• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Daha dereyi gormeden pacayi siviyorum ama inslalah su kanla bi netlessin artsin da dua et canim🤗🤗
@fly kızlarrr bugün transferden sonraki 4 üncü gün sabah ilk idrarla test yaptım cok gizli silik t cizgisi cıktıııı yarın sabah bir daha tekrarlıcam bakalım daha görünür olacak mi. kaset test bu arada erken test degil.
bir de dün akşam aynıntesti yaptım t cizgisi hiç belirmedi

@fly kızlarrr bugün transferden sonraki 4 üncü gün sabah ilk idrarla test yaptım cok gizli silik t cizgisi cıktıııı yarın sabah bir daha tekrarlıcam bakalım daha görünür olacak mi. kaset test bu arada erken test degil.
Masallahh canım 4.gun çizgi görmüşsün hastaneye gidecksen kanda baktr 😁💕🙏🏻

Masallahh canım 4.gun çizgi görmüşsün hastaneye gidecksen kanda baktr 😁💕🙏🏻
iğne vurdurmaya gidicem acile canım. ama böyle 2 gün daha sabah idrarda takip edeyim koyulascakmı bakalım cizgi pazartesi yaptırırım kanda :) hep öyle düşünmüştüm. annemlerdeyiö ben hala dün eşime aldırdım testi :) daha önce olsa ilk gün yapcam demek ki çatlak ben 🥰😂

Kızlar günaydın biraz önce lavaboya çıktığım da bir peçete dolusu çamur gibi leke gelmişti gece yatarken sabaha kadar kasık ağrısı hissettim zaten düşükmü yapmış oldum yani
Çamur gibi akıntı.İçerde beklemiş olan eski kan canım.kırmızı pembe olmadıkça korkma.

Kizlar gunaydin. Ben sabah 2 aksam 2 progestan fitil kullaniyorum. Az once yanlislikla fitil olani suyla ictim diger ilacla karistirip. Sorun olur mu? 1 tanesini fitil mi yapaam smdi yoksa yine 2 fitil mi yapsam:/

Kizlar gunaydin. Ben sabah 2 aksam 2 progestan fitil kullaniyorum. Az once yanlislikla fitil olani suyla ictim diger ilacla karistirip. Sorun olur mu? 1 tanesini fitil mi yapaam smdi yoksa yine 2 fitil mi yapsam:/
Canım sorun olmz ağızdan alınca yan etkisini daha fazla hissedersin yani gün içinde sersem gibi gezersen korkma 😁 2.yi fitil olarak al bence. 2 tane ağızdan çok daha ağır gelir

Atsana bi resmi

Merhabalar. Bende dün transfer oldum.ikinci denemem.2bb kalitesinde 5.Gün embriyosu.Kalitesi düşük obyuzden umudum az.Aslinda ilk transferde pgt li 5 bb idi tutmadı.nasip.2bb kalitesinde transfer olan var mı acaba

Eklentiler

• 88E8609B-6A70-4798-B9BA-98DC253CE4C1.jpeg
    88E8609B-6A70-4798-B9BA-98DC253CE4C1.jpeg
    39,3 KB · Görüntüleme: 56
kofi kofi şekerim 5 gündür gribim diyordum ilk iki gün kırgınlık burun tıkanıklığı ile uyandım o zamanlar koku tat sıkıntısı yoktu 3. Gün baya burun ve göz akıntısı baş ağrısı göz ağrısı halsizligm koku tat almama durumlari oldu 4. Gün 3e göre daha hafifti bugün 5. Gün ve koku algım 0'a indi tat olarak hicbi yemegin aroma ve baharat tadini alamiyorum parfüm kolonyayi burnuma soksam da alamıyorum. sadece tuz, eksi, tatlı, cok olursa aliyorum. Herhangi bir kas ağrım yok bu durumda korona değilimdr dimi? Nosking Nosking annesinin test sonucu bir öyle bi böyle çıktı ve bunu yaşayan cok kişi duymuştum. O yüzden güvenemiyorum bide hastahane bana uzak araba da yok teste gidemem anlayacağın.. sen ne dersin bu durumuma? 🤔

kofi kofi şekerim 5 gündür gribim diyordum ilk iki gün kırgınlık burun tıkanıklığı ile uyandım o zamanlar koku tat sıkıntısı yoktu 3. Gün baya burun ve göz akıntısı baş ağrısı göz ağrısı halsizligm koku tat almama durumlari oldu 4. Gün 3e göre daha hafifti bugün 5. Gün ve koku algım 0'a indi tat olarak hicbi yemegin aroma ve baharat tadini alamiyorum parfüm kolonyayi burnuma soksam da alamıyorum. sadece tuz, eksi, tatlı, cok olursa aliyorum. Herhangi bir kas ağrım yok bu durumda korona değilimdr dimi? Nosking Nosking annesinin test sonucu bir öyle bi böyle çıktı ve bunu yaşayan cok kişi duymuştum. O yüzden güvenemiyorum bide hastahane bana uzak araba da yok teste gidemem anlayacağın.. sen ne dersin bu durumuma? 🤔
Canim ama belirtilerin cok acik🤔 senin de icine mi dogdu acaba kofiyi bastan beri siki takiptesin. Hep sorular sormustun. Insallah degilsindir ama yaptirsan daha iyi degil mi? Pozitifsen disari falan da cikiyorsan, baskasina bulasmasin, bir de gebesin ögren derim, yine de sen bilirsin canim

Kızlar 1 tane transfer olmuştum ya,2 yumurta kalmıştı,biri 5 e gidebilir diğeri gitmeyebilir demişlerdi. Embriyolog aradı 2 si de gitmemiş ve yumurtam hiç kalmadı. Bu tuttu tuttu, tutmadi hiç yunurtam kalmadı 🥺. Aslında doktor transfer oldugum gün dondurmayı düşünüyordu,embriyolog 5 e gitmek istiyordu. Siz karar verin dedim. Embriyologa niye 3. Gün dondurmadiniz dedim,doktor öyle uygun gördü dedi. Yani tutmazsa hiç yumurtam yok baştan mi baslayacagim dedim,inşallah tutar dedi 🥺🥺🥺 çok rahattım ama şu an moralim çok bozuldu,tutmazsa iki tane daha var diye rahattım. Artık değilim

Back