Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Kız pembiş, sen topiğin adını kasım aralık ocak yap bari 🤣🤣🤣 benim de ocağa kalıcak galiba. Potpori gibi oldu. Kasım arkaik ocak 🤪 şaka yapıyorum. Isterse marta kalsın. Burda takip edicem sizi 😁
🤣 🤣 🤣 Valla negatif alan bu gruptakiler ocakta tekrar transfer olacağımız için harika olur 😂😂

Hayır öyle deme ısrarcı ol pes etme çabalamaktan.. yaşın ve imkanların el verdikçe mücadelesini ver Ben pes etmedim ki dondurulmusum kalmadı belki ama hayat devam ediyor elime fırsat geçerse imkanimda el verirse yine deneyecem sen çok pozitif birisin bunlardan yılacak değilsin ısrarı sen kötü bisey için yada başkaları için yapmiyorsunki kendin için yapıyorsun belki kendimiz için ilk defa bisey istiyoruz kendimizi mutlu etmek için neden vazgecelim o pozitifi görmek bile insanı mutlu ediyor kimse pes etmesin zaten ölecez güzel amaçlarımız olsun değil mi evde arabada herşey bu dünyada kalıyor ama iyi yetistirebilirsen bir evlat hem ahiret yönünden hem dünyevi yönünden var oldukça sana sevap yazılacak bi ağaç bile eksen gölgesinde bulunan börtü böcekler kuşlar insanlar hayvanlar hepsi faydalandıkça sana neler kazandırıyor biz işin güzel taraflarına bakalim bizim için önemsenmeyecek bi amaç değil çok değerli kötü tarafları geçiyor bize iyi tarafları kalıyor benim düşüncem böyle yoksa nasıl ayağa kalkardım insanın inancı herseyidir
pes etmek değil aslında. Benim elimden gelen de bu kadar. Çünkü tüp bebek yaptırıyorum evet ama bu inan hiç içime sinen bişey değil. Ben bu defteri tamamen kapatmıştım ama eşimde sıkıntı çıkınca çocuk olmaması psikolojik olarak onu çok etkiledi. Sırf ona olan sevgimden yaptırıyorum bu defa da. O da benimle aynı fikirde. Olmazsa bidaha uğraşmayalım dedi. Hamdolsun imkanımız var. Yaşımız da çok geç değil. Ama bizden bu kadar yani 😁 biz çocuksuz da çok güzeliz 😎

Ayy ciddi mi, bana da o çubuk berbat dıyorlardı, doğruymuş 😔🤯 çok geçmiş olsun canım 😘 İnsallah negatif çıkar sonuç canım 🤲
Kadın odada, ben dışarıdayım camdan yapıyordu testi. Geri çekilmişim farkında değilim. Kadının eli havada kalmış 🤣🤣🤣 hata ben de yani kaçarsan kalır öyle 🤓

Kofi daha çok bekler transferi 😁 ben de ocağa kalıcam galiba. Grubun adı kasım aralık ocak potporisi olsun 🤣🤣🤣 hastayım canım. Cuma son kontrolüm vardı. Covid sonucum yarin cikicak. Ama çok öksürüyorum bu kadar zorlanmaya embriyo mu kalir
Canım senin gönlune ve içine ne sinecekse onu yap. Aklında soru işaretleri olmasın transferinde. Umarım hakkında hayırlısı olur 😊 🤲

Nasıldı? Ne kadar yattın? Idrar mevzusunu ne yaptın 🤭 çok heyecanlıyım senin için Allah biliyor ya ♥️
Allah razi olsun canim hastanin duasinida Rabbim kabul eder dua bekliyorum 🤗🤗 4 gibi merkeze gittik su icmeye basladim yarim litre bi ictim baktim gelmiyo sonra yarim litre daha ictim iceri aldilar ameliyathanede az yurudum idrar iyjce gelsin diye ebru hocayi bekledim bi 5 dk kadar sonra işte hemsire gobekten bakti doktor tamam gayet guzel gorunuyo dedi işlem oldu 5 dk bile surmedi biraz acidi ama o ilk aleti yerlestiriken sonra sedyeye gectim sonra yataga yarim saat yatirdilar ben asiri sikismadim hic sikinti olmadi surgu vs gerek kalmadi yarim saat sonra lavaboya gittim oyle giyindik ciktik😊😊

Transferimin 6 .gunu bugun bir yspiyorum silik görünüyor bi yapıyorum nerdeyse mercekle baksan zor gorunuyo umudumu kaybettim iyice
Canım nie yapıyorsun yapma stres yapıyorsun iice olacağı varsa da olmucak kendime söz verdim pazartesi ye kadar yapıcam çünkü olumsuz bişi de görsem ilaçları mecbur kullanmaya devam edicem ozaman daha sinir olucam oyüzden herşey olacağına varır yapma

Bana bunun mantığını anlatır mısın? Çözemedim ben. Dr.'lar progesteron yüksek diye transfer etmiyor. Ama transfer öncesi anormal derecede kendileri fitille iğneyle yükseltiyor. Bu nasıl iş ben çözemedim 😳 östrojen için de aynısı geçerli. Adetten beri estrofem kullanıyorum. Madem yüksek yapın taze taze işte. Hazır hormonlar da uçmuş 🤣
Aman bilmiyorum ki kurbanlik koyun gibi doktor ne derse onu yapıyoruz 😂
Sen nasil oldun biraz daha iyi misin hastaydin en son.

Allah razi olsun canim hastanin duasinida Rabbim kabul eder dua bekliyorum 🤗🤗 4 gibi merkeze gittik su icmeye basladim yarim litre bi ictim baktim gelmiyo sonra yarim litre daha ictim iceri aldilar ameliyathanede az yurudum idrar iyjce gelsin diye ebru hocayi bekledim bi 5 dk kadar sonra işte hemsire gobekten bakti doktor tamam gayet guzel gorunuyo dedi işlem oldu 5 dk bile surmedi biraz acidi ama o ilk aleti yerlestiriken sonra sedyeye gectim sonra yataga yarim saat yatirdilar ben asiri sikismadim hic sikinti olmadi surgu vs gerek kalmadi yarim saat sonra lavaboya gittim oyle giyindik ciktik😊😊
Benimde transferde acıdı canım inş hepimiz hakkında hayırlısı olsun olsunda da hayırlı ve sağlıklı olsun🤲

pes etmek değil aslında. Benim elimden gelen de bu kadar. Çünkü tüp bebek yaptırıyorum evet ama bu inan hiç içime sinen bişey değil. Ben bu defteri tamamen kapatmıştım ama eşimde sıkıntı çıkınca çocuk olmaması psikolojik olarak onu çok etkiledi. Sırf ona olan sevgimden yaptırıyorum bu defa da. O da benimle aynı fikirde. Olmazsa bidaha uğraşmayalım dedi. Hamdolsun imkanımız var. Yaşımız da çok geç değil. Ama bizden bu kadar yani 😁 biz çocuksuz da çok güzeliz 😎
Canım bazen bende bunu düşünüyorum. Daha ne kadar denerim, buna psikolojim ve fizyolojim ne kadar müsaade edecek bilmiyorum 🤷 sadece hem hayatımın bir döneminde çocuğum olur diye dusuustim hemde çevremde çocuksuz yaşayan bir çift olmadığı için nasıl bir hayat yaşarım hayal edemiyorum. Çevremde örnek çift olsa belki çocuğa bu kadar takılmazdim

Canım bazen bende bunu düşünüyorum. Daha ne kadar denerim, buna psikolojim ve fizyolojim ne kadar müsaade edecek bilmiyorum 🤷 sadece hem hayatımın bir döneminde çocuğum olur diye dusuustim hemde çevremde çocuksuz yaşayan bir çift olmadığı için nasıl bir hayat yaşarım hayal edemiyorum. Çevremde örnek çift olsa belki çocuğa bu kadar takılmazdim
Benim eşimde olursa olur olmazsa bir daha çocuk mocuk yok dedi ama ben buna çok üzüldüm.🥺 Sanki herşey den vazgeçmiş gibi geldi bana. Anlamsız soğuk. Zaten yanımda değil ak da dese kara da dese batıyor bana. Belki de ben abartıyorum

Oh oh maşallah güzel geçmesine secindim. Dua etmem mi aklımdaydım bugün. 4'te gideceğini biliyordum. Sıkı sıkı sarılın yavrularınla birlikte 😍♥️

Aman bilmiyorum ki kurbanlik koyun gibi doktor ne derse onu yapıyoruz 😂
Sen nasil oldun biraz daha iyi misin hastaydin en son.
Cumaya kadar iyileşeyim diye çırpınıyorum işte ne olsun 😊 bugün daha iyiyim. Test verdim sonuc bekliyorum. Hayırlısı canm. Aynem ya kendimi bazen süt kuzu gibi hissediyorum 😁

Back