• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Doktor 2 tane koyacakti ben tek istedim,ne bileyim böyle olacağını. Açıkçası 3. Gün dondururlar sanmıştım. Kısmet artık. Strese girmemeye calisagim.
İnşlh tutunur canm.bilemezdin sende ne olacagını 5e gider gibi gözükmüşler demek ama gidememişler.artık onları düşünme karnındakini düşün olurmu🌷

Ne kadar çok alıyorlar. Ben geçen şubatta opu oldum 1 transfer dahil 8500 tl ödedik. Kalan embriyolar için 1 yıllık dondurma ücreti 900 TL aldılar. Şimdi donuk transfer oldum 2300 TL ödedim. Başka bir ücret yok. Rahim dinlendirme ücreti ilk defa duyuyorum 😏
Laboratuvar iyi, dr'lar iyi, embriyologlar iyi diye diye fiyatları uçurmuşlar canım. Iyi bir merkez diye gidiyoruz kuzu kuzu.

Embriyo dondurma ve rahim dinlendirme ayrı ücretlendirilmiş.
bana verilen evrağı paylaşıyorum. Ben kare içine alınan 4 ücreti ödedim.
Bizde de 2 ve 3. Isaretledigin maddeler yok mesela. bizde de spermler aynı teknikle seçiliyor. Ama onun için ekstra para almıyorlar. Bizim merkez yine de pahalı anlaşılan. Sonuç alalım da gerisi önemli değil.

Bizde de 2 ve 3. Isaretledigin maddeler yok mesela. bizde de spermler aynı teknikle seçiliyor. Ama onun için ekstra para almıyorlar. Bizim merkez yine de pahalı anlaşılan. Sonuç alalım da gerisi önemli değil.
ya o kan paraları.her kntrolde 100 tl ne kdr verdim unuttum resmen

kofi kofi şekerim 5 gündür gribim diyordum ilk iki gün kırgınlık burun tıkanıklığı ile uyandım o zamanlar koku tat sıkıntısı yoktu 3. Gün baya burun ve göz akıntısı baş ağrısı göz ağrısı halsizligm koku tat almama durumlari oldu 4. Gün 3e göre daha hafifti bugün 5. Gün ve koku algım 0'a indi tat olarak hicbi yemegin aroma ve baharat tadini alamiyorum parfüm kolonyayi burnuma soksam da alamıyorum. sadece tuz, eksi, tatlı, cok olursa aliyorum. Herhangi bir kas ağrım yok bu durumda korona değilimdr dimi? @Nosking annesinin test sonucu bir öyle bi böyle çıktı ve bunu yaşayan cok kişi duymuştum. O yüzden güvenemiyorum bide hastahane bana uzak araba da yok teste gidemem anlayacağın.. sen ne dersin bu durumuma? 🤔
En büyük belirtis tat koku kaybı canım. Ama grip de olabilirsin çünkü tat kaybında ekşi ve tatlıyı anlayamıyorsun. Hatta ben süs biber yedim boş boş onu bile anlamadım. Tabii akabinde gırtlak ve mide yanması oldu 😁 burnun tıkalıysa belki ondan koku alamıyorsundur. Kesinlikle test yaptır derim. Bi 112'yi arayıp konuş istersen. Koku tat kaybının sıfır olduğunu hamile olduğunu falan anlat. Gidemeyeceğini de söyle. Gelirler belki.

Evet kanaman olurdu Allah korusun. Korkma ya bi sürü ilaç kullanıyosun orda dursun diye. Öyle durduk yere bişey olmaz. Benim kalbi durduğu halde düşmedi düşün yani. Kullandığımız ilaçlara bak. Kürtaj olmak zorunda kaldım. hiç ne kanama ne sökülme.
Evet ya bende bazen bunu dusunuyrm dusuk olsa kanama mı oluyo? Nasıl anlıcaz. İs yapıyrm yataktan ters kalkıyorum bişey mi oldu acaba dıyorum🙄

Evet ya bende bazen bunu dusunuyrm dusuk olsa kanama mı oluyo? Nasıl anlıcaz. İs yapıyrm yataktan ters kalkıyorum bişey mi oldu acaba dıyorum🙄
Evet kanama oluyo. Ama kahverengi falan değil. Kırmızı taze kan. Bu illa düşük anlamına da gelmiyor her zaman. Bazen kanama alanı oluyor rahimde, bebeğe uzak noktada. O da olabiliyor. Ama o tip kanamalar da riskli.

Ayenn canim vebal haklisin insallah daha kotu olmazsin aile hekimi sasirdim aile hekimleri oyle olunca iceri bile almiyklo
Aynen bende dedim icimden aile hekimi de mk korona testi yapıyor acaba diye de bos. Her yerde tvde vs aile hekiminize basvurun vs derler. Ama malesef kulağa hoş gelen o sıcak aile hekimi doktorumuz bizi insan yerine de koymaz genelde..

Arkadaslar peki kimyasal gebelik geciren varmi? :110: Benim hamilelik belirtileri oluyor sonra ultrasonda ogreniyorum dusuk yapicami.. yaa simdi bide pihtilasmaya da bakmadi bunlar icim icimi yiyor oyle birsey varsa cok uzulurum tek saglikli yavrumu kaybetmekten korkuyorum.. doktorun biri aquarius icecekleri onermis bir arkadasima kani civitiyormus biraz bilen varmi? Bu icecekler spor icecekleriymis 🤔

Aynen bende dedim icimden aile hekimi de mk korona testi yapıyor acaba diye de bos. Her yerde tvde vs aile hekiminize basvurun vs derler. Ama malesef kulağa hoş gelen o sıcak aile hekimi doktorumuz bizi insan yerine de koymaz genelde..
Yok almiyorlar bile iceri oyle suphe olunca hastaneye yonlendiriyorlar direk inslalah yoktur canim birsey

Kızlar 1 tane transfer olmuştum ya,2 yumurta kalmıştı,biri 5 e gidebilir diğeri gitmeyebilir demişlerdi. Embriyolog aradı 2 si de gitmemiş ve yumurtam hiç kalmadı. Bu tuttu tuttu, tutmadi hiç yunurtam kalmadı 🥺. Aslında doktor transfer oldugum gün dondurmayı düşünüyordu,embriyolog 5 e gitmek istiyordu. Siz karar verin dedim. Embriyologa niye 3. Gün dondurmadiniz dedim,doktor öyle uygun gördü dedi. Yani tutmazsa hiç yumurtam yok baştan mi baslayacagim dedim,inşallah tutar dedi 🥺🥺🥺 çok rahattım ama şu an moralim çok bozuldu,tutmazsa iki tane daha var diye rahattım. Artık değilim
sen en iyisi yınurtan varmış gibi düşün evet zor . ama şuan moral bozarsak fayda degilmzarar veriyoruz kendimize

aynen öyle Allah ol diyince oluyor.sayı değil de nasibi önemli.hamileliğinde güzel geçsin bebemm nerelerdesin bayadır girmiyordun
Çok teşekkur ederim canım benim ben ekim grubundaydim konular değişince pek fazla birşey yazmadım ama umutsuzluga kapilan arkadaslari gorunce yazmak istedim ☺️

En büyük belirtis tat koku kaybı canım. Ama grip de olabilirsin çünkü tat kaybında ekşi ve tatlıyı anlayamıyorsun. Hatta ben süs biber yedim boş boş onu bile anlamadım. Tabii akabinde gırtlak ve mide yanması oldu 😁 burnun tıkalıysa belki ondan koku alamıyorsundur. Kesinlikle test yaptır derim. Bi 112'yi arayıp konuş istersen. Koku tat kaybının sıfır olduğunu hamile olduğunu falan anlat. Gidemeyeceğini de söyle. Gelirler belki.
Canım burnum tıkalı değil açık. Zaten burun akıntım da gözyaşı gibi yani. Hapşırmak geliyo ama hapşıramiyorum gözlerim sulanıyor fln.. Zaten başta bende tatlı tuzlu eskiyi alıyorum diye ihtimal vermemiştim de sonra düşündürdü beni. 112yi de kötülesirsem ararm artık. Büyük ihtimal ptesi de test yaptırırım gidip

Back