• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Damardandir o zaman benimkide canim yani ayni yerde yaptırıyoruz sonucta😀ben farketmedim inanki kolumdan damar yolu acamadi elimin ustunden actilar serum takılıydı belkide ordan enjekte ettiler 😂agzima da o aleti takinca 1 dakika bile olmadan gittim🤣🤣 beni iceri alimcada esim sperm testi vermis 😁
Gonapeptyl diye bi iğne verdi mi sana da? Ovitrelleyle

Bu güne kadar hiç kabızlık yaşamamıştım 🤭😄
Zeytinyağı kolay iş. Çok severim. İnşallah işe yarar çünkü hem şişlinlik hem de tüm iç organlarımda ağrı hissediyorum. Hareketlerimi kısıtlıyor. Pazartesiye geçmesi lazım. Sağlık çalışanıyım. İzin mizin yok 😰
Rabbim yardimciniz olsun sizin isiniz katbe kat daha zor bende ertesi gun okula gittim lavaboya falan dogru durust gidemedim daha kotu olmuştu ozellikle alt karin bastirinca aciyordu cok sukur yeni yeni gecti.. iste isin isine birde kabizlik girince kotu oluyo birde kefir severseniz de icin

merhaba canım ben aslında kocaelide tedavi görüyorum ama benim doktorumun tüp bebek için merkezi istanbul okan üni hastanesi. sana şöyle söyleyeyim işlem 9000 tl ama kullandığım ilaçlar ile 17 bini buldu canım
Canım raporlu şekilde değil değilmi? 17 bin çok fazla geldi bana ya ilaçlarla birlikte 😔 bende okan da yaptırmayı düşünüyorum ama görüşmeye gidemedim daha

Valla bu fiyattan aşağısını duymadım daha
Ya arkadasım ağustos gibi 11 bin tl ye ilaçlar dahil anlasmıstı bahçelievlerde bi tüp bebek merkezi ile. Ben de max 12 bin diye düşündüm kafamda. Ama 17 bin fazla geldi bana 😔 peki işlem 9 bin tl ise geri kalan hepsi ilacın maliyetimi 🙄

Back