- 6 Kasım 2020
- 2.051
- 2.357
- 83
- 45
- Konu Sahibi pembiss123
- #16.421
Sağol canım dur popomu kaşıyayımAygülcüm fıstık gibisin kız maşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım dur popomu kaşıyayımAygülcüm fıstık gibisin kız maşallah
Fitil 6 saatte bir oluyor saatlerini nasıl ayar yaptınız benim sabah 6 oglen 12 aksam 6 gece 12Ben iğne de kullanıyorm günde 4 tane fitil de canım benım doktor da ısrarla normal endişe etme diyor
Yaaa sen AŞ mı erdin şimdi yararı var diye yazdım. Aklıma gelmedi can çeker diyeCanım cektı pazartesi alayım bari,
Sanırsam öyle olduYaaa sen AŞ mı erdin şimdi yararı var diye yazdım. Aklıma gelmedi can çeker diye
Benım sabah 10 2 tane akşam 10 2 tane doktor böyle ayarlanmıştı saatiFitil 6 saatte bir oluyor saatlerini nasıl ayar yaptınız benim sabah 6 oglen 12 aksam 6 gece 12
Benimde öyle oldu rutin kontrolde öğrendik ne ağrı ne kanama oldu. Güle oynaya girdiğim ultrasondan enkazım çıkmıştı. Şimdi yeni heyecanlar ama ultrasona girerken korkmuyor değilimBenim bildiğim kötü belirti kanama. 9 haftalıkken kalbi durmuştu bebeğimin. Hiç ağrım sızım olmadı. Aksine halsizliğim gitmişti bide hafif bulantılarım vardı geçti. Yani kötü bişey genelde belirtilerin gitmesi oluyo.
Aynen doğru diyorsun herkesin yapısı farklı sen olumlu düşün yine de inşallah tutar bebeğin seninle olur sımsıkı tutunurBelirti falan aramıyorum zaten. Herkesin yapısı farklı. Manevi olarak birşey hissetmiyorum sadece
Evet evet öyle sen merak etme yesin valla bal şifa niyetineHadi inşaallah ağzın bal yesin
Yaa nasıl rahatlattıniz beni. Allah da sizi rahatlatsin inşallahBenim kuzenimin çok sancılı geçer ilk 3 ayı. Geceleri hiç uyuyamadığından bahsederdi hamileyken. 4 tane doğurdu maşallah. Hiç de kaybı yok. Hepsinde de aynı durumu yaşadı. Endişeni anlıyorum ama korktuğun gibi bişey yoktur rahat ol
bi teklif et bakalim belki girer o an a sahit olmalari da cok guzel, bizden daha cok heyecanlaniyorlarBen de transferde yanımda olsun istiyorum ama girmez. Benim ki evden işe, işten eve zaten. Tam bir ev kuşu. Çıkarsak beraber çıkıyoruz. Demek ki benimkinden olmaz
benim aldiklarim cok zooor verilir, az uz almadim bu surecte can bogazdan gelir yee diye diye duba oldumNormal hayatımıza ah bir dönebilsekkk ahhhhh:)kilolarda verilir cnm dert ettiğin şeye bak
Amin aminn hep dua'mdir Rabbim ileriki nesli güzelleştirsin, nesli güzelleştiren evlatlar versin hepimize ki ben bu nesli hiç sevmedim..Aynen öyle yavrum, daha anne karnındayken başlıyor. Rabbine de ana babasına da nankör olmayan evlatlar nasip etsin Allah'ım inşaallah hepimize
Benim bakış açım biraz farklı hastalıklara karşı. Aidin salih bilmem bilir misin? Kitabını okuduktan sonra yaşam şeklimi değiştirdim elimden geldiğince. Dilerim iyi bir anne olabilirim çocuk dr'u bile şimdiden hazır prof mustafa aydın. O da ilac konusunda benden beş beter
O da güzel bi seçenek. Tamamdır aklımdaKuşburnu çayı için onun bir zararı yokmuş. Ben günde 1-2 bardak içiyorum. Şöyle koyusundan misss gibi
Yani düşük yapsam kırmızı kanama olur mu kuzum cunku benım daha cok yeni 15. Gunumdeyım transferın.. bazen aklıma takılıyo acaba orda mı hala dıye deNe tip kanama canım?
Aaaa süper kuzum cok sevındım inşallah anacıgına sıkı sıkı tutunsunOldum cnm 6.günüm bugün
Hatırladım canım çok da üzüldüm ama malesef ki elden gelen bişey yok rabbim inşallah en kısa zamanda nasip etsin çok yıpratma kendiniKizlar selamun aleyküm
19 kasım transfer olmuştum sonuç negatif oldu.beni hatırladınız mı.
11.gunu transferin kan tahlili 5 cikti.
Bende ilaçları direk bıraktım.
Bugün 18.gun hala hasta olmadim.
Sizce ne zaman hasta olurum.
Negatif oldu die eşimle köye kaçtık üzüntüden
Doktorada gidemiyorum.
Yardımlarınızı rica ediyirum
5 pozitif sayılıyor. Doktorunuzla görüştünüz mü? 5 çıktıktan 2 gün sonra kan tahlili tekrar yaptınız mı?Kizlar selamun aleyküm
19 kasım transfer olmuştum sonuç negatif oldu.beni hatırladınız mı.
11.gunu transferin kan tahlili 5 cikti.
Bende ilaçları direk bıraktım.
Bugün 18.gun hala hasta olmadim.
Sizce ne zaman hasta olurum.
Negatif oldu die eşimle köye kaçtık üzüntüden
Doktorada gidemiyorum.
Yardımlarınızı rica ediyirum
Bacım ikiz olmazsa beta 2 kat mı artıyo anca, 2 kat üstü 4 kat falan artiş varsa ikiz olarak mı yorumluyolar? Şimdi sen bılırsın bu konularıBenden 4 gün öncesin salı günü 17.günun oluyor galiba. Kalp atışı için erken olabilir ama kese kesin görürsün
Dediğin de olabilir. Ama benim doktor unutmuş çift transfer yaptirdigimizi. Daha doğrusu son kararı söylememiştik tek sanmış. O yuzden 12.gün keseye çağırmış. Biraz uğraşınca 2 tane kesecik gördü de bugün tam net gördü.