Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Verdikleri kagitta yaziyormus pek de sıkıntı etmiyorum ama embriyo kalitesi 4ab mis benim embryolog gayet iyi dedi ama bilemedim sizce nasil 😊😊
Gebelik vaad ediyor denen embriyolardan hayatım. Aa ve bb arasinda sadece yüzde 3-5'lik bir tutunma farkı var. Bahçecinin sitesinde okudum. 4'te genişliği kütlesi. Gayet güzel. 1 tane mi transfer ettiler sana? Aklimda 2 kalmis. Foto cektiler mi

Kızlar nasilsiniz.
19 kasımda transfer oldum.3.gün cift embriyo transfer edildi.
Bugün 6.günüm dayanamadım idrar testi yaptım negatif cıktı.
Kızlar erken yaparak saçmalamışmıyim yoksa bisey olsaydı cikarmiydi.
Benim gibi olan varmi idrarda negatif çıkıp pozitifi sonradan goren:KK43:(
Ne zman yaptın ilk idrarla mı yaptın

İnşAllah valla biran önce ışınlanmak istiyorum o güne 💃🤗
Benim de iptal olmazsa çarşamba transfer. Ay kız aybeeen sahi ben hasta olunca böyle karman çorman rüyalar, içinden çıkılmayan yollar falan görürüm. Geçen gece de hep burda yazışmaları okudum yani. Sonra mutfağa giriyorum sen geliyosun 😂 kofi içip yazıları okuyup yorumluyoduk 🤭 rüyalar rüyalar

Gebelik vaad ediyor denen embriyolardan hayatım. Aa ve bb arasinda sadece yüzde 3-5'lik bir tutunma farkı var. Bahçecinin sitesinde okudum. 4'te genişliği kütlesi. Gayet güzel. 1 tane mi transfer ettiler sana? Aklimda 2 kalmis. Foto cektiler mi
[/QUOT
Sagol canim bana da gayet iyi dedi zaten inslalah gebelik de vaad eder😊 1 tane canim yasal olarak yasakmis 28 yas alti ilk denemede olsun 1 olsun benim olsun🤗🤗

Foto cekmediler hic sormaknda aklima gelmedi inanaki😂😂

Herkese merhaba öncelikle pozitifi görenleri tebrik ederim görmek isteyen herkese de nasip olmasını dilerim 🙏
bende bugün transfer oldum aranıza katılayım dedim :)
Hızlıca özet geçeyim kendimden 4 yıldır bebek istiyoruz 1 kez doğal yolla kimyasal oldu nasıl oldu hala anlamadım kimyasal da olsa çok mutlu etmişti beni en azından çift çizgi ve betayı ucundan da olsa görebildim diye 🙈
2 başarısız aşılama sayamadığım kadar yumurta takibi ile sonuç : sebepsiz infertilite
Tüp bebekte ise 13 yumurta toplandı 9 embriyo gelişti 4. Güne kadar sağlıklı geldi derken!
Bugün için transfere gelmemi söylediler gittiğimizdeyse
Bugün için sadece 1 embriyo sağlıklı diğer 8 geriden geliyor yarını bekleteceğiz diyip sağlıklı olanı 5. Gün blastokist embriyosu olarak transfer ettiler.
Dondurmaya uygun olan olursa da yarın bilgi verecekler ama ben sanmıyorum sanki birden böyle bozulunca inancım kalmadı gibi sayı güzel gidince dondurulmuşumda olur diye çok seviniyordum aslında bugün bize sürpriz oldu aslında ☹️
doktorum ve embriyolog bu durumu sperm faktörüne bağladı ilk 3. Gün sorun olmadığı için..
6. Günde düzelirler mi acaba bu durumu yaşayan var mı 😕
Herkes beklediği mutluluğa kavuşur inşallah 🙏sevgiler

Kızlar ben bugün yani transferden sonraki gün decapeptyl isimli bi iğne vurdum sabah erken. Bu çatlatma iğnesi mi oluyor? İnternette araştırdım öyle bişey çıkmıyor. Bilen var mı acaba??

Benim de iptal olmazsa çarşamba transfer. Ay kız aybeeen sahi ben hasta olunca böyle karman çorman rüyalar, içinden çıkılmayan yollar falan görürüm. Geçen gece de hep burda yazışmaları okudum yani. Sonra mutfağa giriyorum sen geliyosun 😂 kofi içip yazıları okuyup yorumluyoduk 🤭 rüyalar rüyalar
Allahım bilinç altına işlemişim abla ❤️ inşallah güzel haberi alacaksın bu kez allahın izniyle 🤲

Herkese merhaba öncelikle pozitifi görenleri tebrik ederim görmek isteyen herkese de nasip olmasını dilerim 🙏
bende bugün transfer oldum aranıza katılayım dedim :)
Hızlıca özet geçeyim kendimden 4 yıldır bebek istiyoruz 1 kez doğal yolla kimyasal oldu nasıl oldu hala anlamadım kimyasal da olsa çok mutlu etmişti beni en azından çift çizgi ve betayı ucundan da olsa görebildim diye 🙈
2 başarısız aşılama sayamadığım kadar yumurta takibi ile sonuç : sebepsiz infertilite
Tüp bebekte ise 13 yumurta toplandı 9 embriyo gelişti 4. Güne kadar sağlıklı geldi derken!
Bugün için transfere gelmemi söylediler gittiğimizdeyse
Bugün için sadece 1 embriyo sağlıklı diğer 8 geriden geliyor yarını bekleteceğiz diyip sağlıklı olanı 5. Gün blastokist embriyosu olarak transfer ettiler.
Dondurmaya uygun olan olursa da yarın bilgi verecekler ama ben sanmıyorum sanki birden böyle bozulunca inancım kalmadı gibi sayı güzel gidince dondurulmuşumda olur diye çok seviniyordum aslında bugün bize sürpriz oldu aslında ☹️
doktorum ve embriyolog bu durumu sperm faktörüne bağladı ilk 3. Gün sorun olmadığı için..
6. Günde düzelirler mi acaba bu durumu yaşayan var mı 😕
Herkes beklediği mutluluğa kavuşur inşallah 🙏sevgiler
İnancını yitirme benım de 6 tane vardı 5i döllendi 2 si güzel gitti diğer 3ü güzel gelişim göstermedi 2 taneyi 3. Gün taze transfer oldum diğer 3 takip edildi fakat doktor dondurmaya değecek kaliteli embiryo değiller dedi

Canım bazen bende bunu düşünüyorum. Daha ne kadar denerim, buna psikolojim ve fizyolojim ne kadar müsaade edecek bilmiyorum 🤷 sadece hem hayatımın bir döneminde çocuğum olur diye dusuustim hemde çevremde çocuksuz yaşayan bir çift olmadığı için nasıl bir hayat yaşarım hayal edemiyorum. Çevremde örnek çift olsa belki çocuğa bu kadar takılmazdim
Evet bende cevremdekileri gordukce neden olmasın demeye başladım ilk başlarda hiç olmıcak dıyodum ama baktım ki etrafımda cocuksuz aile yok demekki dedım cok zor bişey degıl imkansız bişey degıl herkesın cocugu var. Hayal etme zaten canım umudunu hiç yitirme bunun için ugrascaz ve yapıcaz bebegımızı allahın izniyle

Back