• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

oo senin benden de fazlaymıs benim de 34 toplanıp 23 döllendi inşallah kaliteliler çıkar🙏 ben de aynı şekilde şişmiştim daha da şiştim 3 kilo fark var tartıda ama 0 iştah.. şuan hastanedeyim hatta serum taktılar sanırım oldum ohss tahlilleri bekliyorum...
Çok geçmiş olsun canım 😞

Merhaba kızlar dün transfer oldum sizce fazla yatmak iyi mı ben bugün idrarda yanma vardı diye hastaneye gidip tahlil yaptım korkuyorum bazıları sürekli yatmak diyo bazıları da fazla yatmak iyi deil diuo

Soğan antiviral diye biliyodum ben. Ama niye öyle diyosun. Sarımsaklı süt hamileler için antibiyotik. Hamilelere öneriyorlar. Neyse sen yine de yapma doğru diyosun. Bal ye bol bol
Bal yiyorum c vitamini de tuketiyorum kuzum. Ileride kullanabilirim bencede ama şimdi icmemem gerektiğini düşünüyorum. Cok küçük vücut mikrop gibi algiliyomus ya 🤣
Sarımsağı dr'mu yeme dedi? Ben de her sabah yutuyorum bi diş.
Yut yut kuzum cok faydalıdır ama transfer sonrasi dikkat etmek lazım

Bal yiyorum c vitamini de tuketiyorum kuzum. Ileride kullanabilirim bencede ama şimdi icmemem gerektiğini düşünüyorum. Cok küçük vücut mikrop gibi algiliyomus ya 🤣

Yut yut kuzum cok faydalıdır ama transfer sonrasi dikkat etmek lazım
Dr'a sorucam ama sakıncası olduğunu sanmıyorum. Hergün neler yiyoruz 🤓

Kızlar size bir şey soracağım bu progestron iğneyi sabah vuruldum vurulduktan sonra yani akşam saat 18:30 gibi bana bir ateş bastı yanaklarım al al birazda mide bulantısı ve ayıptır söylemesi ishal oldu acaba aranızda bu belirtileri yaşayan var mı?

Dr'a sorucam ama sakıncası olduğunu sanmıyorum. Hergün neler yiyoruz 🤓
Evet ama direkt yemiyoz biseylerin icine koyuyoruz vs ne bileym bende detayli bilgiye sahip değilim fazla ama bi adacayi bile düşüge sebep oluyorsa riske atmamak lazm 😊

Kızlar kaç gündür kulak ağrısı yaşıyordum bugun farkettim ağzımda küçücük bir 20lik diş çıkmış galiba o ağrı yapıyor salı da transferim var iptal mi etsem ne diyorsunuz yani minnacıl birşey çıkmış

Ne yaptin canim? Fitil birikmesinden de olur öyle. Gittin mi dr'a küçüğüm? Geçti mi?
Gittim abla popodan iki iğne oldum 🙄 doktor muayne etti kese de bozulma yok dedi yapacak bişey yok ilaçlarına Devam et dedi geldim. Lavaboya çıktıkça devam ediyor abla

Kızlar size bir şey soracağım bu progestron iğneyi sabah vuruldum vurulduktan sonra yani akşam saat 18:30 gibi bana bir ateş bastı yanaklarım al al birazda mide bulantısı ve ayıptır söylemesi ishal oldu acaba aranızda bu belirtileri yaşayan var mı?
Canım bendede ishal hali var sanırım o iğne yapıyor bağırsak sorunları

Ben yaşamadım bu belirtileri. Yaparken değil ama sonrası zulüm oldu bana. Ayakta durmak oturmak uzanmak sıkıntı oldu

Diğer transferi olan kızlar size hangi ilaclari verdiler merak içindeyim benim kadar zorlanan varmı ☺️
Ben kan sulandirici her gun 1
Progestan fitil gunde 3 kere 2 ser adet
Progestan igne her gun 1
Dubhaston 3 kere 1 adet
Estrofem 3 kere 1 adet
Folik asit 1
Bu kadar 😀😀

Benim 21 kasım transfer.
Valla sabredebilmiş olsam ben 7 haftadan önce gitmezdim. Daha bugün eşime dedim keşke bir hafta bari bekleseydik diye. Gebeliğin basında hicbir şey belli değil malum iki günde yaşadığım stresi anlatamam yani. Şimdi de kalp atışı duyabilecek miyim yolk sac gözükecek mi endişesi başladı. Sabredebiliyorsan bence bekle kese kalp atışı hepsini aynı anda gör.
Evet dogru soyluyorsum ama 3 tane dusukten sonra cok sabirsiz oluyorum enazindan biliyim istiyorum cunku cok kaptirmistim ozamanlar kendimi kimyasaldi benimkiler hayal kirikligi...💔

Back