ezberletilmiş gibi herşeye hemen hayırbi teklif et bakalim belki girer o an a sahit olmalari da cok guzel, bizden daha cok heyecanlaniyorlar
Eşimde sıkıntı çıkmasaydı tüp bebek mevzusunu tamamen kapamıştım kitaptan sonra ama baktım o istiyor, durumu izah ettim. Yine istiyor. Mecbur kaldım yaptırmaya. Sonuçta tek başıma alabileceğim bi karar degil. Ben 1 günlük açlık da yaptım 1 gün dediği de 36 saat. Bide o gün yine yemek yok. Meyve suyu salata falan. Akşama zeytinyağlı yemek tek çeşit. 2 gün de sen ona yaniAmin aminn hep dua'mdir Rabbim ileriki nesli güzelleştirsin, nesli güzelleştiren evlatlar versin hepimize ki ben bu nesli hiç sevmedim..
Kız bilmem mi idolumdur kendisi.. Kitapları bende de var. Tüp bebek konusundaki yazısından sonra eminim sende kuşkuya düşmüş uzun süre beklemissindir dogal olsun diye.. Prof mustafa aydını bilmiyorum youtubede cok izler dinlerim halbuki Aidin Salihin kafasindakileri inşallah öğrendiğimiz güzel bilgiler ışığında doğallıktan vazgecmeyen anneler oluruz kuzucum
Büyük kese 4+5, küçük kese 4+2 ile uyumlu dedi banasenin belli mi kaç haftalık? 5 gün var cook uzun süre ben yaparımötest hiç sıkılmam :):)
Evet belki de yükselmiş de olabilir bi ihtimal?! Değil mi..Evet zaten ilacı bırakınca 2-3 gün içinde olunuyo bende değer yüksekti anca düşünce olabildim aslında doktoruna sorsun değeri zaten 5 miş ilacı bıraktığı gibi sıfırlanırdı. Bir de ikinci kanı vermedi mi acaba sonuçta 5 de pozitif sayılıyor
Canım üzülme tekrar denersiniz. Olur hep Ümit et asla pes etme Elbet bir gün doğru zamanda olacaktırKizlar an itibari ile hasta oldum.
Yani transferin 17.gunu oldum.
Hepinize teşekkür ederim.
Benim olmadi ama rabbim büyük.
Inşaallah sizlerin hayırlı sağlıklı evlatlariniz olur.
Tutunmuş hayatım tabii ki kanamayla sökülüp düşüyor.Yani düşük yapsam kırmızı kanama olur mu kuzum cunku benım daha cok yeni 15. Gunumdeyım transferın.. bazen aklıma takılıyo acaba orda mı hala dıye de
aaa senin de mi ikizzzzBüyük kese 4+5, küçük kese 4+2 ile uyumlu dedi bana
Şey var bi de canım genellikke ikizler de hep biri diğerinden daha geride kalıyor hamilelik boyunca. Kg olarak boy olarak gelişim olarak her zaman biri diğerini geçiyor. Belki de sende de öyle olabilir yani. O yüzden de doktorun direk kestirip atmadan belli olmaz diyorBüyük kese 4+5, küçük kese 4+2 ile uyumlu dedi bana
Bilse hiç yapar mıydı öyle bişey biz de ondan sonra öğrendik dereotunu.AA çok üzüldümm tiroid ilacı içmemek için mi yaptı bu kürü ah be canım Bazen ilaç içmek daha iyi yani bazı durumlarda. Benim de var guatr senelerdir her sabah içiyorum hep de içicekmişim Zor bir durum kaybıniz için üzüldüm
Doğurduktan sonra da çocuğuma iyi örnek olayım onunla geçireceğim zaman çoğalsın elimde o pis şeyi görmesin diye çabalıyorsun ve başlamıyorsun. Ben de öyle oldu. Hatta onu geçtim sigara içenlere bile çocuğumun yanında sigara demelerini yasakladım. Öğrenmesin şuan ne gerek var. Çünkü herşeye özeniyorlar.. umarım sen se bi daha başlamazsın canımBi akrabamiz var tiroid bezinde buyume varmış. Doktoru sigarayı birakman lazım ameliyat olabilmen için demiş. Hele bi ameliyat olayim püfür püfür içecem diye bırakmıştı. Ilk zamanlar yakın bi sigara da koklayayım bari diyordu ameliyata girdi cıktı şimdi tiksiniyor sigara içemiyor.
Ben de eşime dedim hele bi doğurayım diye. X abla gibi olmayasın diyor keşke öyle olsam