- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
- 528
- Konu Sahibi pembiss123
- #1.181
.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa dimi başladığımdan beri inanılmaz bir baş ağrısı var bende deŞükür bana ilk gün yaptı sonrabaş ağrım yok. Ama ishal gibiyim ama buna da şükür ediyorum. Ay ben bu sıralar her şeye şükür ediyorum.
Sadece catlatma icin kullanilmiyormuş. Ovitrelle de öyleymiş. Bugün öğrendim. Bi oku derim.Canım o çatlatma iğnesi
Canım her merkezin ücreti farklı. Benim tüp bebk 7 bindi. İlaçlardan sadece gonal f i raporlu aldım digerlinide indirimli verdi eczane 9.5 a yakın tuttu toplam. Tabi sonra embriyo dondruma transferdeki ilaçlar falan hariç. Mesela rapor çıkmayan hastane ilaç veriyordu toplam onların fiyat 10.500 idi. Farklı oluyor fiyatlar.Ya arkadasım ağustos gibi 11 bin tl ye ilaçlar dahil anlasmıstı bahçelievlerde bi tüp bebek merkezi ile. Ben de max 12 bin diye düşündüm kafamda. Ama 17 bin fazla geldi bana peki işlem 9 bin tl ise geri kalan hepsi ilacın maliyetimi
Anladm canımCanım her merkezin ücreti farklı. Benim tüp bebk 7 bindi. İlaçlardan sadece gonal f i raporlu aldım digerlinide indirimli verdi eczane 9.5 a yakın tuttu toplam. Tabi sonra embriyo dondruma transferdeki ilaçlar falan hariç. Mesela rapor çıkmayan hastane ilaç veriyordu toplam onların fiyat 10.500 idi. Farklı oluyor fiyatlar.
Aynen öyle tedaviye baştan da başlamıyorsun. Mis gibi herşeyin hazır. Bi yerleştirme kaldıKızlarrr bu arada benim test negatif çıktı ama yinede üzülmüyorum çünkü zaten transfer için bekliyorum en azından kafam rahatladı
Merhaba canım opu oldu mu bilmiyorum. Doktor ultrasonda alttaki yumurtaları göremiyor. Benim son kontrolde 6 yumurta görmüştü çok strese girdim. Opuda 15 tane toplandı. Sen stres yapma sadece.Içime su serptin canım ya vallahi. 8 9 tane olsun istiyorum
Catlatma ovitrella olan gonappetyi son oalrak yumurtaları olgunlastirsin diye vermisti banada belki iki islevi de vardirCanım o çatlatma iğnesi
Işe de gitmesek ne olacak halimiz gercekten bilmiyorum. Ben öğretmenim transfer ara tatile denk geliyor. Bir yandan iyi oldu dinlenirim diyorum diğer taraftan okul olsaydi 12 gün çabuk geçerdi diyorum. Bari mesai bitene kadar aklımiza gelmiyor evde olunca sürekli düşünüyoruzkız aslında çalıştığım için gün içerisinde onu pek fazla takmıyorum ama aslında öyle sanıyorum galiba baya baya takıoyrmuşum
Geçiyor canim zamanlaYaaa dimi başladığımdan beri inanılmaz bir baş ağrısı var bende de
Benim de üst Bahceci fulyabenimde bahceci umut istanbulda inslalah sonunda da boyle guleriz
Sizinki karsida ben anadolu yakasinda oturunca burasi iyi olduBenim de üst Bahceci fulya
Cok tesekkur ederim insallah canim hepimizin ya sabirsizim nasil geciyor zamanÜzülme canımmmm 2 tane toplanan bile var bol bol dua et
Cok tesekkur ederim sagolasin ilk oldugu icin soru yagmuruna tutuyor gibi oluyorum. Sizden baska bu konulari konustugum kimse de yok bir annem bir esim35 yumurtaların da içi boş cikabiliyo. Mesela benim ilkinde 4 ikincide 6 yumurta büyümüştü. Hepsi döllendi. Yumurtanin kalitesi döllenmeden anlaşılıyor. Döllenen yumurta kaliyeli demek. Embriyo gün geçtikçe gelişmiyorsa spermin kalitesinden.
Canım o çatlatma iğnesi
Olmadı daha p.tesi olucak. Bugün 7 diye konuştuk. Bakalım elde kaç yumurtayla çıkıcaz desteğin icin teşekkürler canimMerhaba canım opu oldu mu bilmiyorum. Doktor ultrasonda alttaki yumurtaları göremiyor. Benim son kontrolde 6 yumurta görmüştü çok strese girdim. Opuda 15 tane toplandı. Sen stres yapma sadece.
13 yıl tüp bebek deneyen arkadaşım var sürecimi yakından takip ediyor her seyi soruyorum. O da aynısını demişti kontrolde söylenen yumurta sayısından fazlası çıkmış onun da hep.
Cok haklisin. Allah’a cok sukur demeliyim. Ne bileyim iste, bir an oyle hissettim cok haklisinizÜzülme canımmmm 2 tane toplanan bile var bol bol dua et
Hiç sorun yok. Burda birbirimizi tamamlamak için varızCok tesekkur ederim sagolasin ilk oldugu icin soru yagmuruna tutuyor gibi oluyorum. Sizden baska bu konulari konustugum kimse de yok bir annem bir esim
Kaçıncı gün embriyosuydu?Kızlar selaam ben dayanamadım 7. Gün kan testi verdim pozitifi gördüm ama değer 20.70 çıktı. Erken yaptığım için düşük çıktığını söyledi doktor. Yarın 9. Gün tekrar kan vereceğim asıl günü yarindi zaten sizde durumlar nasıl ?
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin bizlere de nasip etsin inşaallahKızlar selaam ben dayanamadım 7. Gün kan testi verdim pozitifi gördüm ama değer 20.70 çıktı. Erken yaptığım için düşük çıktığını söyledi doktor. Yarın 9. Gün tekrar kan vereceğim asıl günü yarindi zaten sizde durumlar nasıl ?