• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Kızlarcım günaydın!
8.günün sabahında bende durumlar böyle. Oldu değil mi?🤩🥳
Bak buda benim 10.gunden dun yapmistim yarin kac cikicak merak ediyorum kan testim inslalah da artarak devam eder

Eklentiler

• 20201205_115137.jpg
    20201205_115137.jpg
    124,2 KB · Görüntüleme: 30
Ben de 2 gün sonra oldum hemen. Baya uzun sürmüş arkdaşınki 🙄🙄
Evet zaten ilacı bırakınca 2-3 gün içinde olunuyo bende değer yüksekti anca düşünce olabildim aslında doktoruna sorsun değeri zaten 5 miş ilacı bıraktığı gibi sıfırlanırdı. Bir de ikinci kanı vermedi mi acaba sonuçta 5 de pozitif sayılıyor

Amin canım kim bilir belki de yanlışlıklar boşuna değildir dimi inşallah 😍🥰🥰
[/QUOTE]
Aynn öyle canım benim benim de yumurta toplama salı günü ama en son kontrole gittiğimde yedi yumurta vardı sizce de çok az değil mi 😔

Yalnız nasıl koyulaştı senin de!🥰🥰🥰Hadi kanı ver bakalım kaç çıkacak 🥳
Dun yapmistim evet koyulasmis cok sukur canim tabi onemli olan kan onu bıliyorumda inslalah kanimda guzel cikar artarak devam eder Rabbim isteyen herkesin kucagini bos birakmasin saglikli hayirli sonuclar guzel dogumlar gerceklestirsin inslalah🤗🤗🤗

Evet zaten ilacı bırakınca 2-3 gün içinde olunuyo bende değer yüksekti anca düşünce olabildim aslında doktoruna sorsun değeri zaten 5 miş ilacı bıraktığı gibi sıfırlanırdı. Bir de ikinci kanı vermedi mi acaba sonuçta 5 de pozitif sayılıyor
Sana katılıyorum canım. 5 pozitif giriyor. İlk tup bebek denemem de benimde değerim dusuk çıktı duznli artmadı ilaclari bıraktık doktor adet olacaksın bir hafta sonra kan ver dedi. Ben normal adet gördüm sonra kan da baktırdım. Ve değerim yükselmişti nitekim dış gebelik yaşadım.

Amin canım kim bilir belki de yanlışlıklar boşuna değildir dimi inşallah 😍🥰🥰
Aynn öyle canım benim benim de yumurta toplama salı günü ama en son kontrole gittiğimde yedi yumurta vardı sizce de çok az değil mi 😔
[/QUOTE]
Benimde oyleydi sonra 9 toplandi canini sikma onemli olan yumurtaların dolu kaliteli olmasi canim

Teşekkür ederim hiç çift çizgi görmedim ben o sebeple buna bile inanamıyorum!Kanda çıkar inşallah modundayım 😂🥳Darısı herkesin başına inşallah 🍀🤍
Öyle oluyor canım testte görüyorsun kanda çıkmadan inanmam diyorsun. Kanda çıkıyor keseyi görürsem ikna olurum diyorsun. Kese görünüyor hele bi kalp atışını duyayım artık hamileyim diyebilirim diyorsun. Bu böyle doğuma kadar gidecek herhalde😂

Öyle oluyor canım testte görüyorsun kanda çıkmadan inanmam diyorsun. Kanda çıkıyor keseyi görürsem ikna olurum diyorsun. Kese görünüyor hele bi kalp atışını duyayım artık hamileyim diyebilirim diyorsun. Bu böyle doğuma kadar gidecek herhalde😂
Ben şey diyorum etap geçiyoruz resmen.Yumurta büyütme,toplama,ohsa olmama,rahim kalınlaşma çabası,transfer vs vs vs 🤣Her biri ayrı etap bitirince 100 puan alıp bir üst levele geçiyoruz 🥇🏆

Back