• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Hic açıtmiyor bende nerdeyse 15 gundur kullaniyorum ayakta yapiyorum biraz elimde ısıtıyorum sonra cok yavas yavas enjekte ediyorum bi 5 saniye kadar bekletiyorum cikariyroum

Amaaan at avuç avuç iç gitsin 😅 arkadaş vardı burda, alarm kuruyodu, alarma da ilacın adını veriyodu karıştırmamak için. Bana çok akıllıca gelmişti.
İntihar eder gibiyim 🤣🤣

Amaaan at avuç avuç iç gitsin 😅 arkadaş vardı burda, alarm kuruyodu, alarma da ilacın adını veriyodu karıştırmamak için. Bana çok akıllıca gelmişti.
Benımde elimde defter kan sulandırıcı bir sağ bir soldan vuruyorum not ediyorum zaman geçtikçe en son ne tarafa vurmustum unutuyorum 😂

Nereye gidiyorsun canim Doktorun kim acaba? Simdiye kadar memnun musun?
Önce irenbe ye gittim. 3 kez denedik embriyo oluşmadı. Şimdi kent hastanesine gidiyoruz. Şükürler olsun 2 embriyo oluştu. Çarşamba transferim. İlk defa bu aşamaya geldik. Şimdiye kadar çok memnunum.inşallah 2 side tutunur. Sen nereye gidiyorsun?

Bu idrara çıkma olayı beni mahvediyor. Yeminle bezdim sonda taktırasım geliyor. Bu ne kadar devam edecek böyle?

Canım maşallah sonra ki kontrol ne zman benimki 3. Gün embriyosuya bende 6. Hafta da duyar mıyım acaba
inşallah duyarsın. Ama 8 haftaya kadar yolu var diyorlar.
Kadın dogumcuya başladım kontrollere 6 haftalıkken tahliller istiyoruz onları yap getir sonra ayda aya gelirsin dedi. Bu arada birde tupbebek doktoruma gittim son kez oradada dinledik kalbini

tavsiye ederim cok iyi oluyor, birseye dalip saati gecirebiliyoruz cunku. benim de esim kurdu guguklu saat gibi tlfnu calinca bana sesleniyordu :D :D

Himm dedim acaba o sefer den mi kalmisti dondurulmus inslalah bi dahaya gerek kalmadan belki doğal olur🤗
Insallah kuzum aminn, aslinda 1 tane dondurulmusum vardi ama ben bastan baslamak istedim hani zaman kaybetmeyim hazir yumurtam var toplansin azalmadan sansimiz artsin diye. Ama bi tane bile kalmadi bu seferde. Belki o dondurulmusumu denerim birkac ay sonra. Düsünüyorum.. onun kalitesi icin de cok iyi diyemem dedi tam kalite de söylemiyorlar🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Önce irenbe ye gittim. 3 kez denedik embriyo oluşmadı. Şimdi kent hastanesine gidiyoruz. Şükürler olsun 2 embriyo oluştu. Çarşamba transferim. İlk defa bu aşamaya geldik. Şimdiye kadar çok memnunum.inşallah 2 side tutunur. Sen nereye gidiyorsun?
Insallah canim🤲🏼 Ben yurtdisindayim. Tutunsunlar insallah ne zaman transferin? Taze mi Transfer olcaklar?

Kent Hastanesi direk tüp bebek üzerine degil sanirim ??

Insallah kuzum aminn, aslinda 1 tane dondurulmusum vardi ama ben bastan baslamak istedim hani zaman kaybetmeyim hazir yumurtam var toplansin azalmadan sansimiz artsin diye. Ama bi tane bile kalmadi bu seferde. Belki o dondurulmusumu denerim birkac ay sonra. Düsünüyorum.. onun kalitesi icin de cok iyi diyemem dedi tam kalite de söylemiyorlar🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Olsun canim dondurulmis sansin daha yuksek olabilir belki tuttuktan sonra kalitede de onemli degil inanki inslalah hakkinda hayirlisia hangisiyse o nasip olsun Rabbim en kisa zamanda yuzunu güldürsün 😊😊

canım bendede pko var o yüzden 38 yumurtam toplandı 27 tanesi döllendi ama iyi kalite 6 tane çıktı , benimde opudan sonra ağrım oldu hafif kanamam oldu ve banada hemen serum taktılar iğne yaptılar. bende çok şiştim ben opudan önce oturamıyordum bile ama toparladım hemen çok şükür ohss olmadan
oo senin benden de fazlaymıs benim de 34 toplanıp 23 döllendi inşallah kaliteliler çıkar🙏 ben de aynı şekilde şişmiştim daha da şiştim 3 kilo fark var tartıda ama 0 iştah.. şuan hastanedeyim hatta serum taktılar sanırım oldum ohss tahlilleri bekliyorum...

Olsun canim dondurulmis sansin daha yuksek olabilir belki tuttuktan sonra kalitede de onemli degil inanki inslalah hakkinda hayirlisia hangisiyse o nasip olsun Rabbim en kisa zamanda yuzunu güldürsün 😊😊
Öyle canim haklisin tutcagi varsa o tutuverir hic belli olmaz🤷🏼‍♀️ Bakalim birkac ay ara vericem sonrasi icin de ya dondurulmusu kullanirim ya da türkiyede denerim sansimi.

10.gün tam 2 katına çıkmamış ona bozuldu. Ama ben onun yerinde olsam bozulmazdim. Bak eğer 6. Gün test yaptiricaksan 12. Güne kadar bidaha yaptirma. Kafan karismasin senin de 🤓
Bende 7. Gün yaptırdığımda 13 küsürlerdeydi sonuç. Doktor ciddiye almadı ilaç etkisi vardır diye. Bende bekledim 12.gün yaptım 109 gibi çıktı. Maalesef tutamıyoruz kendimizi.

Back