• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Ne olucaktı ya? Daha dün bir bugün iki. Tabii ki silik olucak beybi 😎 hissediyordum pozitif olacağını 🤩 Allah tamamına erdirsin inşaallah kucağına almak kısmet olsun 9 ay sonra ♥️ yazim yine koyulaştı. Ne yapıyorum da olur hiçbir fikrim yok 🙇‍♀️
Ay inşallah acaba gözlerim bana oyun mu oynuyor diye emin olamadım,serap falan görüyorum herhalde dedim.Çift çizgi serabı 😂😂😂

Canım 5.gun idrarda çıkan var kan da daha net çıkar bence ama dusuk çıkar stres yaparım dersen yaptırma.
Kandaki hCG seviyeleri hamileliğin 7 ile 10. haftalarında zirvededir ve daha sonra düşüşe geçer. Kan ile yapılan gebelik testleri; döllenmeden 9-10 gün sonra, embriyonun rahime yerleşmesinden 3-4 gün sonra ve beklenen adet döneminden 5-6 gün önce pozitif sonuç verebilir.

Dün akşam dayanamayıp yapmıştım çooook silik ötesiydi.Hatta kızdım kendime neden yaptım diye!Bu sabah yeniden yaptım yine çook ama çook silik.O sebeple yarın değil de Pazar günü bir daha yapacağım.
Canım süper haber silik çizgi çıkması oldu bu iş demek 👍🏻 Ben bu akşam da yaptım yine negatifti 🤷🏻‍♀️ Bir daha deneyeceğim artık. Çok şükür ki bir oğlum var, allah ona sağlık versin🙏

Icimde kaldi söylemeden gecemicem🙁 cünkü biraz üzülmüstüm duyunca. Bir arkadasimiz 1 cocugum oldugunu duyup simdi bir bebek daha istedigimi duydugunda bana sakayla karisik hain kari bi tane varmis sükret demisti... Suan görüyorum ki tek 2. bebek icin ugrasan Ben degilim.. ve bu cok normal bisey. Sükretmedigimi nerden bilerek söyledi onu da anlamis degilim.. kimsenin isteklerini arzularini dualarini yargilamayalim ricam 🙏🏼

Back