Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Canım her merkezin ücreti farklı. Benim tüp bebk 7 bindi. İlaçlardan sadece gonal f i raporlu aldım digerlinide indirimli verdi eczane 9.5 a yakın tuttu toplam. Tabi sonra embriyo dondruma transferdeki ilaçlar falan hariç. Mesela rapor çıkmayan hastane ilaç veriyordu toplam onların fiyat 10.500 idi. Farklı oluyor fiyatlar.

Anladm canım

Kızlarrr bu arada benim test negatif çıktı ama yinede üzülmüyorum çünkü zaten transfer için bekliyorum en azından kafam rahatladı
Aynen öyle tedaviye baştan da başlamıyorsun. Mis gibi herşeyin hazır. Bi yerleştirme kaldı

Içime su serptin canım ya vallahi. 8 9 tane olsun istiyorum
Merhaba canım opu oldu mu bilmiyorum. Doktor ultrasonda alttaki yumurtaları göremiyor. Benim son kontrolde 6 yumurta görmüştü çok strese girdim. Opuda 15 tane toplandı. Sen stres yapma sadece.
13 yıl tüp bebek deneyen arkadaşım var sürecimi yakından takip ediyor her seyi soruyorum. O da aynısını demişti kontrolde söylenen yumurta sayısından fazlası çıkmış onun da hep.

kız aslında çalıştığım için gün içerisinde onu pek fazla takmıyorum ama aslında öyle sanıyorum galiba baya baya takıoyrmuşum
Işe de gitmesek ne olacak halimiz gercekten bilmiyorum. Ben öğretmenim transfer ara tatile denk geliyor. Bir yandan iyi oldu dinlenirim diyorum diğer taraftan okul olsaydi 12 gün çabuk geçerdi diyorum. Bari mesai bitene kadar aklımiza gelmiyor evde olunca sürekli düşünüyoruz

Cok tesekkur ederim sagolasin ilk oldugu icin soru yagmuruna tutuyor gibi oluyorum. Sizden baska bu konulari konustugum kimse de yok bir annem bir esim

Canım o çatlatma iğnesi

Olmadı daha p.tesi olucak. Bugün 7 diye konuştuk. Bakalım elde kaç yumurtayla çıkıcaz desteğin icin teşekkürler canim

Kaçıncı gün embriyosuydu?

Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin bizlere de nasip etsin inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…