• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Kızlar selaam ben dayanamadım 7. Gün kan testi verdim pozitifi gördüm ama değer 20.70 çıktı. Erken yaptığım için düşük çıktığını söyledi doktor. Yarın 9. Gün tekrar kan vereceğim asıl günü yarindi zaten sizde durumlar nasıl ?
Insallah guzel haberleri alirsin yarin ❤️🙏🏻

Benim yumurtalar toplandı 18 ad folükülden 10 ad. Olgun yumurta çıktı. Ben sonraki günlerde bunlara ek merional 75 kullandım
Hayırlısı olsun tamamına ersin inşallah
Bende merional 150 ve gonal f 150 kullanıyorum ek olarak 5 yumurtam varmış inşallah tutacak kalitede olurlar

35 yumurtaların da içi boş cikabiliyo. Mesela benim ilkinde 4 ikincide 6 yumurta büyümüştü. Hepsi döllendi. Yumurtanin kalitesi döllenmeden anlaşılıyor. Döllenen yumurta kaliyeli demek. Embriyo gün geçtikçe gelişmiyorsa spermin kalitesinden.
Bunu doktorun mu soyledı canım? Bana doktorum ilk 3 gun yumurta sonraki 2 gun yumurta + sperm demişti

Cok tesekkur ederim sagolasin ilk oldugu icin soru yagmuruna tutuyor gibi oluyorum. Sizden baska bu konulari konustugum kimse de yok :( bir annem bir esim 🤣
Senin aklına takılan olursa sor canim. Hepimiz yaşıyoruz bu durumu. Birilerimiz önce birilerimiz sonra. Amaç zaten bilgi paylaşmak hiçbir şey bilmeden gitmek. Ben mesela 2,5 ay adet olmadim ama burada konuşunca çok rahattim. Sana çok saçma gelecek soruları bile sor sen kuzum☺☺

Canım biraz aydan ayada degısıyo bu durum yaşında etkısı oluyo degısık bi durum. Ben mutlaka her gttgmde soruyorum folikul sayımı azaldı mı ne oldu diye kontrol edıyorum.
Hiç aklıma gelmedi baktırmak canım. Sadece üç ay önce kontrole gittiğim özel hastane 5 tane falan var demişti. Ama çok umursamamistim o ay. Senin amh degerın kaç ve kac yumurtan oluyor

Kızlar selaam ben dayanamadım 7. Gün kan testi verdim pozitifi gördüm ama değer 20.70 çıktı. Erken yaptığım için düşük çıktığını söyledi doktor. Yarın 9. Gün tekrar kan vereceğim asıl günü yarindi zaten sizde durumlar nasıl ?

Merhaba, çok sevindim :). Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Kaçıncı gün embryosuydu?

Bence olmuş bu iş kuzum😍

Senin aklına takılan olursa sor canim. Hepimiz yaşıyoruz bu durumu. Birilerimiz önce birilerimiz sonra. Amaç zaten bilgi paylaşmak hiçbir şey bilmeden gitmek. Ben mesela 2,5 ay adet olmadim ama burada konuşunca çok rahattim. Sana çok saçma gelecek soruları bile sor sen kuzum☺☺
Cok tesekkur ederim vallahi hepinizie cok sagolun 💛💛

Gözünaydin canım ben demiştim idrar testlerine guven olmaz en garantisi kan 😁 insllah kat be kat artsın canim bugün sonucunu alınca yaz mutlaka 🙏🏻💕

Işe de gitmesek ne olacak halimiz gercekten bilmiyorum. Ben öğretmenim transfer ara tatile denk geliyor. Bir yandan iyi oldu dinlenirim diyorum diğer taraftan okul olsaydi 12 gün çabuk geçerdi diyorum. Bari mesai bitene kadar aklımiza gelmiyor evde olunca sürekli düşünüyoruz😁
Aynen aynen canım. Evde bütun gün düşünüyorsun yoksa 😅

Endişeliyim İstanbul’da artan vaka sayıları transferlerimizi etkilemez dimi gerçi annem ve babam pozitif modum çok düşük canım sıkkın Allahım zorumuzu kolay eylesin 😔
Çok geçmiş olsun canım, umarım en kısa sürede annen baban da iyileşir 🤲 bence tekrar heryer kapanmaz, sen sadece sağlığına dikkat et 😊

Back