Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Sen de ahsen gibi yapma Allah aşkına 😊 dur bakalım yarın da yap bi testini aynı yerde. Senin ilk segerin iyo çıkmıştı bide. 2 embriyo transfer edildi. Belki ikisi de tutmuştu birisi veda ediyor da olabilir 😓
Belki de dediğin gibidir ama ahsen bir gün sonra verdi korktu ben iki gün sonra verdim ya en azından 200 falan çıksaydı diyorum yinede hayırlısı olsun yarın ola hayrola ☺ üzülecek bisey yok ya geçiyor gidiyor iste sevinçler de bizim için uzulmeler de herşey biz insanlar için o yüzden zaten pozitif haberlerine çok seviniyoruz çünkü biz bununla imtihan olduğumuz için kıymetini daha çok biliyoruz çoluk çocuğu olupta sevilmeyenler var çocuklarına sahip çıkmayalar var iyiki öyle değiliz Allah bize herşeyin hayırlısını versin elimdekilerin de kıymetini bilmeliyim olmuyor diye üzülüp etrafimdakileri de kendimle beraber üzmeye gerek yokki amaaaaannn 😊

Haticecim al gel kuzularını inşallah hayırlı sonuç alırsın. Darda olanın duası kabul olur derler biz tüp bebek anneleri çok dar zamandayız inşallah duamız kabul olur🤲🤲🤲💖
Allah razi olsun canim oldum cok sukur geldik evimize dinleniyorum Elhamdulillah guzeldi hersey🤗🤗

Belki de dediğin gibidir ama ahsen bir gün sonra verdi korktu ben iki gün sonra verdim ya en azından 200 falan çıksaydı diyorum yinede hayırlısı olsun yarın ola hayrola ☺ üzülecek bisey yok ya geçiyor gidiyor iste sevinçler de bizim için uzulmeler de herşey biz insanlar için o yüzden zaten pozitif haberlerine çok seviniyoruz çünkü biz bununla imtihan olduğumuz için kıymetini daha çok biliyoruz çoluk çocuğu olupta sevilmeyenler var çocuklarına sahip çıkmayalar var iyiki öyle değiliz Allah bize herşeyin hayırlısını versin elimdekilerin de kıymetini bilmeliyim olmuyor diye üzülüp etrafimdakileri de kendimle beraber üzmeye gerek yokki amaaaaannn 😊
Aynen öyle canım. Benim bu sefer de olmazsa donmuşlar var. Onlar da olmazsa daha yaptırmıcam. Yoksa yok. Olsun elbette isterim ama olmuyosa da olmuyo. Bu hayatta hiçbir konuda ısrarcı olmadım ben.

Hayirlisi
Yaptırdım aşkım yatıyorum evde. Yarin öğleden sonra çıkıcak sonuç. Negatif de olsa ben bu ay iptal edicem galiba ya. Iyilesemedim bu şekilde transfer de hiç içime sinmeyecek 😑 yine tabii dr'u ariycam. Sen ne yaptın canım? Aldın mı minişlerini 😍😘😘😘
Hayirlisi olsun canim tabiki senin sagligin herseyden onemli kendini ne zaman iyi hissedersen olur gec olsun güç olmasin😊aldim cok şükür canim simdi evde dinleniyorum 5 gibi oldum 😂

Ben dışarı çıkamıyorum evdekiler de sonuç kötü çıkar üzülürsün diye almıyor tek çare beklemek galiba şimdi ki aklım olsaydı zulaya atardım bir kaç gebelik testi 🤣🤣🤣
Benim eşim de almaz istesem. Kendim alıp atıcam 😁 aynı üzülürsün geyiği. Sanki evde test yapmasam ölene kadar test yapmadan beklicem 😁 ha 2 gün önce ha 2 gün sonra. Bide ben parçalamıyorum kendimi negatif görünce. Yine de aynı yerane bizim evde de var.

Naptın bakalım?Nasıl geçti aldın mı bebikleri?
Alalh razi olsun canim guzel gecti gayet 1 litreye yakin su ictim anca sikistim gayet rahattim doktorda gayet guzel gorunuyor dedi yarim saat dinlendirdiler oyle sürgü falan gerek gormedim sobra lavaboya gidip hazirlanip ciktik😊😊

Hayirlisi
Hayirlisi olsun canim tabiki senin sagligin herseyden onemli kendini ne zaman iyi hissedersen olur gec olsun güç olmasin😊aldim cok şükür canim simdi evde dinleniyorum 5 gibi oldum 😂
Nasıldı? Ne kadar yattın? Idrar mevzusunu ne yaptın 🤭 çok heyecanlıyım senin için Allah biliyor ya ♥️

Aynen öyle canım. Benim bu sefer de olmazsa donmuşlar var. Onlar da olmazsa daha yaptırmıcam. Yoksa yok. Olsun elbette isterim ama olmuyosa da olmuyo. Bu hayatta hiçbir konuda ısrarcı olmadım ben.
Hayır öyle deme ısrarcı ol pes etme çabalamaktan.. yaşın ve imkanların el verdikçe mücadelesini ver Ben pes etmedim ki dondurulmusum kalmadı belki ama hayat devam ediyor elime fırsat geçerse imkanimda el verirse yine deneyecem sen çok pozitif birisin bunlardan yılacak değilsin ısrarı sen kötü bisey için yada başkaları için yapmiyorsunki kendin için yapıyorsun belki kendimiz için ilk defa bisey istiyoruz kendimizi mutlu etmek için neden vazgecelim o pozitifi görmek bile insanı mutlu ediyor kimse pes etmesin zaten ölecez güzel amaçlarımız olsun değil mi evde arabada herşey bu dünyada kalıyor ama iyi yetistirebilirsen bir evlat hem ahiret yönünden hem dünyevi yönünden var oldukça sana sevap yazılacak bi ağaç bile eksen gölgesinde bulunan börtü böcekler kuşlar insanlar hayvanlar hepsi faydalandıkça sana neler kazandırıyor biz işin güzel taraflarına bakalim bizim için önemsenmeyecek bi amaç değil çok değerli kötü tarafları geçiyor bize iyi tarafları kalıyor benim düşüncem böyle yoksa nasıl ayağa kalkardım insanın inancı herseyidir

Ne kadar güzel yazmışsın ağzına eline sağlık. Öyle bende diyorum çok şükür Allah öyle yaratmışki sağlıksız gebeliği vücut engelliyor. Allah korusun sağlıksız olacaksa olmasın zaten. Öteki transfer için mutlaka daha endişeli olurum ama nasipte öte yol yok şimdi var gücümle öteki transferi bekleyeceğim mecburen 2. Adette gidebilirmişim 2-3 ay dedi ama bari 2 ayda gideyim dedim. Allah büyüktür. Allah herkesin yüzüne baksın ne diyebilirim ki
Canım çok üzüldüm 😔 ama bak hamile kalabiliyorsun bu güzel bir gelişme 😊 olucak inşallah bir daha ki sefere 🤩😊

Bu piskolojiyi ben cok yasadım bu transferimde kimyasal oldu bi önceki ve halen öle düşünüyorum yarın kan vercem idrar testi pozitif sevinemiyorum bile bundan sonra ne olucak bilmiyorum ama yazını okur okumaz kendimi gördüm
Canim idrar testini kacinci gun pozitif aldin kaçıncı gun embriyosuydu

Test verdim bugün saat 3 gibi yarın öğleden sonra sonuç çıkıcak. Sakının kendinizi valla test çok berbat bişey. Çubuk burnumda kaldi 🤣🤣🤣
Ayy ciddi mi, bana da o çubuk berbat dıyorlardı, doğruymuş 😔🤯 çok geçmiş olsun canım 😘 İnsallah negatif çıkar sonuç canım 🤲

Back