• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Göztepe eğitim araştırmadaydı canım. Olmadı sana tüh. Bülent Can bey var. Hem çok alakalı hem de detaycı. Bülent erol eşime önermişti. Memnun kaldık biz.
O hangi hastanede acaba canım. Önce dahiliyeye gidip yan dal kaydı açtırmam gerek. Özele giderim muayne ucreti veririm ama tahliller belimizi büker diye yinede devlet olsun istiyorum bakalım inşallah pazartesiye aldım randevu kolayca endokrinede alabilirim insallah

Vay anasınııııı 😱 nasıl becerdin tüyo ver beybi 😎
surec boyunca dibinden ayrilmayinca boyle oluyormus 😅😅 corona dan dolayi evden calismaya baslayinca Mart tan beri 7/24 dipdibeyiz, embriyo transferinde bile yanimdaydi. dr tam emrbriyoyu icime salacak elimi tutmaya calisti konsantremi bozmasin diye elimi cektim :D

surec boyunca dibinden ayrilmayinca boyle oluyormus 😅😅 corona dan dolayi evden calismaya baslayinca Mart tan beri 7/24 dipdibeyiz, embriyo transferinde bile yanimdaydi. dr tam emrbriyoyu icime salacak elimi tutmaya calisti konsantremi bozmasin diye elimi cektim :D
Oo seninki tamam olmuş canım. Doğumda tutar elini artık 😆

Ya kimi ilaç istio kimi ben gibi istemiyo bize yaranılmaz😂😂 ama senin genetik kan pıhtılasma vs tüm testlerin yapılmışmıydı??? senin dr da hiç ilaç vermemiş ben bu dr ları anlayamıyorum🥸
Yok canım pıhtılaşmayla ilgili hiç bir test yapılmadı, benim de haberim yoktu böyle bir testten hiç sormadım o yüzden. Şimdi kendi başıma aspirin kullanıyorum, nasıl olsa zararı olmaz yararı olur. Neye dayanarak vermedi hiç bir fikrim yok 🤷🏻‍♀️

ben nari gun tum haliyle 2 yada 3 tane yerdim nasil bi kotulk yapmisim kndime megerse hamileydim ustelik gecen sene kasm ayinda 😲😳

Yok canım pıhtılaşmayla ilgili hiç bir test yapılmadı, benim de haberim yoktu böyle bir testten hiç sormadım o yüzden. Şimdi kendi başıma aspirin kullanıyorum, nasıl olsa zararı olmaz yararı olur. Neye dayanarak vermedi hiç bir fikrim yok 🤷🏻‍♀️
evt pek doğru değil yöntem.test yapılmamış ama tedbirde alınmamış.kendinde yaptırabilirsin o testi.tedbirli davransan iyi olur bence.pıhtılasma yoksa zaten sorun yok ama varsada aspirin kullanmanın bi zararı yok bi drunu darla .bazı drlar 1-2düşükten snra başvuruo testlere bazılarıda en basında yapıyor.ama sonuc olrk test yok tedbir yok pek dgru değil

surec boyunca dibinden ayrilmayinca boyle oluyormus 😅😅 corona dan dolayi evden calismaya baslayinca Mart tan beri 7/24 dipdibeyiz, embriyo transferinde bile yanimdaydi. dr tam emrbriyoyu icime salacak elimi tutmaya calisti konsantremi bozmasin diye elimi cektim :KK70:
Yaaa elinimi çektin güldürdün valla.😂😂😂ben transferde istemem yanımda odada beni beklesin sürgümü hazırlasın o😂😂

Burasi da türkiyeye göre daha hesapli Euro olarak ödedigim para 1500€ du. TL ye vurunca 14bin civari yapiyor suan icin. Ama burda hic güzel ilgilenmiyorlar. Bi sorunun cevabini almak icin mesela 4-5 kere sordugum oluyor gecistiriyor falan bazen. Ama haklisin olcak olduktan sonra öyle veya böyle oluyor.. ben suan evimdeyim ama yardimci olcak kimse yok😒
hadi yaaa bende Tr disinda heryerde pahali diye dusunuyordum, parasi gibi ilgi alaka da guzel olsaymis keske... benim de yanimda bir esim var ve bu tedaviyi hickimseye soylemedik. ben cok memnun kaldim elh. cunku oncekiler Ist da olmustu ve memleketim degil, karisik sehir vs derken bana cok bunaltici gelmisti. ilgi alaka, bilgi verme burada cok iyi ahhh birazda ucuz olaymis tadindan yenmeyecekmis 😁 ben bu surecre 20 bin $ a yakin odedim, dondurulmus transferi haric.. 😒 bukadar para aldiktan sonra igneoyasi gibi bebegi isleyip verecekler diye umit ediyorum 😅😅😅

Yok canım 2 embriyom kalıcak transfer haric. Onlar için 2200 vericem. Transfer edilicekleri de beklettik ya, onun için de 1750 tl. Rahim dinlendirme işte bu 🤓
Ne kadar çok alıyorlar. Ben geçen şubatta opu oldum 1 transfer dahil 8500 tl ödedik. Kalan embriyolar için 1 yıllık dondurma ücreti 900 TL aldılar. Şimdi donuk transfer oldum 2300 TL ödedim. Başka bir ücret yok. Rahim dinlendirme ücreti ilk defa duyuyorum 😏

oncekin transferde surgumu verdi de yapamamistim odadan cikarttim 😁 herhalde galiba sanirsam ben ilgiyi alakayi sevmiyorum :KK70:
ahaha bak işte ya napsın bu erkekler ilgi gösterseler kabahat göstermeseler kabahat😂ben sırf sürgümü tutsun die göndermem hastabakıcıdan utanıyorum🙄 konsantre olma olayını sevdim ama denicem😂

Back