- 17 Ağustos 2019
- 7.497
- 8.201
- 198
- 29
- Konu Sahibi pembiss123
- #16.041
Kızlar günaydın biraz önce lavaboya çıktığım da bir peçete dolusu çamur gibi leke gelmişti gece yatarken sabaha kadar kasık ağrısı hissettim zaten düşükmü yapmış oldum yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende ona gidiyorum kan vermeye gidiyorum hatta şimdi sonuç içinEvet canım nahit beye gidiyorum
Hadi yaaa hadi bakalım hayırlı sonuçla gel canımBende ona gidiyorum kan vermeye gidiyorum hatta şimdi sonuç için
Evde gebelik testi yapmıştım çift çizgi çıkmıştı ama inşallah doğrudur 25 kasımda transfer oldum benHadi yaaa hadi bakalım hayırlı sonuçla gel canım
Canım düşük yapsan emin ol anlarsın. Adet kanamasından biraz daha yogun ve sancılı oluyor. Kahverengi lekeyi doktoruna sor bakalım ne diyecekKızlar günaydın biraz önce lavaboya çıktığım da bir peçete dolusu çamur gibi leke gelmişti gece yatarken sabaha kadar kasık ağrısı hissettim zaten düşükmü yapmış oldum yani
Dogrudur canım. Bana 8. Gün kan ver dedi doktor bey senin taze transfer mi Dondurlmus muEvde gebelik testi yapmıştım çift çizgi çıkmıştı ama inşallah doğrudur 25 kasımda transfer oldum ben
Düşük olsa adet kanaması gibi olur canım sen yine doktoruna ulaş sor Bi bakalımKızlar günaydın biraz önce lavaboya çıktığım da bir peçete dolusu çamur gibi leke gelmişti gece yatarken sabaha kadar kasık ağrısı hissettim zaten düşükmü yapmış oldum yani
Sorayım canımCanım düşük yapsan emin ol anlarsın. Adet kanamasından biraz daha yogun ve sancılı oluyor. Kahverengi lekeyi doktoruna sor bakalım ne diyecek
Yok normal kan değil çamur gibi resmen doktara yazmaya utanıyorum artıkDüşük olsa adet kanaması gibi olur canım sen yine doktoruna ulaş sor Bi bakalım
Yaz canım niye utanasin o kadar para döküyoruz en azından normal kelimesini ondan duymak seni rahatlatr.Yok normal kan değil çamur gibi resmen doktara yazmaya utanıyorum artık
İlk tüp bebek denemem canım 5. Gün embriyosu tek yumurta konuldu.Dogrudur canım. Bana 8. Gün kan ver dedi doktor bey senin taze transfer mi Dondurlmus mu
Bu yerleşme ile ilgisi yoktur değil mi bi deYaz canım niye utanasin o kadar para döküyoruz en azından normal kelimesini ondan duymak seni rahatlatr.
Canım selam kan olmadıkça korkma . Çamur gibi olanlar her gebelikte olabiliyor. Kırmızı su gibi kana dönüşmediği sürece hiç bir sıkıntı yok. Yine de dinlenmeyi ihmal etmeYok normal kan değil çamur gibi resmen doktara yazmaya utanıyorum artık
Teşekkür ederim canım dinleniyorum ama bakalım inşallah bişey olmamıştırCanım selam kan olmadıkça korkma . Çamur gibi olanlar her gebelikte olabiliyor. Kırmızı su gibi kana dönüşmediği sürece hiç bir sıkıntı yok. Yine de dinlenmeyi ihmal etme
Canim yaz doktoruna hic cekinme. Ne icin var doktor? Bizlere yardimci olmak icin. Bilmiyoruz sonucta. Sor sen ihmal etmeKızlar günaydın biraz önce lavaboya çıktığım da bir peçete dolusu çamur gibi leke gelmişti gece yatarken sabaha kadar kasık ağrısı hissettim zaten düşükmü yapmış oldum yani
Öyle yapacağım canımCanim yaz doktoruna hic cekinme. Ne icin var doktor? Bizlere yardimci olmak icin. Bilmiyoruz sonucta. Sor sen ihmal etme
Yok değil ayrı bölümü varKent Hastanesi direk tüp bebek üzerine degil sanirim ??
Hemem doktora git hemen kanama alanini durdursunlar ben evde beklemistim hata yaptimKızlar günaydın biraz önce lavaboya çıktığım da bir peçete dolusu çamur gibi leke gelmişti gece yatarken sabaha kadar kasık ağrısı hissettim zaten düşükmü yapmış oldum yani
Doktor yapacak bişey olmadığını söyledi canım ilaçlarını kullan dedi iğneyi hergün yaptır dediHemem doktora git hemen kanama alanini durdursunlar ben evde beklemistim hata yaptim
Doktorcuguna bisey dicektim ama demiyorum ...Doktor yapacak bişey olmadığını söyledi canım ilaçlarını kullan dedi iğneyi hergün yaptır dedi