- 18 Kasım 2020
- 6.455
- 8.009
- 128
- 34
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #11.561
Onun etkisi mi acaba diye merak ettim ama. Belli olmaz siz kan baktırın. İnanın kanda görmek bile yetmiyor birde artışı önemli bizzat yaşadım bugün o yüzden kesin net kan testinden bakın moralinizi de bozmayın belki geç tutunma olur14 gun once olmuştum ovitrelle
Amin kuzum hayırlı evlat olsun bizede hayırlı anne babalık yapmak nasip olsunBide bıçağın öbür yüzü var işte. Neyse gebelik arefesindeyiz hepimiz. Hiç anmayalımhayırlı güzel ahlaklı güzel güzel yavrularımız olsun inşaallah hepimizin
Ben bedavaya yaptırmışım meğerBen amh 300 e yaptirdim ozel hastanede
Bugün yaptırdım dahaCovid testin negatif değil mi kofi
İnşAllahCanım çok üzüldümama bak hamile kalabiliyorsun bu güzel bir gelişme olucak inşallah bir daha ki sefere
Amin aşkım bu rezil dünyayı gördükçe ben üremek istiyorum işte. Biz gibiler bitmesin diye.Amin kuzum hayırlı evlat olsun bizede hayırlı anne babalık yapmak nasip olsunrabbim kimseyi evlat ile sınamasın.
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin insallah bizde eşimle öyleyiz çok şükürpes etmek değil aslında. Benim elimden gelen de bu kadar. Çünkü tüp bebek yaptırıyorum evet ama bu inan hiç içime sinen bişey değil. Ben bu defteri tamamen kapatmıştım ama eşimde sıkıntı çıkınca çocuk olmaması psikolojik olarak onu çok etkiledi. Sırf ona olan sevgimden yaptırıyorum bu defa da. O da benimle aynı fikirde. Olmazsa bidaha uğraşmayalım dedi. Hamdolsun imkanımız var. Yaşımız da çok geç değil. Ama bizden bu kadar yanibiz çocuksuz da çok güzeliz
Ayyy hadi negatif çık inşallah ama bencede transferi 1 ay ertele. Bak olaylara iyi yanından bakmayı ne güzel biliyosun bravooo kofi sanaBugün yaptırdım dahainşaallah öyledir. Değilse de napim 14 gün eşimle birlikte evde, yasaksız 2. Balayı yapmak varmış kısmetimde
Ah canım hayırlısı. Şimdiden heyecanı sarmış2 gün sonra detaylı görüşeceklermiş durumum için o zaman sorarım artık
Masallahım var bu akşam valla. Mis gibiyimAmin ablanasıl hissediyorsun kendini
Silikmiydi belirginmiydi5. Gün emriyosu 9. Gün
Allah iyilik versin inşallah sabaha bşey kalmaz ablaMasallahım var bu akşam valla. Mis gibiyimöksürüğüm de bi gitseydi tamm olucaktı. Sen nasılsın bakalım
Ayenn cok iyi yaptirmissin bende mecbur kaldim.burda yakin bi yerde yaptirmistimBen bedavaya yaptırmışım meğer100 tl'ye yaptırdım. Özel üsküdar anadolu hastanesi. Aklınızda olsun. Uygun demek ki tahlilleri.
Allah razı olsun semoşum sen de pozitif alan diğer arkadaşlar da dualarımdasınız. Rabbim bu mutluluğunuzu yarıda bırakmasın tamamına erdirdirsin diye inşaallahRabbim mutluluğunuzu daim etsin insallah bizde eşimle öyleyiz çok şükürbizimde eşimden kaynaklı sorunumuz bende bisey çıkmadı çok seviyorum eşimi zaten en büyük moral de budur. Insallah olur çok dua edecem enistenin de Rabbim yüzünü güldürsün seninde inşallah daha da mutlu olursunuz ❤ ama bizde istiyoruz yani Allah isteyin demiş bizde istiyoruz
Sarmaz mı bu sefer çift embriyo olacak bakalım hayırlısı inşallahAh canım hayırlısı. Şimdiden heyecanı sarmışhayırlı pozitiflerle sonuçlansın inşaallah
Amin insallah Allah senden de razı olsun büyüğüm musun yaşıtım misin bilmiyorum o yüzden nasıl hitap edeceğim konusunda cekiniyorum ama seviliyorsun ❤Allah razı olsun semoşum sen de pozitif alan diğer arkadaşlar da dualarımdasınız. Rabbim bu mutluluğunuzu yarıda bırakmasın tamamına erdirdirsin diye inşaallah
Anacım iyi yanından bakmassan çekilmez ki bu hayat. 35 yaşındayım, bu yaşımda anladım ki bana lazım olan tek şey huzur. O da benim elimde. Nasıl bakarsan öyle görürsünAyyy hadi negatif çık inşallah ama bencede transferi 1 ay ertele. Bak olaylara iyi yanından bakmayı ne güzel biliyosun bravooo kofi sana
Bu kış bizlerin kışı olsunSarmaz mı bu sefer çift embriyo olacak bakalım hayırlısı inşallahsenin de hayırlı güzel pozitiflerin olsun inşallah
Kıpırdaşıp yer açıyo(lar) kendi(lerine) ondandır küçüğüm. Bakalım kaç taneler. Haftaya çarşamba olsun artıkAllah iyilik versin inşallah sabaha bşey kalmaz ablabende iyiyim abla teşekkür ederim ara sırı kasıklarım da ağrı oluyor baya hissettiriyor kendini
Hepimiz akranız ya ben hep öyle hayal ediyorumAmin insallah Allah senden de razı olsun büyüğüm musun yaşıtım misin bilmiyorum o yüzden nasıl hitap edeceğim konusunda cekiniyorum ama seviliyorsun ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?