Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

İnancını yitirme benım de 6 tane vardı 5i döllendi 2 si güzel gitti diğer 3ü güzel gelişim göstermedi 2 taneyi 3. Gün taze transfer oldum diğer 3 takip edildi fakat doktor dondurmaya değecek kaliteli embiryo değiller dedi
Çok teşekkür ederim siz pozitifi görmüşsünüz
Sağlıkla kucağınıza da alırsınız umarım

Kızlar nasilsiniz.
19 kasımda transfer oldum.3.gün cift embriyo transfer edildi.
Bugün 6.günüm dayanamadım idrar testi yaptım negatif cıktı.
Kızlar erken yaparak saçmalamışmıyim yoksa bisey olsaydı cikarmiydi.
Benim gibi olan varmi idrarda negatif çıkıp pozitifi sonradan goren:KK43:(
Canım bende 19unda transfer oldum am a yapma daha erken önce kanda sonra idrarda çıkıyor 8. 9. Gün pozitif görenler çok

Aaa aynı gün olmuşuz.
Sende hiç belirti varmi kasik agrisi falan.
Valla çok morelim bozuldu eşimde kiziyor erkende yaptin stres yapiyosun diye:KK43:
Valla adet olacak gibi arada ağrı giriyor ama belirtilere bilmiyorum kendimizi dinlesek çok belirti buluruz 😅 30unda test dedi onu beklemeyi düşünüyorum ama hiç duramazsam cumartesi kanda baktırırım sen hangi hastanedesin canım

Valla adet olacak gibi arada ağrı giriyor ama belirtilere bilmiyorum kendimizi dinlesek çok belirti buluruz 😅 30unda test dedi onu beklemeyi düşünüyorum ama hiç duramazsam cumartesi kanda baktırırım sen hangi hastanedesin canım
Banada 1 aralik test dedi.
Istanbul pendik yüzyıl hastanesi
Sen hangi hstnde oldun?
Tek mi çift mi embriyo
Benim çift 3.gun embriyolari

Gördün mü pekii ay bide embriyolog hanım mıydı 🤭
Degildi malesef getir hazir dediler adamin sesini duydum adimi falan soyledi verdi ebru hanimda yerlestirdi ama heryerim kapaliydi yani vajina bile taammen kapaliydi o yerlestirdikleri seyden gonderdiler rahme🤣🤣ebru hanimla soyadimin ayni gelsin bi tane öztürk dedi🤣🤣

Kayınvalidemle kayınpeder hastaneye gitmişlerdi bir gün. Bi tane amcayla karşılaşmışlar hastanede. Kayınvalidem muayeneye girmiş kayınpeder de amcayla laflamış. Amca dediğim bildiğin dede oldukça yaşlı beli bükük. Hanımını getirmiş fizik tedavi içindi galiba. Kayınpeder demiş sen nasıl getiriyorsun yok mu çoluk çocuk? Var demiş 4 tane. Ama birinin hayrı yok. Yani çocuk isterken ne için istiyorsun? Ben önce bunu sordum kendime. Çocuğum olmasa ne olur? Yalnız kalırım. Ben yalnız kalamam gibi düşüncelere girdim. Komik şeyler. Ne kadar yaşayacağım belli mi ki? Belki yarın son günüm. Ve en önemlisi ""ALLAH KULUNA YETMEZ Mİ"" zumer suresinden bir ayet. Yaşamak için tek ihtiyacım olan varlık, Rabbim. Benim nefesimi o veriyor.
O kadar güzel şeyler yazmışsın ki. Ara ara açıp okumalı...

Back