- 20 Ekim 2019
- 652
- 744
- 53
- Konu Sahibi pembiss123
- #15.841
Bana prolutek ve oksapar verdi günde 1 kere bide jel ve tabi bi ton ilaç hangisini içeceğımı şaşırıyorum midem yanıyor bazen. Fakat bu prolutex çok yakıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
popo ztn delik deşik oldu :) birde kolumu deşik deşik yapmıyom haklısın beybi10.gün tam 2 katına çıkmamış ona bozuldu. Ama ben onun yerinde olsam bozulmazdim. Bak eğer 6. Gün test yaptiricaksan 12. Güne kadar bidaha yaptirma. Kafan karismasin senin de
O anda kendimi daha fazla yipratmak istemedim gecistirdim. Alttan aldim. Dedigim gibi belki kötü niyeti yoktu, kendisinin ilk cocugu daha olmadigi icin belki üzülüyordu o an anlam veremedi üzüntüme. Ama anlamasi gerekir o yüzden tekrar dile getirmek istedim.. tabii ki kimseyi ilgilendirmez. Ben de kardesi olsun istiyorum cocugumun hayat boyu yalniz kalmasin diye istiyorum yoksa Ben zaten anneligi tattim Hamd olsun. Buna her zaman sükrediyorum.. insallah bir cocugu olur da o da anlar bizim yasadigimizi. Her neyse salla sen de bosa sinir olmaCanim niye agzinin payini vermedin benim olk esimden bir kizim var ikinci esimden bir oglum var birbucuk yasinda simdi 3.cuyu istiyorum oglumun kardes sevgisini tadsin istiyorum cunki kizimla aralarinda 12 yas var yani sukretmemismi oluyorux demekki bakabiliyoruz ve çocukları seviyoruz ki istiyoruz
3 kardesix biz okadar mutluyumki hem abim hem ablam var çocukluğumuz cok mutlu gecti babam hepimizde okuttu zenginmiydi asgari ucretle calisiyordu ama saolsun herseyimixi yapti bizde yapcaz kimseyi ilgilendirmezki kac cocuk istedigimiz
ben seni görecem transferden sonra kofi :)Evet birisi yazmıştı 4. Gün vermiş. 48 saatte tutuyorsa, 5 6'da çıkar tabii. Arkadaşların idrarda bile çıkıyor. Valla biz getirmiyoruz gaza. Evet dedim gaza geldin. Gelesin varmış
Evet canım 5.gün embriyosu.5 .ncü gün embryosu mu? benim de yarın transferle birlikte 5 nci gün sabah ilk idrarla yapıyom ama normal kaset test var.
senin normal kaset test miydi?
transfer günü ile birlikte mi ? gün sayılarıEvet canım 5.gün embriyosu.
5.gün erken gebelikte gördüm kaset test 6.gün cıktı.
Yok transfer gününü saymıyoruztransfer günü ile birlikte mi ? gün sayıları
Senin transfer günü progesteronun kacti peki canim?
Zaten bu surec icinde olanlar birbirlerini anlamalari gerekmiyormu zaten zir surec psikolojik olarak birde boyle mesaj aldiginda dahada uzuluceksin belki bu yuzden bebegin olmucak tutmucak yazik degilmi seninde icinde yara olmuski birdaha yazdin burdanO anda kendimi daha fazla yipratmak istemedim gecistirdim. Alttan aldim. Dedigim gibi belki kötü niyeti yoktu, kendisinin ilk cocugu daha olmadigi icin belki üzülüyordu o an anlam veremedi üzüntüme. Ama anlamasi gerekir o yüzden tekrar dile getirmek istedim.. tabii ki kimseyi ilgilendirmez. Ben de kardesi olsun istiyorum cocugumun hayat boyu yalniz kalmasin diye istiyorum yoksa Ben zaten anneligi tattim Hamd olsun. Buna her zaman sükrediyorum.. insallah bir cocugu olur da o da anlar bizim yasadigimizi. Her neyse salla sen de bosa sinir olma
Amin canim, evet üzüldüm o yüzden dile getirdim Her ne kadar birbirimizi görmesek de biz burda birbirimize destek yoldas oluyoruz.. Amin canim Ben de hep ayni sekilde dualarim sizlerleZaten bu surec icinde olanlar birbirlerini anlamalari gerekmiyormu zaten zir surec psikolojik olarak birde boyle mesaj aldiginda dahada uzuluceksin belki bu yuzden bebegin olmucak tutmucak yazik degilmi seninde icinde yara olmuski birdaha yazdin burdan
Takma herkes kalbinin ekmegini yer
Her zaman tup bebek yolundaki annelerin ellerini bos cevirmesin diye dua ediyorum
Yok yok oynamıyor çok netAy inşallah acaba gözlerim bana oyun mu oynuyor diye emin olamadım,serap falan görüyorum herhalde dedim.Çift çizgi serabı
12. Gün şüphelerin gidicek inşaallahDaha önce kimyasal geçirdigm için yine aynini yaşamaktan korktum aslında evet haklısın keşke yapmasaydım.. Teşekkür ederim canım benim
Himm dedim acaba o sefer den mi kalmisti dondurulmus inslalah bi dahaya gerek kalmadan belki doğal olurEvet canim tüp bebekti 3,5 yil önceydi. Dondurulmustu o zaman. O da yurtdisindayim. Bu seferki taze embriyoydu canim
Yemin ederim yazarken aklıma geldi de hadi demiyim dedimpopo ztn delik deşik oldu :) birde kolumu deşik deşik yapmıyom haklısın beybi
Ne görüceksin beni? 15. Gün yaptiricam ben testimi Allah Allah ben sizin gibi miyim (yersen)ben seni görecem transferden sonra kofi :)
İnşallahhhhh12. Gün şüphelerin gidicek inşaallah
Hic açıtmiyor bende nerdeyse 15 gundur kullaniyorum ayakta yapiyorum biraz elimde ısıtıyorum sonra cok yavas yavas enjekte ediyorum bi 5 saniye kadar bekletiyorum cikariyroumYa kızlar bu prolutex çok acıtıyor sizdede öylemi bide yavaş yavaş enjekte ediliyor sizde de öylemi
Abla 7. Güne kadar anca dayanacaksınNe görüceksin beni? 15. Gün yaptiricam ben testimi Allah Allah ben sizin gibi miyim (yersen)
Transferi bu kadar bekledim, testi de bi 8 güne kadar beklerim diye düşünüyorumAbla 7. Güne kadar anca dayanacaksın
Amaaan at avuç avuç iç gitsin arkadaş vardı burda, alarm kuruyodu, alarma da ilacın adını veriyodu karıştırmamak için. Bana çok akıllıca gelmişti.Bana prolutek ve oksapar verdi günde 1 kere bide jel ve tabi bi ton ilaç hangisini içeceğımı şaşırıyorum midem yanıyor bazen. Fakat bu prolutex çok yakıyor