Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Kız pembiş, sen topiğin adını kasım aralık ocak yap bari benim de ocağa kalıcak galiba. Potpori gibi oldu. Kasım arkaik ocak şaka yapıyorum. Isterse marta kalsın. Burda takip edicem sizi
Valla negatif alan bu gruptakiler ocakta tekrar transfer olacağımız için harika olur

pes etmek değil aslında. Benim elimden gelen de bu kadar. Çünkü tüp bebek yaptırıyorum evet ama bu inan hiç içime sinen bişey değil. Ben bu defteri tamamen kapatmıştım ama eşimde sıkıntı çıkınca çocuk olmaması psikolojik olarak onu çok etkiledi. Sırf ona olan sevgimden yaptırıyorum bu defa da. O da benimle aynı fikirde. Olmazsa bidaha uğraşmayalım dedi. Hamdolsun imkanımız var. Yaşımız da çok geç değil. Ama bizden bu kadar yani biz çocuksuz da çok güzeliz

Ayy ciddi mi, bana da o çubuk berbat dıyorlardı, doğruymuş çok geçmiş olsun canım İnsallah negatif çıkar sonuç canım
Kadın odada, ben dışarıdayım camdan yapıyordu testi. Geri çekilmişim farkında değilim. Kadının eli havada kalmış hata ben de yani kaçarsan kalır öyle

Canım senin gönlune ve içine ne sinecekse onu yap. Aklında soru işaretleri olmasın transferinde. Umarım hakkında hayırlısı olur

Nasıldı? Ne kadar yattın? Idrar mevzusunu ne yaptın çok heyecanlıyım senin için Allah biliyor ya
Allah razi olsun canim hastanin duasinida Rabbim kabul eder dua bekliyorum 4 gibi merkeze gittik su icmeye basladim yarim litre bi ictim baktim gelmiyo sonra yarim litre daha ictim iceri aldilar ameliyathanede az yurudum idrar iyjce gelsin diye ebru hocayi bekledim bi 5 dk kadar sonra işte hemsire gobekten bakti doktor tamam gayet guzel gorunuyo dedi işlem oldu 5 dk bile surmedi biraz acidi ama o ilk aleti yerlestiriken sonra sedyeye gectim sonra yataga yarim saat yatirdilar ben asiri sikismadim hic sikinti olmadi surgu vs gerek kalmadi yarim saat sonra lavaboya gittim oyle giyindik ciktik

Transferimin 6 .gunu bugun bir yspiyorum silik görünüyor bi yapıyorum nerdeyse mercekle baksan zor gorunuyo umudumu kaybettim iyice
Canım nie yapıyorsun yapma stres yapıyorsun iice olacağı varsa da olmucak kendime söz verdim pazartesi ye kadar yapıcam çünkü olumsuz bişi de görsem ilaçları mecbur kullanmaya devam edicem ozaman daha sinir olucam oyüzden herşey olacağına varır yapma

Aman bilmiyorum ki kurbanlik koyun gibi doktor ne derse onu yapıyoruz
Sen nasil oldun biraz daha iyi misin hastaydin en son.

Benimde transferde acıdı canım inş hepimiz hakkında hayırlısı olsun olsunda da hayırlı ve sağlıklı olsun

Canım bazen bende bunu düşünüyorum. Daha ne kadar denerim, buna psikolojim ve fizyolojim ne kadar müsaade edecek bilmiyorum sadece hem hayatımın bir döneminde çocuğum olur diye dusuustim hemde çevremde çocuksuz yaşayan bir çift olmadığı için nasıl bir hayat yaşarım hayal edemiyorum. Çevremde örnek çift olsa belki çocuğa bu kadar takılmazdim

Benim eşimde olursa olur olmazsa bir daha çocuk mocuk yok dedi ama ben buna çok üzüldüm. Sanki herşey den vazgeçmiş gibi geldi bana. Anlamsız soğuk. Zaten yanımda değil ak da dese kara da dese batıyor bana. Belki de ben abartıyorum

Oh oh maşallah güzel geçmesine secindim. Dua etmem mi aklımdaydım bugün. 4'te gideceğini biliyordum. Sıkı sıkı sarılın yavrularınla birlikte

Aman bilmiyorum ki kurbanlik koyun gibi doktor ne derse onu yapıyoruz
Sen nasil oldun biraz daha iyi misin hastaydin en son.
Cumaya kadar iyileşeyim diye çırpınıyorum işte ne olsun bugün daha iyiyim. Test verdim sonuc bekliyorum. Hayırlısı canm. Aynem ya kendimi bazen süt kuzu gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…