- 22 Mayıs 2020
- 720
- 879
- 53
- 32
- Konu Sahibi pembiss123
- #1.561
Cok güzel amin inşallahevet cnm 5.gün dondurulmuş embriyo. hepimiz için rabbim hayırlısını versin inş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok güzel amin inşallahevet cnm 5.gün dondurulmuş embriyo. hepimiz için rabbim hayırlısını versin inş.
Yurtdışında yaşıyorum, dondurma ücreti ile ilgili bir bilgim yok maalesef ki.Hakkinizda hayırlısı olsun inşallahhh bu kez tutar Embriyo dondurma ücreti ne kadar verdiniz acaba bide hangi hastanede tedavi görüyorsunuz?
2. transferlerde rahim hamileliğe daha hazır hale geliyor bence, tutunma oranı da daha yüksek olabiliyor. Bu sefer ikimizde pozitif sonuç alacağız Derin nefes alıp güzel sonuca odakla kendiniallah razı olsun . yüreğime su serptin . çok çok sagol
evet öyle diyorlar . umarım seninde tedavi sürecin yolunda gider ve hayırlı bir hamilelik geçirirsin.2. transferlerde rahim hamileliğe daha hazır hale geliyor bence, tutunma oranı da daha yüksek olabiliyor. Bu sefer ikimizde pozitif sonuç alacağız Derin nefes alıp güzel sonuca odakla kendini
Umarımevet öyle diyorlar . umarım seninde tedavi sürecin yolunda gider ve hayırlı bir hamilelik geçirirsin.
Spermin kalitesi de iyi olduğu için umudum var canım. Senin adına da çok sevindim. Şimdi en en en güzelini seçerlerGelir gelir içini ferah tut ben her gün 1 tanesi bile olsa yeter dedim bak 6 tanesi de dondu gelecekler
Hakkinizda hayırlısı olsun inşallahhh bu kez tutar Embriyo dondurma ücreti ne kadar verdiniz acaba bide hangi hastanede tedavi görüyorsunuz?
Allah kavuştursunYani karnimizda olmasada dışarıda embriyolar da bizim yavrularımız mesela benimkiler donmuş şekilde bekliyor beni
Ilk müjdeyi sendenalırız inşaallahBenim transferimin 7. Gunu beklemedeyim test icin
Ben adana başkentte tedavi görüyorum. Raporlu dondurma işlemine ilk kap 385 ikinci ve sonraki kaplar için 500 er tl dedi mesela 5 emriyo dondurcaz istege göre tek veya cift veya daha fazla kaplarda dondurulabiliyormus 2 embriyo bir kaba 3 embriyo yu da ikinci kaba koyarsak 885 ödeyecekmisim yani her yerde bu mantık mi bilmiyorumdondurma ücreti 2.215 tl 2.transfer ücreti 3.520 tl . koç üniversite hastanesin de tedavi görüyorum. siz?
Çok haklısın canımEnfeksiyon riskini göze almayın bence
Insallah bakalim doktor pazartesi dedi ama cuma sansimi denerim insallah hepimiz goruruz o guzel pozitifleriHeyecanlı bir bekleyiş cuma gününe kadar öğrenmiş olursunuz o zaman
Insallah hepimiz oyle guzel haberler alirizAz kaldı, umarım en güzel pozitifi görürsün
İnşallah Rabbim yüzünüzü güldürsün bizlere de moral olursun inşallahInsallah bakalim doktor pazartesi dedi ama cuma sansimi denerim insallah hepimiz goruruz o guzel pozitifleri
Insallah allah hepimizin gonlune gore versinIlk müjdeyi sendenalırız inşaallah
kap olayını ilk defa burda duydum . 1 ile 5 embriyo ya kadar 2.215 tl dendi . 5-10 arası daha farklı bir ücret vs.vs.Ben adana başkentte tedavi görüyorum. Raporlu dondurma işlemine ilk kap 385 ikinci ve sonraki kaplar için 500 er tl dedi mesela 5 emriyo dondurcaz istege göre tek veya cift veya daha fazla kaplarda dondurulabiliyormus 2 embriyo bir kaba 3 embriyo yu da ikinci kaba koyarsak 885 ödeyecekmisim yani her yerde bu mantık mi bilmiyorum
Insallah cok sagolun sizler nerde tedavi goruyorsunuzİnşallah Rabbim yüzünüzü güldürsün bizlere de moral olursun inşallah
canım sperm konusunda sana net bilgi veremeyeceğim ne yazıkki çünkü tam bir bilgim yok yanlış yönlendirmeyeyim. ben prowomen eşimde de promen k kullandık 3 ay ve gerçekten çok iyi geldiğini anladımpembiş sana bişey soracagım . sperm sayıları cok az olunca da bazen tese öneriyorlar.
bizim canlı sayımız 600 bin civarı morfoloji iyi dediler en son .
tesedeki spermler daha mı kaliteli oluyor. sayı az oldugunda.
bu arada eşimin fsh değeri yüksekti. dün hormonlarını verdi. fsh lh ve tümöt markırları çok şükür normal değerler arasında.
eray hoca bize promen k vermişti. 2 inci kutuyu alıcaz şimdi. bende dna hasarına karşı teatrıo ve ımpry baslamıştım eşime . bir gün birini birgün birini alıyor. çok iyi geldigini hissediyoruz. çünkü sakalları bile böyle daha sert çıkıyor.
:)
Acaba her embriyoyu farkli kablara mi koyuyorlar öyleysekap olayını ilk defa burda duydum . 1 ile 5 embriyo ya kadar 2.215 tl dendi . 5-10 arası daha farklı bir ücret vs.vs.
yok vermedim canımKan test verdin mi canim