- Konu Sahibi pembiss123
-
- #1.201
Insallah guzel haberleri alirsin yarinKızlar selaam ben dayanamadım 7. Gün kan testi verdim pozitifi gördüm ama değer 20.70 çıktı. Erken yaptığım için düşük çıktığını söyledi doktor. Yarın 9. Gün tekrar kan vereceğim asıl günü yarindi zaten sizde durumlar nasıl ?
Hayırlısı olsun tamamına ersin inşallahBenim yumurtalar toplandı 18 ad folükülden 10 ad. Olgun yumurta çıktı. Ben sonraki günlerde bunlara ek merional 75 kullandım
Bunu doktorun mu soyledı canım? Bana doktorum ilk 3 gun yumurta sonraki 2 gun yumurta + sperm demişti35 yumurtaların da içi boş cikabiliyo. Mesela benim ilkinde 4 ikincide 6 yumurta büyümüştü. Hepsi döllendi. Yumurtanin kalitesi döllenmeden anlaşılıyor. Döllenen yumurta kaliyeli demek. Embriyo gün geçtikçe gelişmiyorsa spermin kalitesinden.
Ben de avrupanın tiiiiiiiiiiii en son noktasında oturuyorumSizinki karsida ben anadolu yakasinda oturunca burasi iyi oldu
Senin aklına takılan olursa sor canim. Hepimiz yaşıyoruz bu durumu. Birilerimiz önce birilerimiz sonra. Amaç zaten bilgi paylaşmak hiçbir şey bilmeden gitmek. Ben mesela 2,5 ay adet olmadim ama burada konuşunca çok rahattim. Sana çok saçma gelecek soruları bile sor sen kuzum☺☺Cok tesekkur ederim sagolasin ilk oldugu icin soru yagmuruna tutuyor gibi oluyorum. Sizden baska bu konulari konustugum kimse de yokbir annem bir esim
Hiç aklıma gelmedi baktırmak canım. Sadece üç ay önce kontrole gittiğim özel hastane 5 tane falan var demişti. Ama çok umursamamistim o ay. Senin amh degerın kaç ve kac yumurtan oluyorCanım biraz aydan ayada degısıyo bu durum yaşında etkısı oluyo degısık bi durum. Ben mutlaka her gttgmde soruyorum folikul sayımı azaldı mı ne oldu diye kontrol edıyorum.
Yaa tebriklerKızlar selaam ben dayanamadım 7. Gün kan testi verdim pozitifi gördüm ama değer 20.70 çıktı. Erken yaptığım için düşük çıktığını söyledi doktor. Yarın 9. Gün tekrar kan vereceğim asıl günü yarindi zaten sizde durumlar nasıl ?
Evet dr.um söyledi. Ebru hanıma sormadım. Önceki denememde sormuştum .Bunu doktorun mu soyledı canım? Bana doktorum ilk 3 gun yumurta sonraki 2 gun yumurta + sperm demişti
Evet dr'um söyledi. Bundan önceki tedavimi yaptirdigim dr.Bunu doktorun mu soyledı canım? Bana doktorum ilk 3 gun yumurta sonraki 2 gun yumurta + sperm demişti
Bende ilk 3 gün yumurta sonra ki 2gün sperm diye biliyorum. Esinde sperm sorunu olanlarda genelde 5.gun gitmiyor ya da daha az embriyo 5.gne gidiyor.Evet dr'um söyledi. Bundan önceki tedavimi yaptirdigim dr.
Kızlar selaam ben dayanamadım 7. Gün kan testi verdim pozitifi gördüm ama değer 20.70 çıktı. Erken yaptığım için düşük çıktığını söyledi doktor. Yarın 9. Gün tekrar kan vereceğim asıl günü yarindi zaten sizde durumlar nasıl ?
Bence olmuş bu iş kuzumKızlar selaam ben dayanamadım 7. Gün kan testi verdim pozitifi gördüm ama değer 20.70 çıktı. Erken yaptığım için düşük çıktığını söyledi doktor. Yarın 9. Gün tekrar kan vereceğim asıl günü yarindi zaten sizde durumlar nasıl ?
Cok tesekkur ederim vallahi hepinizie cok sagolunSenin aklına takılan olursa sor canim. Hepimiz yaşıyoruz bu durumu. Birilerimiz önce birilerimiz sonra. Amaç zaten bilgi paylaşmak hiçbir şey bilmeden gitmek. Ben mesela 2,5 ay adet olmadim ama burada konuşunca çok rahattim. Sana çok saçma gelecek soruları bile sor sen kuzum☺☺
Gözünaydin canım ben demiştim idrar testlerine guven olmaz en garantisi kanKızlar selaam ben dayanamadım 7. Gün kan testi verdim pozitifi gördüm ama değer 20.70 çıktı. Erken yaptığım için düşük çıktığını söyledi doktor. Yarın 9. Gün tekrar kan vereceğim asıl günü yarindi zaten sizde durumlar nasıl ?
Aynen aynen canım. Evde bütun gün düşünüyorsun yoksaIşe de gitmesek ne olacak halimiz gercekten bilmiyorum. Ben öğretmenim transfer ara tatile denk geliyor. Bir yandan iyi oldu dinlenirim diyorum diğer taraftan okul olsaydi 12 gün çabuk geçerdi diyorum. Bari mesai bitene kadar aklımiza gelmiyor evde olunca sürekli düşünüyoruz
5. Gün embriyosuydu benim ama kimyasal gebelikmis tavsiyem erken test yapıp kontrol altına almanız ben öyle öğrendim günümde test yaptırsam kimyasal olduğunu bilmeyecekytimKaçıncı gün embriyosuydu?
Çok geçmiş olsun canım, umarım en kısa sürede annen baban da iyileşirEndişeliyim İstanbul’da artan vaka sayıları transferlerimizi etkilemez dimi gerçi annem ve babam pozitif modum çok düşük canım sıkkın Allahım zorumuzu kolay eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?