- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #1.161
Gonapeptyl diye bi iğne verdi mi sana da? OvitrelleyleDamardandir o zaman benimkide canim yani ayni yerde yaptırıyoruz sonuctaben farketmedim inanki kolumdan damar yolu acamadi elimin ustunden actilar serum takılıydı belkide ordan enjekte ettiler agzima da o aleti takinca 1 dakika bile olmadan gittim beni iceri alimcada esim sperm testi vermis
Rabbim yardimciniz olsun sizin isiniz katbe kat daha zor bende ertesi gun okula gittim lavaboya falan dogru durust gidemedim daha kotu olmuştu ozellikle alt karin bastirinca aciyordu cok sukur yeni yeni gecti.. iste isin isine birde kabizlik girince kotu oluyo birde kefir severseniz de icinBu güne kadar hiç kabızlık yaşamamıştım
Zeytinyağı kolay iş. Çok severim. İnşallah işe yarar çünkü hem şişlinlik hem de tüm iç organlarımda ağrı hissediyorum. Hareketlerimi kısıtlıyor. Pazartesiye geçmesi lazım. Sağlık çalışanıyım. İzin mizin yok
Evt verdi canim 2 tane gonapptyle 1 tane ovitrella cumartesu gece 1 de vurmustum pazartesi 12 de opu olmustumGonapeptyl diye bi iğne verdi mi sana da? Ovitrelleyle
O da yumurtayı olgunlaştırıyormuşEvt verdi canim 2 tane gonapptyle 1 tane ovitrella cumartesu gece 1 de vurmustum pazartesi 12 de opu olmustum
Kulaklarımla duymasam inanmazdım vallahi.kadın yabancı o yüzden Duramıyor sanırım. Ya ben bebeğim için neler feda ederim kadının düşündüğüne bak üstelik hemşirenin cevabına bakŞaka mı ya inanamıyorum. kadın da içmeden duramıyomuymuş ki ?
Ayyaş mıydı neydiKulaklarımla duymasam inanmazdım vallahi.kadın yabancı o yüzden Duramıyor sanırım. Ya ben bebeğim için neler feda ederim kadının düşündüğüne bak üstelik hemşirenin cevabına bak
Öyle diyebiliriz herhalde Türkçe bilmiyordu eşi tercüme ediyordu söyledikleriniAyyaş mıydı neydi
Aynen son olgunlastirmasi icin sen aldinmi keske almasaydin bendeki kalani verirdm bi kutuda 7 tane cikiyor 2 tanesini kullandim sadeceO da yumurtayı olgunlaştırıyormuşebru hocanin maşallahı var vallahi
Çok güldüm ya akşam akşamÖyle diyebiliriz herhalde Türkçe bilmiyordu eşi tercüme ediyordu söylediklerini
Aldım canım ya. Ben de kalanları ne yapsam diye düşünüyorum.Aynen son olgunlastirmasi icin sen aldinmi keske almasaydin bendeki kalani verirdm bi kutuda 7 tane cikiyor 2 tanesini kullandim sadece
Inslalah olumlu sonuc alalim bağışlarız hastaneye falanAldım canım ya. Ben de kalanları ne yapsam diye düşünüyorum.
Aynen cevremde de yaptiracak olan yok çünküInslalah olumlu sonuc alalim bağışlarız hastaneye falan
Canım raporlu şekilde değil değilmi? 17 bin çok fazla geldi bana ya ilaçlarla birliktemerhaba canım ben aslında kocaelide tedavi görüyorum ama benim doktorumun tüp bebek için merkezi istanbul okan üni hastanesi. sana şöyle söyleyeyim işlem 9000 tl ama kullandığım ilaçlar ile 17 bini buldu canım
Benim yumurtalar toplandı 18 ad folükülden 10 ad. Olgun yumurta çıktı. Ben sonraki günlerde bunlara ek merional 75 kullandımBende bugün tedaviye başladım banada klomen verdi benide haberdar edermisin neler olacak bakalım hakkımızda hayıtlısı
Beni hastaneden aramışlardı bir kişiye acil lazım olmuş haftasını olduğu için ve bulamadıkları için içinde 7 tane olan çatlatma İğnesinden elinizde var mı diye sormuşlardı onlara verdim bendeAldım canım ya. Ben de kalanları ne yapsam diye düşünüyorum.
Valla bu fiyattan aşağısını duymadım dahaCanım raporlu şekilde değil değilmi? 17 bin çok fazla geldi bana ya ilaçlarla birliktebende okan da yaptırmayı düşünüyorum ama görüşmeye gidemedim daha
Canım o çatlatma iğnesiO da yumurtayı olgunlaştırıyormuşebru hocanin maşallahı var vallahi
O zman en yakın zmanda adetin gelsin canım bekliyoruz senin adeti dört gözleKızlarrr bu arada benim test negatif çıktı ama yinede üzülmüyorum çünkü zaten transfer için bekliyorum en azından kafam rahatladı
Ya arkadasım ağustos gibi 11 bin tl ye ilaçlar dahil anlasmıstı bahçelievlerde bi tüp bebek merkezi ile. Ben de max 12 bin diye düşündüm kafamda. Ama 17 bin fazla geldi banaValla bu fiyattan aşağısını duymadım daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?