• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

2. transferlerde rahim hamileliğe daha hazır hale geliyor bence, tutunma oranı da daha yüksek olabiliyor. Bu sefer ikimizde pozitif sonuç alacağız🙏🏻🙏🏻 Derin nefes alıp güzel sonuca odakla kendini🌸
evet öyle diyorlar . umarım seninde tedavi sürecin yolunda gider ve hayırlı bir hamilelik geçirirsin.

dondurma ücreti 2.215 tl 2.transfer ücreti 3.520 tl . koç üniversite hastanesin de tedavi görüyorum. siz?
Ben adana başkentte tedavi görüyorum. Raporlu dondurma işlemine ilk kap 385 ikinci ve sonraki kaplar için 500 er tl dedi mesela 5 emriyo dondurcaz istege göre tek veya cift veya daha fazla kaplarda dondurulabiliyormus 2 embriyo bir kaba 3 embriyo yu da ikinci kaba koyarsak 885 ödeyecekmisim yani her yerde bu mantık mi bilmiyorum

Ben adana başkentte tedavi görüyorum. Raporlu dondurma işlemine ilk kap 385 ikinci ve sonraki kaplar için 500 er tl dedi mesela 5 emriyo dondurcaz istege göre tek veya cift veya daha fazla kaplarda dondurulabiliyormus 2 embriyo bir kaba 3 embriyo yu da ikinci kaba koyarsak 885 ödeyecekmisim yani her yerde bu mantık mi bilmiyorum
kap olayını ilk defa burda duydum . 1 ile 5 embriyo ya kadar 2.215 tl dendi . 5-10 arası daha farklı bir ücret vs.vs.

pembiş sana bişey soracagım . sperm sayıları cok az olunca da bazen tese öneriyorlar.
bizim canlı sayımız 600 bin civarı morfoloji iyi dediler en son .

tesedeki spermler daha mı kaliteli oluyor. sayı az oldugunda.

bu arada eşimin fsh değeri yüksekti. dün hormonlarını verdi. fsh lh ve tümöt markırları çok şükür normal değerler arasında.

eray hoca bize promen k vermişti. 2 inci kutuyu alıcaz şimdi. bende dna hasarına karşı teatrıo ve ımpry baslamıştım eşime . bir gün birini birgün birini alıyor. çok iyi geldigini hissediyoruz. çünkü sakalları bile böyle daha sert çıkıyor.
:)
canım sperm konusunda sana net bilgi veremeyeceğim ne yazıkki çünkü tam bir bilgim yok yanlış yönlendirmeyeyim. ben prowomen eşimde de promen k kullandık 3 ay ve gerçekten çok iyi geldiğini anladım

Back