Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Abdulhamid hana gittim. Devlettekiler daha iyi yapıyomuş. Özelde negatif olup devlette pozitif cikanlar varmış. Eşim özelde yaptirdi operasyondan önce. Onun ki de ertesi gün cıktı. Hak verdim sapladı burnuma 😁 covid değilse enfeksiyon var beybi. Tabii dr'umla konusucam ama yaparsak çok da içime sinmicek. Geçip geçmeyecegi bile belli değil cumaya. Bakalım ya kısmet.
Önemli olan senin sağlığın canım . Covid olmasında diğeri çabuk geçer. Transfer haftaya olur zaten. Belki toparlanirisn diyorum 😁 hayır amacım idrara beraber sıkışmak anlıyorsun demi beni :KK70:

Önemli olan senin sağlığın canım . Covid olmasında diğeri çabuk geçer. Transfer haftaya olur zaten. Belki toparlanirisn diyorum 😁 hayır amacım idrara beraber sıkışmak anlıyorsun demi beni :KK70:
Ben de iptal olursa zaten sırf bunun için üzülücem 😝😝😝 ateşim tamamen bitti bugün. cumaya nasil olucam bakalim. Kismette varsa sıkışıcaz yavrum 🤣🤣🤣

Semoşcum kaça katladı? Ne oldu göremedim ben? Herşey yolundadır inşaallah 🤲
130du 174 olmuş yani pek güzel bir gelişme değil açıkçası ama hayırlısı olsun diyelim ilk duyduğumda üzüldüm de yapacak bisey yok bugün esimin doğum günü onun sağlığı yerinde ya çok şükür beğenimizde olur inşallah kimse üzülmesin bana aksine daha çok ayağa kalksınlar Rabbim bundan geri koymasın inşallah beni sordugun ilgilendiğim için çok teşekkür ederim tamamen iyi ol sende inşallah bi an önce bebisini alırsın 🤲🤲 yeterki sağlığını geri kazan hiç üzülme hemen olmuyor diye bende tedaviye başlayacağım zaman iki ay ertelemek zorunda kaldım önce taşındım diye sonra orta kulak iltihabı oldum fena bir hastalık geçirdim diye Allah bizi sagligimizla sevdiklerimizle imtihan etmesin inşallah ❤❤❤😊😊

130du 174 olmuş yani pek güzel bir gelişme değil açıkçası ama hayırlısı olsun diyelim ilk duyduğumda üzüldüm de yapacak bisey yok bugün esimin doğum günü onun sağlığı yerinde ya çok şükür beğenimizde olur inşallah kimse üzülmesin bana aksine daha çok ayağa kalksınlar Rabbim bundan geri koymasın inşallah beni sordugun ilgilendiğim için çok teşekkür ederim tamamen iyi ol sende inşallah bi an önce bebisini alırsın 🤲🤲 yeterki sağlığını geri kazan hiç üzülme hemen olmuyor diye bende tedaviye başlayacağım zaman iki ay ertelemek zorunda kaldım önce taşındım diye sonra orta kulak iltihabı oldum fena bir hastalık geçirdim diye Allah bizi sagligimizla sevdiklerimizle imtihan etmesin inşallah ❤❤❤😊😊
2 katına katlaması isteniyor evet. Benim de ilk 26 çıkmıştı. 2 gün sonra 34. 2 gün sonra 40'larda bişeydi. 2 gün sonra 180 olmuştu. 5. Haftada keseyi görecek kadar hızlı yükselmişti sonradan. Bence buna takılmak için çok erken hayatım. Bugün mü yaptırdın testi dün mü?

Moda mı😀ben hemen olur sanıyordum,ama hayırlısı tabi.Sizin de böyle mi oldu?
Evet cicim benim neyim eksik ben de uydum modaya 🤣🤣🤣 şaka bir yana dr taze yapabiliriz müsaitsin deseydi bile ben ertelemesini isticektim. Çünkü dondurulmuş daha çabuk tutuyor sanki. Vücutta dinlenmiş oluyor miss. Benim dr'um herkese öneriyor bunu.

2 katına katlaması isteniyor evet. Benim de ilk 26 çıkmıştı. 2 gün sonra 34. 2 gün sonra 40'larda bişeydi. 2 gün sonra 180 olmuştu. 5. Haftada keseyi görecek kadar hızlı yükselmişti sonradan. Bence buna takılmak için çok erken hayatım. Bugün mü yaptırdın testi dün mü?
Dün yaptım bugün öğrendim ben hazirlikliyim herşeyin hayırlısı olsun belki de Rabbim beni sınıyordur

Kız pembiş, sen topiğin adını kasım aralık ocak yap bari 🤣🤣🤣 benim de ocağa kalıcak galiba. Potpori gibi oldu. Kasım arkaik ocak 🤪 şaka yapıyorum. Isterse marta kalsın. Burda takip edicem sizi 😁
Sen sağlığını düşün şu bir kaçgün prenses gibi bak inşallah transfer sonrası ana kraliçe olursun🤲🤲🤲💖

Kofi daha çok bekler transferi 😁 ben de ocağa kalıcam galiba. Grubun adı kasım aralık ocak potporisi olsun 🤣🤣🤣 hastayım canım. Cuma son kontrolüm vardı. Covid sonucum yarin cikicak. Ama çok öksürüyorum bu kadar zorlanmaya embriyo mu kalir
Eyvah kuzu dikkat et kendine allah korusun
Esim de soylenip duruyo covid ortaminda transfer falan istemiyorum beklesin yaza kadar diye bakalim napcaz

Dün yaptım bugün öğrendim ben hazirlikliyim herşeyin hayırlısı olsun belki de Rabbim beni sınıyordur
Sen de ahsen gibi yapma Allah aşkına 😊 dur bakalım yarın da yap bi testini aynı yerde. Senin ilk segerin iyo çıkmıştı bide. 2 embriyo transfer edildi. Belki ikisi de tutmuştu birisi veda ediyor da olabilir 😓

Eyvah kuzu dikkat et kendine allah korusun
Esim de soylenip duruyo covid ortaminda transfer falan istemiyorum beklesin yaza kadar diye bakalim napcaz
Hiç sorma geldi başıma böyle bir hal. Benim çok fazla semptomum var. O yüzden covid olduğunu sanmıyorum. Dr ne derse artık. Cuma gidicem. Bu vaziyette olursam gitmem ama

Evet cicim benim neyim eksik ben de uydum modaya 🤣🤣🤣 şaka bir yana dr taze yapabiliriz müsaitsin deseydi bile ben ertelemesini isticektim. Çünkü dondurulmuş daha çabuk tutuyor sanki. Vücutta dinlenmiş oluyor miss. Benim dr'um herkese öneriyor bunu.
En azından biraz rahatladım.İnşallah hepimiz için hayırlı,güzel sonuçlar olsun.Burdan güzel haberleri paylaşalım.Ben beklemedeyim tabi ki bir süre.

En azından biraz rahatladım.İnşallah hepimiz için hayırlı,güzel sonuçlar olsun.Burdan güzel haberleri paylaşalım.Ben beklemedeyim tabi ki bir süre.
Amin inşaallah. Ben de beklemedeyim bakalım. Bu ay iptal edilmezse haftaya p.tesi çarşamba arası transfer olurum kısmetse

Back