Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Bide bıçağın öbür yüzü var işte. Neyse gebelik arefesindeyiz hepimiz. Hiç anmayalım hayırlı güzel ahlaklı güzel güzel yavrularımız olsun inşaallah hepimizin
Amin kuzum hayırlı evlat olsun bizede hayırlı anne babalık yapmak nasip olsun rabbim kimseyi evlat ile sınamasın.

Canım çok üzüldüm ama bak hamile kalabiliyorsun bu güzel bir gelişme olucak inşallah bir daha ki sefere
İnşAllah şuanki tesellim de o zaten en azından hamile kalabilşyormuşum diyorum ne diyim nasip kısmet işte 2. Adette gidicem transfere biraz dinlendirmek istedi doktor

Rabbim mutluluğunuzu daim etsin insallah bizde eşimle öyleyiz çok şükür bizimde eşimden kaynaklı sorunumuz bende bisey çıkmadı çok seviyorum eşimi zaten en büyük moral de budur. Insallah olur çok dua edecem enistenin de Rabbim yüzünü güldürsün seninde inşallah daha da mutlu olursunuz ❤ ama bizde istiyoruz yani Allah isteyin demiş bizde istiyoruz

Bugün yaptırdım daha inşaallah öyledir. Değilse de napim 14 gün eşimle birlikte evde, yasaksız 2. Balayı yapmak varmış kısmetimde
Ayyy hadi negatif çık inşallah ama bencede transferi 1 ay ertele. Bak olaylara iyi yanından bakmayı ne güzel biliyosun bravooo kofi sana

Masallahım var bu akşam valla. Mis gibiyim öksürüğüm de bi gitseydi tamm olucaktı. Sen nasılsın bakalım
Allah iyilik versin inşallah sabaha bşey kalmaz abla bende iyiyim abla teşekkür ederim ara sırı kasıklarım da ağrı oluyor baya hissettiriyor kendini

Allah razı olsun semoşum sen de pozitif alan diğer arkadaşlar da dualarımdasınız. Rabbim bu mutluluğunuzu yarıda bırakmasın tamamına erdirdirsin diye inşaallah

Allah razı olsun semoşum sen de pozitif alan diğer arkadaşlar da dualarımdasınız. Rabbim bu mutluluğunuzu yarıda bırakmasın tamamına erdirdirsin diye inşaallah
Amin insallah Allah senden de razı olsun büyüğüm musun yaşıtım misin bilmiyorum o yüzden nasıl hitap edeceğim konusunda cekiniyorum ama seviliyorsun ❤

Ayyy hadi negatif çık inşallah ama bencede transferi 1 ay ertele. Bak olaylara iyi yanından bakmayı ne güzel biliyosun bravooo kofi sana
Anacım iyi yanından bakmassan çekilmez ki bu hayat. 35 yaşındayım, bu yaşımda anladım ki bana lazım olan tek şey huzur. O da benim elimde. Nasıl bakarsan öyle görürsün

Allah iyilik versin inşallah sabaha bşey kalmaz abla bende iyiyim abla teşekkür ederim ara sırı kasıklarım da ağrı oluyor baya hissettiriyor kendini
Kıpırdaşıp yer açıyo(lar) kendi(lerine) ondandır küçüğüm. Bakalım kaç taneler. Haftaya çarşamba olsun artık

Amin insallah Allah senden de razı olsun büyüğüm musun yaşıtım misin bilmiyorum o yüzden nasıl hitap edeceğim konusunda cekiniyorum ama seviliyorsun ❤
Hepimiz akranız ya ben hep öyle hayal ediyorum 35 yaşındayım ben. Büyükte olsam küçük de olsam semoşumsun kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…