- Konu Sahibi pembiss123
-
- #11.541
Canım çok hormon kullandığımız için biz hem biraz alıngan oluyoruz hemde erkekler içlerinde neler yaşıyor bilmiyoruz. Belki onların içinde de fırtınalar kopuyor, mesela ben çok ilaç kullanıyorum diye eşim çok üzülüyor, sırf bu yüzden bırakmak istiyor. Yani eşin belki vazgeçmedi ama yaşadığımız şeyler çok ağır. Ancak sen tekrar denemek istersen, eşine 3-5 ay zaman tanı, sonra konuyu ac. Onunda üzüntüsü geçmiş olurBenim eşimde olursa olur olmazsa bir daha çocuk mocuk yok dedi ama ben buna çok üzüldüm.Sanki herşey den vazgeçmiş gibi geldi bana. Anlamsız soğuk. Zaten yanımda değil ak da dese kara da dese batıyor bana. Belki de ben abartıyorum
5. Gün emriyosu 9. GünCanim idrar testini kacinci gun pozitif aldin kaçıncı gun embriyosuydu
Kayınvalidemle kayınpeder hastaneye gitmişlerdi bir gün. Bi tane amcayla karşılaşmışlar hastanede. Kayınvalidem muayeneye girmiş kayınpeder de amcayla laflamış. Amca dediğim bildiğin dede oldukça yaşlı beli bükük. Hanımını getirmiş fizik tedavi içindi galiba. Kayınpeder demiş sen nasıl getiriyorsun yok mu çoluk çocuk? Var demiş 4 tane. Ama birinin hayrı yok. Yani çocuk isterken ne için istiyorsun? Ben önce bunu sordum kendime. Çocuğum olmasa ne olur? Yalnız kalırım. Ben yalnız kalamam gibi düşüncelere girdim. Komik şeyler. Ne kadar yaşayacağım belli mi ki? Belki yarın son günüm. Ve en önemlisi ""ALLAH KULUNA YETMEZ Mİ"" zumer suresinden bir ayet. Yaşamak için tek ihtiyacım olan varlık, Rabbim. Benim nefesimi o veriyor.Canım bazen bende bunu düşünüyorum. Daha ne kadar denerim, buna psikolojim ve fizyolojim ne kadar müsaade edecek bilmiyorumsadece hem hayatımın bir döneminde çocuğum olur diye dusuustim hemde çevremde çocuksuz yaşayan bir çift olmadığı için nasıl bir hayat yaşarım hayal edemiyorum. Çevremde örnek çift olsa belki çocuğa bu kadar takılmazdim
Öyle olucak eğer bundan negatifi alırsam. Zaten bunu da bir anda kendisi istedi ben istememiştim hayallerim farklıydı o yurtdışından gelmeden asla diyordum ama şimdi sonuç bekliyorumCanım çok hormon kullandığımız için biz hem biraz alıngan oluyoruz hemde erkekler içlerinde neler yaşıyor bilmiyoruz. Belki onların içinde de fırtınalar kopuyor, mesela ben çok ilaç kullanıyorum diye eşim çok üzülüyor, sırf bu yüzden bırakmak istiyor. Yani eşin belki vazgeçmedi ama yaşadığımız şeyler çok ağır. Ancak sen tekrar denemek istersen, eşine 3-5 ay zaman tanı, sonra konuyu ac. Onunda üzüntüsü geçmiş olur
Çok zengin izmirliler demek kiİzmirde anlaşmış gibiler şekerim herkes min 150 TL istiyor. Sözle büyük şehir ama ist dan pahalı testler ya
Aman bana da neler gelip gidiyo boşverseneAmin inşallah canım. Belki sen haftaya olursun transfer dur bakalımValla Allah biliyor ya bazen benim hiç olmayacak gibi geliyor ama gene de denemeye devam işte
Benim eşimde öyle ben artık daha yapmayalım istemiyorum desem tamam dicek sanki ben istediğim için yapıyoruzBenim eşimde olursa olur olmazsa bir daha çocuk mocuk yok dedi ama ben buna çok üzüldüm.Sanki herşey den vazgeçmiş gibi geldi bana. Anlamsız soğuk. Zaten yanımda değil ak da dese kara da dese batıyor bana. Belki de ben abartıyorum
Canım o kadar doğru ki. Ben de bazen diyorum ki dünya kötü ve daha da kötüye gidiyor bu süreçte çocuk yapma çabası nedir nefsimemi yenik düşüyorum diye düşünürken kendimi deli gibi çocuk isterken buluyorumKayınvalidemle kayınpeder hastaneye gitmişlerdi bir gün. Bi tane amcayla karşılaşmışlar hastanede. Kayınvalidem muayeneye girmiş kayınpeder de amcayla laflamış. Amca dediğim bildiğin dede oldukça yaşlı beli bükük. Hanımını getirmiş fizik tedavi içindi galiba. Kayınpeder demiş sen nasıl getiriyorsun yok mu çoluk çocuk? Var demiş 4 tane. Ama birinin hayrı yok. Yani çocuk isterken ne için istiyorsun? Ben önce bunu sordum kendime. Çocuğum olmasa ne olur? Yalnız kalırım. Ben yalnız kalamam gibi düşüncelere girdim. Komik şeyler. Ne kadar yaşayacağım belli mi ki? Belki yarın son günüm. Ve en önemlisi ""ALLAH KULUNA YETMEZ Mİ"" zumer suresinden bir ayet. Yaşamak için tek ihtiyacım olan varlık, Rabbim. Benim nefesimi o veriyor.
Onların kayafı yaşamak isterdim ne düşünüyorlar acabaBenim eşimde öyle ben artık daha yapmayalım istemiyorum desem tamam dicek sanki ben istediğim için yapıyoruz
Amin amin inslalahBenimde transferde acıdı canım inş hepimiz hakkında hayırlısı olsun olsunda da hayırlı ve sağlıklı olsun
Allah razi olsun canim inslalah senin icinde en hayirlisi en guzeli ne zmaansa o zaman olsunOh oh maşallah güzel geçmesine secindim. Dua etmem mi aklımdaydım bugün. 4'te gideceğini biliyordum. Sıkı sıkı sarılın yavrularınla birlikte
Aynen ya bütün eziyeti onlar çekme yine anlarım ama hiç bişi yapmadan böle havaya girmeleri benide sinir ediyor.Onların kayafı yaşamak isterdim ne düşünüyorlar acaba
Ben amh 300 e yaptirdim ozel hastanedeHayatım arayıp gidiceksin
Covid testin negatif değil mi kofiNegatif olup olmadığı belli değil ki aşkım daha
2 gün sonra detaylı görüşeceklermiş durumum için o zaman sorarım artıkGittiğin yerin ücretlendirmesi nasıl bilmiyorum kiarasana bi merkezi
Elbet bir gün anlarlar ama inşallah çok olmazAynen ya bütün eziyeti onlar çekme yine anlarım ama hiç bişi yapmadan böle havaya girmeleri benide sinir ediyor.
Hmm evet pıhtılaşma sorunu ile ilgili bişey okumuştum doğru diyorsun ama oksapar kullanıyordum zaten. Hiç belli olmuyormuş kimyasalın neyden kaynaklandığıPihtılaşmadan kaynaklı olabilir mi diye düşündüm de kimyasalın sebebi açıklanamiyor ya acaba mi demiştim.. Sağlık olsun canım hic üzülme Rabbim sağlıklı evlat nasip etsin inşallah herseyin hayırlısı olsun
Bide bıçağın öbür yüzü var işte. Neyse gebelik arefesindeyiz hepimiz. Hiç anmayalımCanım o kadar doğru ki. Ben de bazen diyorum ki dünya kötü ve daha da kötüye gidiyor bu süreçte çocuk yapma çabası nedir nefsimemi yenik düşüyorum diye düşünürken kendimi deli gibi çocuk isterken buluyorum
Allah razi olsun canim inslalah senin icinde en hayirlisi en guzeli ne zmaansa o zaman olsun
Amin ablaBide bıçağın öbür yüzü var işte. Neyse gebelik arefesindeyiz hepimiz. Hiç anmayalımhayırlı güzel ahlaklı güzel güzel yavrularımız olsun inşaallah hepimizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?