• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Ee o daha ilginçmiş 🧐 canım bosver geçti gitti sen simdi araştır guzelce içine neresi sinerse. Sizde problem var mıydı sebepsiz mi. Ne zman düşünüyorsun tedaviye başlamayı
Sebepsiz canim, baktilar ettiler burda bisey bulamadilar.. hic bir sebep yok dediler. Iste bi de türkiyede baksinlar daha iyiler bu konularda belki farkli bisey bulurlar belli mi olur.. Ben su pandemi biraz azalsinbahara dogru nasipse Mart nisan gibi mesela gelmek istiyorum.

Haydi bir soru daha gelsin benden :KK15:
Geçen grupta konuşuluyordu;
Benim dondurulan embriyolarım dışında 10 tane embriyom 5. güne ulaştı ama dondurulanlar kadar kaliteli değiller diye dondurmadık dediler. Ama bana evrak vs vermediler. Yani o embriyolar nereye gitti noldu diye bilgi vermeleri gerekir miydi?
Mehaba benim de 16 embriyom 5. Güne geldi. Ama sadece 7 tanesi donduruldu doktorum en kalitelilerini seçtik zaten 3 defadan fazla bu embriyolardan transfer yapmayı uygun görmüyorum dedi .

Sebepsiz canim, baktilar ettiler burda bisey bulamadilar.. hic bir sebep yok dediler. Iste bi de türkiyede baksinlar daha iyiler bu konularda belki farkli bisey bulurlar belli mi olur.. Ben su pandemi biraz azalsinbahara dogru nasipse Mart nisan gibi mesela gelmek istiyorum.
Senin ilk cocugun tup bebekti demi canim peki o yurtdisindamiydi birde bu seferki onunla birkikte dondurulanmiydi

Benim var bugün biraz Endişelendim açıkçası. Hiç lekelenmem olmadı ama kasık ağrım var sızlanma ile acıma arası birşey 😔 inşallah bir şey yoktur. Seninde böyle mi biz seninle beraber gidiyoruz pazartesi kalp atışı için randevum var
Benimde pazartesi kalp atisi ocin randevum var canim hayirlisi bakalim insallah duyariz
Benim hic agrim sizim yok sadece ani harekette kramp giriyor karnima

Icimde kaldi söylemeden gecemicem🙁 cünkü biraz üzülmüstüm duyunca. Bir arkadasimiz 1 cocugum oldugunu duyup simdi bir bebek daha istedigimi duydugunda bana sakayla karisik hain kari bi tane varmis sükret demisti... Suan görüyorum ki tek 2. bebek icin ugrasan Ben degilim.. ve bu cok normal bisey. Sükretmedigimi nerden bilerek söyledi onu da anlamis degilim.. kimsenin isteklerini arzularini dualarini yargilamayalim ricam 🙏🏼
Canim niye agzinin payini vermedin benim olk esimden bir kizim var ikinci esimden bir oglum var birbucuk yasinda simdi 3.cuyu istiyorum oglumun kardes sevgisini tadsin istiyorum cunki kizimla aralarinda 12 yas var yani sukretmemismi oluyorux demekki bakabiliyoruz ve çocukları seviyoruz ki istiyoruz
3 kardesix biz okadar mutluyumki hem abim hem ablam var çocukluğumuz cok mutlu gecti babam hepimizde okuttu zenginmiydi asgari ucretle calisiyordu ama saolsun herseyimixi yapti bizde yapcaz kimseyi ilgilendirmezki kac cocuk istedigimiz

Kızlar sırasıyla kan testimi yazıyorum

6. Gün 46
8. Gün 93
10. Günüm kan sonucum 167 çıkmış hcg

Lütfen bisey söyleyin bi sıkıntı var dimi böyle olup sağlıklı olan oldu mu hiç dobra yanıt bekliyorum :KK17:
Dobralık istiyosan şimdi dobra olucam sana ama başka konuda. 6. Gün kan verip niye kafani karistiriyorsun? Bana ders oluyosunuz erken test yapmama konusunda. 10. Gün direkt gidip kan verseydin, şuan seviniyor olacaktın 167 cıktı diye. 6. Günden itibaren yüzde kaç artmış bi önemi yoktur emin ol. 10.Gün beta çok güzel. 12. Gün de artar merak etme inşaallah 👍

Dobralık istiyosan şimdi dobra olucam sana ama başka konuda. 6. Gün kan verip niye kafani karistiriyorsun? Bana ders oluyosunuz erken test yapmama konusunda. 10. Gün direkt gidip kan verseydin, şuan seviniyor olacaktın 167 cıktı diye. 6. Günden itibaren yüzde kaç artmış bi önemi yoktur emin ol. 10.Gün beta çok güzel. 12. Gün de artar merak etme inşaallah 👍
kofi 6 gün bende yapsam 46 cıksa üzülmem . bu arkadas 46 ı ya nasıl üzülür . gebe oldugunu gösteriyor sonucta 5 üstğ deger :):)
bu örnek benm içşn iyi oldu 6. gün test yaptırma konusunda emin oldum💁🏻‍♀️sonucta tutunuyorsa pozitif cıkıyorr

ödf cok heycanlandırdınız beni . gaza getirmeyin .
yarın igneye gidince test veriveririm .
prof kofi hiç 5-6ncı gün yaptıran var mı biliyormusun canım ?
Evet birisi yazmıştı 4. Gün vermiş. 48 saatte tutuyorsa, 5 6'da çıkar tabii. Arkadaşların idrarda bile çıkıyor. Valla biz getirmiyoruz gaza. Evet dedim gaza geldin. Gelesin varmış 😅😅😅

kofi 6 gün bende yapsam 46 cıksa üzülmem . bu arkadas 46 ı ya nasıl üzülür . gebe oldugunu gösteriyor sonucta 5 üstğ deger :):)
bu örnek benm içşn iyi oldu 6. gün test yaptırma konusunda emin oldum💁🏻‍♀️sonucta tutunuyorsa pozitif cıkıyorr
10.gün tam 2 katına çıkmamış ona bozuldu. Ama ben onun yerinde olsam bozulmazdim. Bak eğer 6. Gün test yaptiricaksan 12. Güne kadar bidaha yaptirma. Kafan karismasin senin de 🤓

Daha önce kimyasal geçirdigm için yine aynini yaşamaktan korktum aslında evet haklısın keşke yapmasaydım.. Teşekkür ederim canım benim ♥️

Back