- 9 Ekim 2020
- 5.740
- 7.686
- 148
- Konu Sahibi pembiss123
- #16.021
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla bana bugün bir ilaç verdiler nasıl bir kafa yaşatıyo ışıkları kapatım son ses müZik ver coşkuyu yapçamda lojmanda oturuyorum yapamıyorumbu halde nasl knsantre olcaksam
![]()
Ahahah valla oturmaya mı geldik kalkın oynayalımbana da yolla o ilactan verdigi etkiyi sevdim. millet eve tikanip kalmaktan bunalmis durumda onlara da moral olur ac sen sesi
![]()
bebis; anne ben geldimAhahah valla oturmaya mı geldik kalkın oynayalımprogynova gerçi bende her hap kafa yapıyor hayat bana güzel
![]()
Aynen inanki ben artik onunla kanka oldum direk cevirip agzima atiyirum alarm calar calmaz
Aynen inanki ben artik onunla kanka oldum direk cevirip agzima atiyirum alarm calar calmaz![]()
karnımda bebek var ne alaka diyebilirimbebis; anne ben geldimdese, sen de nerden ciktin? diycek durumdasin anlasilan
transferden sonra zamani cabucak gecirmek icin super bisey
![]()
bu gidisle diyebilirsinkarnımda bebek var ne alaka diyebilirimya transfer snrası dr bana yat demesin yeter zaten hiperaktif bir yapım var ilaçlar değil yatmak eziyet olur bana
![]()
Korona cirit atıo nere gidek nere gezek salondan mutfağabu gidisle diyebilirsinartik yat demiyorlar merak etme. git yuz, alisveriz merkezinde gez toz ama yeter ki yatma diyorlar
![]()
sormaKorona cirit atıo nere gidek nere gezek salondan mutfağa![]()
Canım Nahit Ata’da mı yaptırdınCanım manisadayim ben manisada yaptırdım tüp bebeği.
Kim senın doktorun canım?Ben doktorumu o yüzden seviyorum. Sorduğum her soruya gereksiz detaylı açıklama yapıyor şu ilaç olayını en az 10 dakika anlatmıştır şu ilaç şöyle bu ilaç böyle![]()
Opudan sonraki kaçıncı adetinle başladın bacım o ilacaya kızlara transfer hazırlıgında baslamıslr.ben 10gün deyim banada prognynova verdi bıgun extra bildiğim kafa yapıyor ya
extrofemde gelirse ardından hepinizi darlarım şimdiden söyleyim
![]()
Çerkezköyde Levent Duman. Bülent hocaya da o hazırlayıp göndermişti beni.Kim senın doktorun canım?
Evet canım nahit beye gidiyorumCanım Nahit Ata’da mı yaptırdın
Embriyo dondurma ve rahim dinlendirme ayrı ücretlendirilmiş.Bizim listede rahim dinlendirme var , 1.750 tl, ve ödedik. Senden dondurma parası diye almışlardır.
Hemen hemen durumumuz aynı. Çok teşekkür ederim. Aklım takılmıştıMehaba benim de 16 embriyom 5. Güne geldi. Ama sadece 7 tanesi donduruldu doktorum en kalitelilerini seçtik zaten 3 defadan fazla bu embriyolardan transfer yapmayı uygun görmüyorum dedi .